Chrudim – Rapid Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:3 (1:0)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 29.01.2021, 19:00 • Sportovní hala Města Chrudim • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu! Tento bláznivý zápas nakonec vyhrává favorit z Chrudimi. Málokdo by ale řekl, že se svěřenci Felipe Condeho budou muset takto nadřít. Hosté z Ústí nad Labem totiž podali nadstandardní bojovný výkon, který z brány jistil skvělý brankář Daniel Klečka. Hosté dvakrát vedli a ještě dvě minuty před koncem to bylo 2:3. Poté ale zaúřadovali Brazilci v dresu Chrudimi, když se trefil Everton a Felipe, který dokonal obrat pouhé čtyři sekundy před závěrečnou sirénou. (20:40:11)
     
    Konec zápasu.
     
    39:56
    Hosté si ještě berou oddechový čas.
    39:56 FELIPE - 4:3
     
    39:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krutá rána pro Rapid Ústí nad Labem, čtyři sekundy před koncem utkání se Chrudim podruhé v utkání dostává do vedení! Po zákroku Klečky se k dorážce jako první dostal FELIPE, jenž z úhlu napálil míč mezi tři tyče! Bez asistence.
     
    39:15
    45 sekund před koncem jeden z hostů nakopl míč přes celé hřiště směrem k prázdné bráně, balón ale nezamířil mezi tři tyče.
    38:39 EVERTON - 3:3
     
    38:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak hráči v bílém přece jen vyrovnávají! Po přihrávce z pravé strany se ke střele rychle dostal EVERTON, který necelou minutu a půl před koncem vyrovnal na 3:3! Asistence: David Drozd.
     
    38:02
    Felipe poslal soupeře kličkou na zem a vystřelil, svou levou nohou trefil hlavu jednoho z obránců, od kterého jde míč na roh. Po krátkém přerušení se znovu hraje.
     
    37:25
    Z podobné pozice jako před chvíli Max to nyní zkoušel Koudelka, po teči budou domácí být rohový kop.
     
    36:50
    Nákop za obranu hráčů v bílých dresech byl nepřesný, Macháček na balón nedosáhl a tak se Rapid musí znovu bránit.
     
    35:45
    Max se snažil z úhlu překonat Klečku, to se mu ale nepovedlo a tak se snažil prosadit brankář Rapidu. Daniel Klečka ale výkopem netrefil odkrytou branku Chrudimi.
     
    34:45
    Domácí si po inkasovaném gólu vzali oddechový čas, po kterém naběhl na hrací plochu ve světle zeleném dresu kapitán Max.
    34:43 FELIPE - 2:3
     
    34:43
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústí nad Labem znovu vede! Po rohovém kopu míč vracel zpět před branku jeden z hráčů Rapidu, který našel domácího obránce FELIPEHO, který si dorazil míč do vlastní sítě!
     
    34:01
    Chrudim nadále tlačí na obranu soupeře a převážně tedy na brankáře Daniela Klečku, který pokračuje ve svém velmi dobré výkonu.
     
    32:49
    A do hry naskočil už také Matěj Slováček. Ten zápas zahájil, stejně jako Koudelka, pouze na tribuně, na poslední minuty ale vypomůže svým spoluhráčům.
     
    32:19
    Koc se snažil přenést hru na Rozbouda, místo toho ale jen odevzdal míč soupeři. Tomáš Koudelka se na levém křídle dostal do zajímavé pozice, ze které ještě chtěl najít lépe postaveného spoluhráče, to se ale ukázalo jako špatné řešení.

    David Klier

    Branky: 20. Everton (Felipe), 31. Drozd D. (Drozd P.), 39. Everton (Drozd D.), 40. Felipe – 24. Jelínek, 24. Výborný, 35. Felipe (vla.)

    Karty:   11. Drozd D. (CHR) – 31. Jelínek (RUL)


    FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Kubát, Everton, Drozd P., Drozd D. – Mareš, Felipe, Max (C), Mužík – Koudelka, Balog, Slováček
    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (Votava) – Hajaš, Zápotocký Jiří, Zápotocký Jaroslav, Koc, Rozboud, Zajíček, Gajdoš (C), Jelínek, Výborný, Čapek, Macháček

    Rozhodčí: Kresta, Černý
    ocianews.com