Arizona – San Jose 5:3 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:0 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Columbus 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:4 (po pr.) | Vegas – Anaheim 2:1 (po pr.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 17.01.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:07 Max PACIORETTY - 2:1
     
    60:07
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to byla opravdu rychlovka, druhý bod má Vegas! Mark Stone dobře zapracoval při úvodním vhazování kdy vybojoval puk a mířil tak do přečíslení dva na jednoho. To řešil přihrávkou na MAXE PACIORETTYHO, který rychlou střelou nahoru nedal Johnu Gibsonovi šanci k zákroku. Asistence: Mark Stone.
    58:38 William KARLSSON - 1:1
     
    58:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se přece jen dočkali a nejspíš půjdeme do prodloužení! Vegas se usadilo v pásmu, kde předvedlo opravdu bleskovou kombinaci. Mark Stone tak u levé tyče našel Jonathana Marchessaulta, ten následně poslal puk mezi kruhy, kde byl připraven WILLIAM KARLSSON, který se trefil přesně mezi betony gólmana. Asistence: Jonathan Marchessault, Mark Stone.
    27:45 Maxime COMTOIS - 0:1
     
    27:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Střelecké mlčení na obou stranách nakonec jako první prolomili Ducks! Hosté se po úspěšné obraně dostali do přečíslení tři na jednoho, které Jacob Larsson vyřešil výbornou přihrávkou na hranici brankoviště, kde se nacházel MAXIME COMTOIS, který se bez problémů trefil do odkryté klece a pořád je tedy jediným střelcem svého týmu v tomto ročníku! Asistence: Jacob Larsson, Sam Steel.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 59. W. Karlsson (Marchessault, Mark Stone), 61. Pacioretty (Mark Stone) – 28. Comtois (Ja. Larsson, Steel)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – McNabb, Pietrangelo (A), Martinez, Theodore, Kolesar, Whitecloud – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone (C) – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Tuch, Glass, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Shattenkirk, Fowler, Manson (A), Ja. Larsson, Hakanpää – Rakell, Henrique, Silfverberg (A) – Lundeström, Getzlaf (C), Heinen – Comtois, Steel, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.

    Rozhodčí: Dwyer, Walsh – T. Gawryletz, B. Gawryletz
    thejrc.org