Litoměřice – Sokolov 4:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 18.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Kalich Areny vše, přeji vám hezký zbytek večera. (18:10:23)
     
    V Litoměřicích je dobojováno! Utkání, které zprvu pro domácí Stadion vypadalo poměrně jednoznačně, dokázal Sokolov celkem výrazně zdramatizovat, navíc dlouho sahal po vyrovnaní. Baníku se to ovšem nepovedlo a tři body si tak udržel domácí tým.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Závěr utkání ještě okořenila menší potyčka mezi Patrikem Miškářem a Janem Pohlem.
     
    59:42
    Litoměřickým se ale povedlo vynést hru ven z vlastní třetiny, čemuž ještě dopomohl sokolovský icing a Cichoň je zpět mezi třemi tyčemi.
     
    59:15
    Oldřich Cichoň je venku z brány, Sokolov to zkouší v šesti!
     
    57:58
    Patrik Marcel zvolil vyhození kotouče dopředu. Tam ale stál jen Martin Kadlec, který si rychle přisvojil puk. Proti němu ovšem vyjel Matěj Beran, který si s Kadlecem celkem důrazně poradil.
     
    57:14
    Tomáš Svoboda spíše jen nahodil puk na Cichoňovu branku. Sokolovský gólman si puk tak jen lehce přidržel pro své spoluhráče.
     
    55:43
    Další nájezd Martina Kadlece. Svou střelu z hranice útočného pásma ale namířil vedle levé tyče Beranovy branky, načež pod velkým úhlem na ní nasměroval i odražený puk od mantinelu. Nikdo mu ovšem nestál připravený na dorážku a jeho akce tak vzala za své.
     
    54:44
    O další střelu od modré se pokusil Tomáš Kulhánek. Tu mu ale celkem rychle zastavil David Jindra a po chvilkové souhře to byli kališníci, kteří se vydali do útoku.
     
    54:05
    Martin Kadlec obkroužil s pukem na hokejce celé útočné pásmo. Z vrchu od modré pak vypálil. Zvolil ale příliš vysokou střelu, kterou sice rozvlnil síť, ovšem tu ochrannou nad brankou Adama Berana.
     
    53:04
    Rulíkovu střelu nejprve zbrzdil Matěj Beran, ani při pokusu o reparát ale na Adama Berana nedolétla. Stopku ji tentokrát vystavili litoměřičtí obránci.
     
    52:27
    Puk je stále hráčů Sokolova. Kroužením ve středním pásmu ale před Berana dojít nemohou.
     
    51:46
    Jindrovo nahození do volného prostoru nenašlo Dominika Soukupa, nýbrž jednoho z obránců v černožlutém. Ti se díky tomu mohli vydat na útočnou výpravu, kterou ale na modré zastavili sudí díky ofsajdu.
     
    50:38
    Vracovského střelu Beran celkem bez obtíží zpacifikoval. Najíždějící sokolovský útočník se ale ještě chtěl zmocnit odraženého puku. To mu ale nedovolil Lukáš Pajer, který jej přidržel u mantinelu.
     
    49:22
    Miškářovu přihrávku mohl nasměrovat do branky Matěj Beran. Puk byl ale příliš rychlý a podjel mu pod hokejkou.
     
    49:06
    Sokolovu se nedaří daleké vyhazování kotouče od vlastní branky. V krátkém čase už musí čelit druhému zakázanému uvolnění.
     
    48:23
    Z boje o puk ve středním pásmu vyšel vítězně Baník. S rozehrávkou se ale vrátil zpět k Oldřichu Cichoňovi.
     
    47:41
    Přízemní střelu od mantinelu vyslal na Berana Tomáš Rohan. Před brankou stál ještě na dorážku připravený Otakar Šik, gólman Stadionu měl ale puk zcela ve své moci.
     
    46:23
    Lukáš Stehlík rychle vybruslil ke kotouči, letícím do útočného pásma. Záhy se ovšem rozhořel souboj o něj v rohu kluziště, z čehož ale vyšli vítězně hráči Sokolova.
    44:44 Marek ŠVEC - 4:3
     
    44:44
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov ale rychle snižuje! Od mantinelu se dostal kotouč k MARKU ŠVECOVI, jehož střela z kruhu letěla pod velkým úhlem k pravé tyči Beranovy branky a odrazila se za záda litoměřického gólmana. Asistence: Patrik Kadeřávek a Otakar Šik.
    43:35 Peter JÁNSKÝ - 4:2
     
    43:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Podruhé to ale už vyšlo! Zpoza branky našel Martin Procházka volného PETERA JÁNSKÉHO, který z prostoru mezi kruhy našel volný prostor u pravé tyče Cichoňovy svatyně, kam už se sokolovský gólman nestačil přesunout. Asistence: Martin Procházka a Vladimír Kremláček.
     
    43:27
    Rychlá litoměřická souhra vyústila ve střelu Patrika Marcela od modré čáry. Cichoň ale rychle letící kotouč přidržel u svého těla.
     
    43:00
    Po vhazování ve středním pásmu přišel další sokolovský icing. Pro Stadion to tedy znamená další možnost přenesení hry k Cichoňovi. Patrik Marcel se ale s pukem vrátil a následně to byl on sám, kdo vypálil na icing.
     
    42:46
    Kotouč, nahozený do zcela volného prostoru, převzal v obranném pásmu Patrik Kadeřávek. Sokolov se tím pádem mohl opět vydat do brejku.
     
    42:05
    Ve snaze ubránit kotouč před Markem Berkou ho Daniel Poizl obloukem vyhodil až na zakázané uvolnění. Vhazuje se tak před Oldřichem Cichoňem.
     
    41:52
    Domácí v plném počtu.
     
    40:58
    Po souhře s Františkem Klejnou vystřelil z pravého kruhu Michal Gut. Puk se ale jen odrazil o bránícího hráče Litoměřic do plexiskla nad brankou Adama Berana.
     
    40:05
    Sokolovští se s pukem ihned vrátili k vlastní brance, odkud rozehráli směrem k Beranovi. V útočném pásmu ale nic nevytěžili, naopak Stadionu se vzápětí povedlo vyhodit puk do bezpečí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V úvodu druhé třetiny se dařilo více domácímu týmu, vzešel z toho také další gól Patrika Miškáře. Do akce se ale posléze dostali Sokolovští, kteří díky trefám Tomáše Rohana a Marka Švece snížili na rozdíl jediného gólu. Před poslední periodou jsou tak šance stále otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Tomáš Svoboda se utrhl a po nájezdu středem kluziště vypálil z mezikruží na Cichoně. Puk ale napálil příliš vysoko.
     
    39:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Miškář – 2 min., podrážení).
     
    39:34
    Michal Gut svým nájezdem středem ledové plochy ještě přenesl hru k Adamu Beranovi.
     
    39:14
    Miškářovu střelu z levého kruhu se ještě pokusil dorazit do branky Matěj Beran. Ani v jednom případě ale puk nepřešel přes betony připraveného Cichoně.
     
    38:35
    Další samostatný úprk Davida Jindry! Záda mu ale stíhal František Klejna, kvůli čemuž Jindra poslal puk doprava na Marka Berku. Ten následně z pravého kruhu vypálil, Oldřich Cichoň ale vyrazil kotouč do ochranné sítě nad svou brankou.
     
    38:03
    Po vyrovnání početních sil to je ale Sokolov, který je aktivnější. Litoměřické obraně se ale zatím daří.
     
    37:07
    Hosté v plném počtu.
     
    36:54
    Od mantinelu rozvlnil síť Cichoňovy branky Lukáš Pajer. K jeho smůle ale jen tu vnější. I tak stále pokračuje litoměřický tlak na svatyni Baníku.
     
    36:05
    Baníku se povedlo uvolnit hru vyhozením kotouče až k Adamu Beranovi. Celkem rychle se ale kališníci vrátili a začal jejich další nápor na Cichoňovu klec.
     
    35:31
    Litoměřičtí se díky přesilovce drží na dostřel branky Oldřicha Cichoně. Ten si ovšem se střelami, letícími na něj, zvládá poradit.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., sekání).
    34:07 Marek ŠVEC - 3:2
     
    34:07
    Baník právě vstřelil branku!
    Tlak Sokolovu vychází a už je to jenom o jediný gól! Střela MARKA ŠVECE z mezikruží se odrazila o břevno Beranovy branky přímo k pravé tyči. Asistence: Tomáš Rohan a Otakar Šik.
     
    32:54
    Stadion u vlastní branky odvrátil sokolovský atak. Naopak, záhy se sám vydal na výlet před Oldřicha Cichoně. Příliš práce mu ale nenadělal.
     
    32:38
    Hosté v plném počtu.
     
    32:27
    Zprvu osamocený Peter Jánský musel následně čelit třem bránícím hráčům Baníku. Přihrál tak puk dopředu a stále pokračuje litoměřické hledání ideální střelecké pozice.
     
    31:34
    Rychle se ale vrátil a rozestavil se v útočném pásmu. Z pravého kruhu posléze Cichoně prověřil Patrik Miškář. Sokolovský gólman ale stáhl kotouč do lapačky.
     
    30:46
    Hned na začátku svého prvního oslabení vyhodil Sokolov puk ven ze třetiny. Stadion se tak musel vrátit až k Adamovi Beranovi.
     
    30:38
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., držení).
     
    30:28
    Jakub Konečný si najel sám mezikružím na branku. Záda mu ovšem kryl Patrik Prymula, který mu následně také znemožnil v pokračování akce.
     
    30:02
    Celkem snadno pokryl Adam Beran střelu Marka Švece od pravého mantinelu. Následně se ovšem spustila menší strkanice před jeho brankou.
     
    28:56
    Litoměřicím se povedlo vyhodit kotouč mimo ohrožení vlastní branky. V obranném pásmu se ho tak zmocnil Patrik Kadeřávek, který ovšem poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    28:22
    Domácí v plném počtu.
    28:22 Tomáš ROHAN - 3:1
     
    28:22
    Baník právě vstřelil branku!
    Přesilovkový tlak přinesl své ovoce a Sokolov dokázal snížit! Po sérii přihrávek se z mezikruží prosadil TOMÁŠ ROHAN, který nasměroval kotouč nad betony Adama Berana. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Vracovský.
     
    27:58
    Sokolov rychle obsadil pozice v útočném pásmu. Ke střele se odhodlal Jan Pohl, jehož dělovku od modré ale odrazil hned první litoměřický obránce.
     
    27:49
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Stehlík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:49
    František Klejna rozehrál další sokolovskou příležitost z obranného pásma. Baníku se ale nepovedlo přejít přes modrou čáru.
     
    26:04
    Domácí v plném počtu.
     
    25:51
    Sokolovští se snaží vytěžit z přesilovky maximum a operují v útočném pásmu. Málokdy ovšem bezprostředně ohrozili Beranovu klec.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
    23:54 Patrik MIŠKÁŘ - 3:0
     
    23:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jsou to ovšem Litoměřice, které navyšují své vedení! Přihrávce od pravého mantinelu pomohl svou tečí do branky PATRIK MIŠKÁŘ a připisuje si v tomto utkání už druhou trefu. Asistence: Peter Jánský a Ondřej Baláž.
     
    23:28
    Dlouhý výhoz kotouče zpoza litoměřické branky zastavil až Oldřich Cichoň. Ihned tak nasměroval puk na Kadeřávka k rozehrávce.
     
    23:00
    Celkem rychle se litoměřické rozehrávky zmocnil František Klejna, který obrátil hru zpět před svatyni Adama Berana.
     
    21:44
    Daniel Poizl ve vlastní obranné třetině převzal kotouč od svých někdejších spoluhráčů. Sokolovští se posléze rozjeli proti Beranově brance, který tak má namále.
     
    21:05
    Přetahovanou o kotouč mezi Michalem Gutem a Vladimírem Kremláčkem vyhrál litoměřický obránce. Kališníci se díky tomu mohli opět vydat před Cichoně, kterého prověřil Tomáš Urban.
     
    20:10
    Přihrávku od Patrika Miškáře převzal v mezikruží Tomáš Svoboda, který také následně vypálil na Cichoně. Gólmanovi Sokolova se ale střelu z těsné blízkosti povedlo vyrazit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Více se v ní dařilo kališníkům, a to zejména v úvodu periody, z čehož také vzešel gól Patrika Miškáře. Posléze to sice byl Sokolov, který si vytvořil větší množství šancí, na připraveného Adama Berana ale nevyzrál. Sokolovské naděje na vyrovnání v této třetině pak definitivně uťala gólová trefa Davida Jindry a domácí vstoupí do další fáze zápasu s dvoubrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Martinovi Kadlecovi vypíchl kotouč Vladimír Kremláček. Kališníci se tak ještě na malou chvíli dostali zpět do útoku.
    18:49 David JINDRA - 2:0
     
    18:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Samostatná akce se DAVIDU JINDROVI povedla! Litoměřický forvard se řítil osamocen středem pole a z pravé strany nekompromisně zavěsil do otevřeného prostoru svatyně Oldřicha Cichoně. Asistence: Jakub Konečný a Lukáš Pajer.
     
    18:23
    Kališníci se opakovaně snaží dostat do útočného pásma. Vždy na modré ale nepřejdou přes neprostupný sokolovský blok.
     
    17:05
    Zprvu celkem nadějná přihrávka Jana Pohla do mezikruží pohořela na tom, že před Beranem stálo větší množství hráčů obou týmů. Jako první se k puku dostal Tomáš Urban, který neváhal ani nejmenší okamžik a rychle se s ním vydal na druhý konec ledové plochy.
     
    15:53
    Dominik Soukup v útočném pásmu pouze nahodil kotouč podél mantinelu za Cichoňovu branku. I tak se u puku udrželi domácí hráči, museli se ale vrátit zpět k Beranovi.
     
    14:40
    Razanci své střely vyzkoušel Martin Kadlec. Bylo to znát ve zvuku mantinelu, který se po jeho šanci rozduněl. Jeho střela totiž mířila těsně vedle levé tyče Beranovy branky.
     
    13:24
    Peter Jánský zprvu vyčkával s rozehrávkou za vlastní brankou. Až když se k němu řítil Tomáš Vracovský, vystartoval. Do útočného pásma ale přes modrou již přejít nedokázal.
     
    12:44
    Domácí v plném počtu.
     
    12:04
    Rána, až si z toho Adam Beran sedl na zem! Taková střela na litoměřického gólmana letěla od modré z hole Tomáše Vracovského. Gólmanovi Stadionu ale i díky takovému zákroku puk zaplul přesně do lapačky.
     
    11:22
    Odraženou střelu od Beranovy branky se ještě pokusil správně usměrnit Otakar Šik. Zamířil ale pouze do vnější sítě kališnické klece.
     
    10:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., podrážení).
     
    10:34
    Kremláčkovka zadovka našla pouze Martina Kadlece, který se následně proplížil kolem mantinelu. Na modré ale narazil na stojící zeď v podobě Petera Jánského, přes kterou nedokázal přejít.
     
    09:23
    Patrik Marcel tvrdě odstavil od puku Petra Haška. Domácí se díky tomu dostali ke kotouči a snaží se o rozehrávku. Stále se ale musí vracet zpět k Beranovi.
     
    07:35
    Vladimír Kremláček nevybojoval kotouč za Beranovou brankou proti Martinu Kadlecovi. Sokolovští se tím pádem ještě nějakou chvíli drželi u litoměřické svatyně, bez vážnější příležitosti se ale museli vydat k bránění svého obranného prostoru.
    06:48 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    06:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci jdou do vedení! Přihrávku z pravé strany převzal PATRIK MIŠKÁŘ, který z mezikruží poslal kotouč přesně k levé tyči branky Oldřicha Cichoně. Asistence: Matěj Beran a Ondřej Baláž.
     
    05:36
    Martin Kadlec si vyčíhal na ideální příležitost k palbě na Adama Berana. Celou dobu koukal doleva na dojíždějící kališnické obránce, načež z pravého kruhu vystřelil. Litoměřický brankář si ale dokázal s pukem poradit.
     
    04:26
    Z nepřesné sokolovské rozehrávky vyrazil do brejku Jan Holý. Ten posléze z pravého kruhu posunul puk na Matěje Berana, který vystřelil. Beranovu střelu se ještě pokusil dorazit Tomáš Svoboda, gólman Cichoň ale zvládl kotouč vyrazit.
     
    03:04
    Odražený kotouč od Marka Švece převzal v obranném pásmu Ondřej Baláž. Díky tomu se kališníci opět vydali na výlet před Cichoňovu klec. Sokolov ale okamžitě vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    02:13
    Domácí jsou stále v útočném pásmu. Na sokolovského gólmana vysílají značné množství střel, ten je ale zvládá vyrážet.
     
    01:31
    Další litoměřický nájezd, tentokrát od vlastní branky. Do role zakončovatele se postavil Tomáš Urban, mířil ale vedle pravé tyče branky Oldřicha Cichoně.
     
    00:04
    Hned v první chvíli si kališníci vytvořili velkou šanci. Puk do útočného pásma vyvezl Matěj Beran, na Cichoně ale střílel Patrik Miškář. Následně se pokoušel za jeho záda několikrát protečovat kotouč Tomáš Svoboda. Sokolovský gólman ale situaci zachránil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Horák) – J. Pohl (A), Poizl, Klejna, Kadeřávek, Kulhánek, A. Rulík – Vracovský, Kverka (A), Osmík – Vildumetz, Gut, M. Kadlec – Švec, T. Rohan (C), Šik – Prymula, Hašek, Kropáček – Rymon.

    Rozhodčí: Zubzanda, Květoň – Jindra, Bělohlav.
     
    Předchozí vzájemné klání Litoměřic a Sokolova:

    16. 9. 2020, 2. kolo: HC Baník Sokolov – HC Stadion Litoměřice 12:5
    Branky a nahrávky:
    13. Kverka (D. Tůma, Kadeřávek), 14. Gut (Šik), 15. Kverka (Vracovský, T. Rohan), 19. Kropáček (Šik, D. Mikyska), 30. T. Rohan (Kropáček), 30. D. Tůma (Kverka, Prymula), 36. Kverka (D. Tůma, Vracovský), 43. Osmík (Prymula, Klodner), 44. Kropáček (Klodner, Osmík), 44. Vracovský (D. Mikyska), 46. Tureček (Kverka, D. Tůma), 55. T. Rohan (Kverka, Kadeřávek) – 25. Toman (Poizl), 38. Jícha (Marcel, Válek), 41. Procházka (J. Holý, Marcel), 45. Hašek (Čermák), 52. Procházka (Koffer, Miškář).
    Vyloučení: 9:11. Využití: 3:3.
    Střely na branku: 48:27. Vhazování: 34:32.

    Sestava Sokolova: Cichoň – Kadeřávek, Mikyska, A. Rulík, Klodner, Tureček, Houdek – Vracovský, Kverka, Tůma – Šik, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan, Kropáček – Prymula, Vrána, Jiskra.

    Sestava Litoměřic: Král (30.–44. A. Beran) – Marcel, Holý, Výtisk, Poizl, Jebavý, Kubíček, Baláž – M. Beran, Miškář, Procházka – Koffer, Válek, Novák – Jindra, Jícha, Jánský – Čermák, Hašek, Toman.
     
    Z pohledu produktivity se v Sokolově nejvíce daří Jaromíru Kverkovi. Tomu se doposud povedlo nasbírat 22 kanadských bodů, a to za dvanáct gólů a deset nahrávek. V počtu asistencí ho ale překonal bývalý hráč Litoměřic Martin Kadlec. Na svém kontě jich totiž má čtrnáct, což ještě doplnil čtyřmi gólovými zásahy. V brance Baníku se od počátku sezóny protočilo již pět maskovaných mužů. Pravidelně se střídá dvojice sparťanských gólmanů Jakub Neužil a Oldřich Cichoň. Oba shodně zasáhli do sedmi utkání, přičemž Neužilova úspěšnost činí 91,90 %, Cichoňova pak 89,53 %. Tři zápasy odchytal Patrik Hamrla, jehož úspěšnost je vyčíslena 92,11 %. Jedno utkání si pak střihl Jakub Kašpar, který jinak nastupoval za druholigový Cheb, a to s úspěšností 85,71 %. Pátým mužem v sokolovské svatyni se stal Adam Horák. Ten ale odchytal jen necelých pět minut v utkání proti Frýdku-Místku, a to s šedesátiprocentní úspěšností.
     
    Sokolovský Baník ještě v novém roce neokusil hořkost porážky. Přesto většina lednových výsledků Sokolova končí jeho těsnou výhrou o jednu či o dvě branky. Výjimkou je jen domácí demolice pražské Slavie, kterou smetl vysoko 7:0. Předtím Sokolov vyzrál doma na Havířov výsledkem 4:3 a venku na Kadaň 6:4. Svou nezdolnost ukázal Baník i v úplně posledním zápase na ledě Poruby. Přestože prohrával již 1:4, nakonec si vynutil prodloužení, které přesnou trefou ukončil již devět vteřin po jeho zahájení Tomáš Vracovský. Sokolov se tak v tabulce vyhoupl již na šesté místo, k čemuž mu stačilo 35 bodů.
     
    Kališníkům se daří zejména v produktivitě. O tom vypovídá i fakt, že hráči Litoměřic jsou na prvním a druhém místě tabulky produktivity celé Chance ligy. Na samotném vrcholu je již dlouhou dobu Matěj Beran s 31 kanadskými body, z toho deseti góly a 21 nahrávkami. Druhé místo pak patří Patriku Miškářovi, a to s 28 body, které rozdělil mezi třináct gólových tref a patnáct asistencí. Brankoviště litoměřického celku zpravidla hájí Tomáš Král. Ten odchytal již patnáct klání, a to s úspěšností 87,93 %. Dvojkou Litoměřic je Adam Beran, který zasáhl do pěti zápasů. Jeho úspěšnost pak je rovna 89,68 %.
     
    Po dvou jasných výhrách nad Kadaní a Kolínem nastaly pro kališníky dva zápasy, které rozhodly až samostatné nájezdy. V prvním z nich, na ledě Šumperka, se Litoměřičtí mohli radovat z výhry, v tom druhém, doma proti Vrchlabí, už Stadion na druhý bonusový bod nedosáhl. Proto je momentálně na třináctém místě tabulky se získanými 25 body. Oproti dvanáctému Havířovu má ale jen horší skóre, navíc jeden zápas k dobru.
     
    Zdravím vás u 19. kola hokejové Chance ligy. V rámci této dohrávky bude litoměřická Kalich Arena hostit duel dvou týmů, kterým se v současné době výsledkově daří, tedy domácího HC Stadionu Litoměřice a hostů HC Baník Sokolov. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Miškář (M. Beran, Baláž), 19. Jindra (Konečný, Pajer), 24. Miškář (Jánský, Baláž), 44. Jánský (Procházka, Kremláček) – 29. T. Rohan (Kverka, Vracovský), 35. Švec (T. Rohan, Šik), 45. Švec (Kadeřávek, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (Horák) – J. Pohl, Poizl, Klejna, Kadeřávek, Kulhánek, A. Rulík – Vracovský (A), Kverka, Osmík – Vildumetz, Gut, M. Kadlec – Švec (C), T. Rohan, Šik – Prymula, Hašek, Kropáček – Rymon.

    Rozhodčí: Zubzanda, Květoň – Jindra, Bělohlav
    thejrc.org