Litvínov – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 20.01.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:12 Petr VRÁNA - 1:2
     
    36:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní se už ale hosté radují a předchozí neúspěšný okamžik si vynahrazují. PETR VRÁNA se před Šimonem Zajíčkem prosadil šikovnou tečí a hosté tak otáčejí stav zápasu na svou stranu – 1:2. Asistence: Marian Adámek a Jack Rodewald.
    28:52 Tomáš MARCINKO - 1:1
     
    28:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav zápasu. Petr Vrána uspěl na vhazování a poté se zblízka před Šimonem Zajíčkem nemýlil TOMÁŠ MARCINKO – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Petr Vrána.
    07:38 František LUKEŠ - 1:0
     
    07:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, video opravdu potvrdilo, že puk skončil za brankovou čárou a Verva jde do vedení. Tomáš Pospíšil pálil z levého kruhu a poté se z odrazu dostal kotouč k FRANTIŠKU LUKEŠOVI, jenž ho doklepl za Štěpánka – 1:0. Asistence: Tomáš Pospíšil a Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. F. Lukeš (Pospíšil, V. Hübl) – 29. Marcinko (P. Vrána), 37. P. Vrána (M. Adámek, Rodewald)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, M. Kovařčík, Hrňa – Hrehorčák, Marcinko, Dravecký (A) – Kofroň, Rodewald, Kurovský.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Kis, Šimánek
    thejrc.org