Sparta – Motor ČB 6:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:2 (3:1 po s.n.)
Zlín – Plzeň 2:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 3:0 (kon.)
po s.n. (3:1)
Mountfield HK
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 19.01.2021, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:49
    Hokejisté Mladé Boleslavi ještě vyfasují trest pro příliš mnoho hráčů na ledě, takže musí obětovat hokejistu, který nepojede nájezdy. Je jím Martin Pláněk.
     
    54:53
    Důležitá událost! Hradec bude hrát pět minut před koncem základní hrací doby přesilovku! Martin Ševc se provinil za vlastní klecí, fasuje dvě minuty za hákování.
     
    50:43
    Máme tu dvojité vyloučení a viděli jsme trochu toho divadelního umění. Jääskeläinen se vznesl po zásahu Nedomlela do vzduchu jako motýl a udělal na ledu pár kotoulů. Fasuje za to dvě minuty za nafilmovaný pád. Nedomlel zase dvě minuty za podrážení.
     
    33:27
    Vladimír Růžička mladší se nyní snažil silově prosadit v předbrankovém prostoru. Ondřej Najman na něm visel jak ozdoba na vánočním stromku a stáhl jej k zemi. Zasloužené dvě trestné minuty za držení.
     
    31:18
    Šalda fauloval unikajícího Šťastného, jenž šel sám na bránu Hradce, prudkou ranou si ale na Lukeše nepřišel, ten předvedl parádní zákrok ramenem! Za Šaldův zákrok je nařízeno trestné střílení!
     
    23:21
    Síly na ledě se vzápětí srovnají. Najman fasuje dvě minuty za faul v útočném pásmu. Jeho prohřešek označili sudí jako podrážení.
     
    23:01
    Východčeši se budou muset bránit, ačkoliv toto vyloučení opravdu příliš nechápu. Blain fasuje dvě trestné minuty za to, že do něj Lunter naletěl, bek Lvů se snažil vyhnout, což sudí posoudili jako faul. Na každý pád přesilovka Boelslavi. Dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    18:27
    Zřejmě kdesi v útočném pásmu sekl Radek Pilař jednoho ze soupeřů a dostává tak dost zbytečné dvě trestné minuty. Boleslav hraje 43 sekund dlouhou přesilovku 4 na 3.
     
    17:10
    Současně jsou vyloučeni Cingel a Zbořil. První jmenovaný hrubost, druhý za to, že sekl gólmana Lvů, což slovenský forvard ve službách Hradce mstil. Hrajeme ve čtyřech.
     
    14:41
    Cienciala se dostal do pěkného bekhendového zakončení z bezprostřední blízkosti. Beton Lukeše odolal i díky pomoci Šaldy, jenž je dnes podruhé vyloučen. Tentokrát za sekání do forvarda Boleslavi.
     
    07:18
    Alderson hákoval ve středním pásmu Kevina Klímu a fasuje dvě zasloužené trestné minuty. Přesilovou hru si tak vzápětí vyzkouší také Mountfield.
     
    04:33
    Uvidíme první přesilovku utkání, zahraje si ji Boleslav. Šalda v rohu kluziště u své svatyně podrazil soupeře a fasuje dvě trestné minuty, které si po právu zaslouží.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. Orsava (V. Růžička), 46. Jergl (Kevin Klíma, M. Zachar), rozh. náj. Smoleňák – 16. Jääskeläinen (Šťastný, Kotala), 20. Šťastný (Ševc)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Bernad (MBL)
    1:0   Michael Gaspar (HKM)
    2. série:
    1:1   Oscar Flynn (MBL)
    2:1   Radek Smoleňák (HKM)
    3. série:
    2:1   David Cienciala (MBL)
    3:1   Lukáš Cingel (HKM)
    4. série:
    3:1   Jakub Kotala (MBL)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Mazanec) – Nedomlel (A), Blain, F. Pavlík (A), R. Pilař, Gaspar, Šalda, Čáp – Kevin Klíma, Koukal, Kelly Klíma – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Smoleňák (C), Cingel, Lev – M. Zachar, Morong, Jergl.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Hrbas, Ševc (C), Moravec, Pláněk (A), Bernad, Šidlík, Dlapa – Lunter, A. Zbořil (A), Šťastný – Jääskeläinen, Cienciala, Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – Alderson, Bičevskis, J. Stránský.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Špringl, Rampír

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri