Litvínov – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 20.01.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:46:33)
     
    Na straně hostů byl nejlepším hráčem vyhlášen Petr Vrána, na domácí straně pak František Lukeš.
     
    Střely na branku: 26 – 24
     
    Je dobojováno. Ve druhé třetině už žádná branka nepadla a hosté tak své nejtěsnější možné vedení uhájili až do konce. Domácím nepomohla ani závěrečná powerplay, ve které byli mnohdy hodně nebezpeční. Dnes tak nezapíší ani jeden bod, zatímco hosté si odvezou plný počet bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ještě to zkusil z otočky Lukáš Žejdl, ale jeho pokus šel jen do boční konstrukce třinecké klece. A už to vypadá, že je zápas u konce.
     
    59:35
    A znovu je puk ve středním pásmu. Hosté to takticky hrají velmi dobře a snaží se soupeře nepustit do žádného zakončení.
     
    59:01
    Třinečtí dostali puk do své moci a ze středního pásma ho nahodili do domácího teritoria. Znovu tak ukrojili cenné vteřiny.
     
    58:28
    Balinskis pálil tvrdě na Štěpánka, který byl znovu připraven. Domácí se stále snaží o vyrovnání, které zatím nepřichází.
     
    58:12
    Po závaru před brankou hostů se dobře zorientoval Jakub Štěpánek, který vleže zastavil puk a hned na to přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:02
    Domácí klec je prázdná, Litvínov to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:02
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Třinečtí dostali puk za branku soupeře, poté se natlačili před Zajíčka, ale zblízka ho nepřekonali. Na druhou stranu pak hned jdou zase domácí hráči.
     
    56:40
    Hosté se už nikam neženou a začínají své těsné vedení bránit. Domácím rychle ubíhá čas a stále se nemohou dostat k vyrovnání.
     
    55:56
    Viktor Hübl na pravém kruhu švihl do puku a Štěpánek pak vytasil další pohotový semafor a má puk pod kontrolou.
     
    55:11
    Martin Hanzl se dostal do těsné blízkosti Jakuba Štěpánka, ale před ním vyslal nepřesnou střelu. Hosté poté dostali puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    54:52
    Cibulskis chtěl využít hostujícího střídání a rychle poslal puk na Pawla Zygmunta, který ale jeho pobídku nepřijal a puk skončil mimo jeho hůl.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. F. Lukeš (Pospíšil, V. Hübl) – 29. Marcinko (P. Vrána), 37. P. Vrána (M. Adámek, Rodewald)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, M. Kovařčík, Hrňa – Hrehorčák, Marcinko, Dravecký (A) – Kofroň, Rodewald, Kurovský.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Kis, Šimánek
    thejrc.org