Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 17.01.2021, 03:05 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:50 Marcus JOHANSSON - 3:4
     
    64:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Minnesota o svém triumfu rozhodla v samotném závěru prodloužení! Hosté se usadili v útočném pásmu. Trojice Kings už byla hodně unavená, čehož Minnesota dokonale využila. Přihrávku na pravou stranu dostal MARCUS JOHANSSON a jeho pokus zapadl pod břevno! Asistence: Kirill Kaprizov, Jonas Brodin.
    59:59 Ryan SUTER - 3:3
     
    59:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Minnesota se v samotném závěru utkání dočkala vyrovnání! Hosté si vytvořili tlak v útočném pásmu. Do odraženého puku se opřel RYAN SUTER a jeho pokus zapadl do sítě! Asistence: Zach Parise, Nick Bonino.
    47:38 Joel Eriksson Ek - 3:2
     
    47:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Hostující Minnesota ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Greg Pateryn po rychlém přechodu do útoku zakončil příklepem. Quick puk pouze vyrazil a JOEL ERIKSSON EK jej doklepl do branky! Asistence: Greg Pateryn, Jordan Greenway.
    30:22 Andreas ATHANASIOU - 3:1
     
    30:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek při hře ve čtyřech přidává třetí branku! Los Angeles se díky skvělému napadání dostalo do přečíslení. Domácí jej sehráli opravdu dobře. Jeff Carter nejprve pálil bekhendem, ale Talbot puk vyrazil těsně před sebe a dorážející ANDREAS ATHANASIOU už měl snadnou práci. Asistence: Jeff Carter.
    27:02 Blake LIZOTTE - 2:1
     
    27:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Los Angeles dokázalo udeřit z hodně nenápadné akce. Na modré čáře dostal moře prostoru Drew Doughty a jeho střelu tečoval do sítě BLAKE LIZOTTE! Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
    17:02 Gabriel VILARDI - 1:1
     
    17:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrovnává ještě před koncem první třetiny! Cam Talbot neudržel puk na betonu. Kotouč se následně povaloval na brankovišti a pomalu doklouzal za brankovou čáru ještě před vypadnutím branky z jejího postavení! Rozhodčí se nakonec podívali na záběr na videu a branku uznali! Jejím autorem je nakonec označen GABRIEL VILARDI! Asistence: Austin Wagner, Kurtis MacDermid.
    00:21 Matt DUMBA - 0:1
     
    00:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl opravdu rychlý start Minnesota do dnešního souboje! MATT DUMBA dostal ve velké rychlosti puk na pravou stranu útočného pásma a nahozením o brusli poslal puk do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Ryan Suter.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Vilardi (Wagner, MacDermid), 28. Lizotte (Doughty, J. Carter), 31. Athanasiou (J. Carter) – 1. Dumba (Greenway, Suter), 48. J. Eriksson Ek (Pateryn, Greenway), 60. Suter (Parise, Bonino), 65. Ma. Johansson (Kaprizov, Brodin)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, Määttä, Roy, M. Anderson, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – J. Carter, Lizotte, Athanasiou – Wagner, Vilardi, A. Kempe – Luff, Amadio, Moore.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Dumba, Suter, Brodin, Spurgeon, Soucy, Pateryn – Kaprizov, V. Rask, Parise – Fiala, Bonino, Ma. Johansson – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, Bjugstad, Sturm.

    Rozhodčí: Brenk, Kozari – Knorr, Toorney
    thejrc.org