Vrchlabí – Slavia 2:1 (po pr.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 3:2 (1:0 po s.n.)
Kadaň – Třebíč 1:3 (kon.) | Vsetín – Kolín 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 3:2 (kon.)
Kladno – Litoměřice 3:2 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 1:3 (kon.) | Sokolov – Jihlava 2:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 20.01.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    VSETÍN vs. KOLÍN

    Chance liga dnes na Lapači pokračuje dohrávkou 5. kola mezi domácím Vsetínem a Kolínem. Valaši mají nováčkovi co vracet, na startu základní části byli obětí postupové euforie Kozlů, když na jejich ledě padli překvapivě 0:3. Kolínu se obecně venku nedaří, za plný bodový zisk zvítězil mimo svůj domovský stánek pouze jednou. Vsetín se však trápí i na jinak těžce dobývaném Lapači, v posledních třech střetnutích nebral na domácí půdě ani bod. Kdo bude mít ve středu větší důvod ke spokojenosti?
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valaši se trápí. V novém roce zvítězili z pěti odehraných utkání pouze jednou, když zvládli přerušit vítěznou sérii nováčkovi z Vrchlabí na jeho ledě 3:2. Nedaří se ani v domácím prostředí Lapače, zde už Vsacané třikrát v řadě nebodovali, naposledy se zde v sobotním kole radoval rival z Přerova, když otočil nepříznivý stav z 0:2 na 3:2. Vsetínské trápí především nízká efektivita v zakončení, zelenožlutí nemají problém soupeře snadno přestřílet, ale hokej se hraje na góly a ty Vsetínu chybí.

    Trenér Srdínko před utkáním s Kolínem eviduje na marodce dva produktivní útočníky, nejistý je start u nejproduktivnějšího Sebastiana Gorčíka (8+7), stejně tak i dalšího vsetínského střelce Davida Březiny (7+7). Ovšem i bez těchto opor by Vsetínští měli naplnit roli favorita, pokud tedy nadále chtějí živit naději na návrat do elitní čtverky, kterou opustili hned po novoročních oslavách.

    Defenzíva Vsetína stojí v posledních zápasech na mladém brankář Jakubu Málkovi, ten už odchytal 10 utkání s úspěšností zákroků přes 90 procent. Produktivním zadákem je v dresu Vsetína Jan Bartko (2+12), v posledních střetnutích je střelecky aktivní i zkušený Lubomír Štach (2+6).
     
    SC Kolín:

    Hokejový Kolín si v rámci možností užívá možnost nastupovat v profesionální Chance lize, ač jeho tým neoplývá plně profesionálními hráči, rozhodně Středočeši nedělají ve druhé nejvyšší soutěži ostudu a se ziskem 24 bodů se mohou nadále ucházet o účast ve vyřazovacích bojích, momentální ztráta na 12. Benátky činí 4 body. Problémem Kozlů v rámci základní části je fakt, že slibné výkony z domácího ledu nedokáží přenést na území soupeřů. Stačí se podívat na poslední dva zápasy Středočechů, zatímco v Prostějově vyfasovali potupný debakl 11:3, hned v pondělním kole tento divoký výsledek odčinili vítězstvím na Frýdkem-Místkem (3:1).


    Kolín se stejně jako v druholigových sezonách i letos spoléhá na individualitu Davida Šafránka, jenž pevnou rukou vládne klubové produktivitě a s počtem 12 branek se dokonce vleze mezi elitní desítku střelců celé soutěže. Kromě Šafránka pravidelně boduje Václav Jankovský (6+13). Výborným nahrávačem v týmu je Zdeněk Král (3+16).

    Angažmá u nováčka zatím svědčí obránci Jakubu Husovi, umí výrazně podpořit útok (6+12) a platí za nejvytěžovanějšího a zároveň nejužitečnějšího hráče Kolína. V brankovišti Kozlů dostává nejvíce prostoru Martin Sejpal, úspěšnost zákroků má na úrovni 88,69 procent, průměrně pak inkasoval 3,94 branky na zápas. Kolín může díky spolupráci s extraligovým Mountfieldem nasadit také Štěpána Lukeše a k dispozici má i Ondřeje Martínka.
     
    Vzájemný zápas v sezoně 2020/2021:

    16.9.2020 Kolín – Vsetín 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

    Branky a nahrávky: 11. Šafránek (Jankovský), 36. Husa (Šafránek), 60. Zumr (L. Krejčík).
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Š. Jenáček, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Půček, Kucharczyk (A), Gajarský.

    SC Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Štohanzl, J. Veselý – Síla, Zumr, Petržilka – R. Martínek, Semirád, J. Stehlík (A).

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Otáhal, Kraľ.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Valaši úspěšní na úvodním vhazování a domácí se okamžitě hrnou do útočného pásma.
     
    00:16
    Bednářovu střelu hostující brankář Sejpal bez problémů zachytil a připisuje si první úspěšný zákrok v utkání.
     
    00:30
    Šimon Jenáček zastavil ofenzivní choutky kolínského Šafránka, na něj si dnes vsetínská obrana určitě musí dát pozor.
     
    01:18
    Druhá útočná formace domácích vedená Vlachem drží útočné pásmo a tvoří si kombinaci.
     
    01:53
    Bartkovo nahození Sejpal vyrazil, ale Kolín půjde do oslabení.
     
    01:54
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Jakub Muška – 2 min., hákování).
     
    02:03
    Pechanec nedokázal přesně přihrát Gorčíkovi a Kolín vyhazuje.
     
    02:27
    Znovu se hostům podařilo vyhodit, Vsetín se zatím nedokázal usadit před brankou kozlů.
     
    03:00
    Bednář si najel do slibné střelecké pozice, jeho střelu však Sejpal vyrazil a z dorážky neuspěl ani domácí matador Kucharczyk.
     
    03:44
    Štach na modré čáře přišel o kotouč a do samostatného úniku se rozjel Šafránek, neměl dostatečnou rychlost, přesto dokázal zakončit z otočky a Gába měl s jeho střelou menší problémy, nakonec pro domácí vše dobře dopadlo.
     
    03:54
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    04:40
    Krejčík se dostal v útočném pásmu k odraženému kotouči a z hranice kruhu minul vsetínskou branku.
     
    05:23
    Kolín je po ubráněném oslabení více na kotouči, zatím však vážněji neohrozili brankáře Gábu.
     
    05:36
    Nyní už se však kozlové do tutové příležitosti dostali, Šimon Jenáček chyboval za vlastní brankou a z toho mohl těžit Petržilka, z bekhendu však Gábu překonat nedokázal.
     
    06:09
    Vsetínu se nyní moc nedaří, akce domácích končí již ve středním pásmu.
     
    06:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Výbornou práci předvedl Babka, jenž zavezl kotouč do útočného pásma, kde Vsetínští začali kombinovat a od modré čáry prostřelil Sejpala obránce ŠIMON JENÁČEK. Asistence: Adam Zeman, Jakub Babka.
    06:25 Šimon JENÁČEK - 1:0
     
    07:23
    Obrana Valachů se tentokrát v poklidu vypořádala s útočnou akcí soupeře a domácí jdou znovu do útoku.
     
    07:52
    Zumr nyní prověřil pozornost Gáby, ten musel pohotově zasáhnout betonem, ze druhé vlny se ještě k bekhendu dostal Síla, i napodruhé byl vsetínský brankář úspěšný.
     
    08:26
    Pechanec se snažil zaskočit Sejpala, když při své jízdě směrem za branku Kolína na poslední chvíli zakončil k tyči, kolínský brankář měl však tento prostor pokrytý.
     
    08:45
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Barták – 2 min., podrážení).
     
    09:00
    Vsetín se dlouho v útočné třetině nezdržel, Kolín vyhazuje a domácí musejí začít od brankáře Gáby.
     
    09:23
    Gába chyboval v rozehrávce za brankou, vsetínský brankář měl velké štěstí, že Stehlík nezachytil puk, jinak by střílel do odkryté klece.
     
    09:51
    Ani druhá přesilová hra se zatím Vsetínu příliš nedaří, obrana Kolína je ve střehu a zatím nepovolila domácím zformovat se před Sejpalem.
     
    10:18
    Kolín znovu vyhazuje.
     
    10:45
    Hosté přečkali i druhé oslabení v utkání a hrají již v plném počtu.
     
    11:10
    Paradoxně až při hře 5 na 5 se Vsetínu podařilo sevřít hosty v obranném pásmu, po přihrávce Hořanského pálil Hryciow, Sejpal zasáhl vyrážečkou.
     
    12:10
    Kolínská obrana byla nyní dobře zorganizovaná na modré čáře, třetí formace Valachů neví kudy by se dostala k ohrožení Sejpala.
     
    12:42
    Zblokovaná střela Šimona Jenáčka se dostala na hůl Pechance a ten měl slibnou palebnou pozici na pravém kruhu, Sejpal se dokázal orientovat a povedeným zákrokem hru přerušil, po komerční pauze se bude vhazovat před brankou kozlů.
     
    13:00
    Úmysl kolínského obránce Husy vyslat spoluhráče do úniku nevyšel, rozhodčí píská zakázané uvolnění a hra se stěhuje zpět před Sejpala.
     
    13:06
    Bartko se od modré čáry nadvakrát snažil propálit bránící zeď Kolína, napodruhé se mu to povedlo, ale proti navýšení vsetínského náskoku byl pozorný Sejpal.
     
    13:32
    Kolín se stále nemůže vymanit ze vsetínského sevření, u mantinelů jsou k vidění lité boje o kotouč.
     
    14:02
    Až nyní se to Kolínu povedlo a brejková situace stála za to. Do přečíslení dva na jednoho se dostal Šafránek s Jankovským, prvně jmenovaný zakončoval mimo, kotouč se však od mantinelu odrazil a Jankovský jen může litovat, že mu puk přeskočil hůl.
     
    15:07
    Tentokrát se píská zakázané uvolnění Vsetína.
     
    15:26
    Kolín ze zvýšené aktivity vytěží přesilovou hru, momentálně probíhá výhoda hostů.
     
    15:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Vylučovat se nebude! Kolín dokázal využít signalizovanou výhodu, kdy povedenou přihrávku z obranného pásma vyslal Pýcha a na levém křídle našel JANA VESELÉHO, kterému se povedlo prostřelit brankář Gábu. Asistence: Petr Pýcha, Jakub Váchal.
    15:39 Jan VESELÝ - 1:1
     
    16:21
    Kolín mohl bleskově otočit skóre! Vsetínská obrana nechala postupovat do samostatného úniku Jakuba Semiráda, jehož blafák brankář Gába dokázal vystihnout.
     
    17:19
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Zdeněk Král – 2 min., hákování).
     
    17:35
    Štach pálil od modré čáry z voleje a protáhl Sejpala, kterému se podařilo puk zachytit do lapačky.
     
    17:58
    Vsetín drží útočné pásmo a hledá cestu k dalšímu ohrožení Sejpala.
     
    18:16
    Zemanovu střelu Sejpal vyrazil a následně se Kolínu podařilo vyhodit.
     
    19:04
    Šimon Jenáček nabil na kruh Bartkovi, jehož střela měla potřebnou razanci, ale branku minula.
     
    19:19
    Kolín hraje v plném počtu, Vsetín nevyužil ani třetí početní výhodu v utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina souboje mezi Vsetínem a Kolínem je za námi. Domácí začali aktivně, vybojovali si možnost přesilové hry, ale skóre otevřeli až při kompletním počtu hráčů na ledě, když se od modré čáry prosadil Šimon Jenáček. Kolín však nijak nezaostával, především první formace hostů si dokázala připravit několik slibných příležitostí. Kozlové se vyrovnávací branky dočkali v signalizované výhodě, pas Pýchy proměnil v první trefu hostů Jan Veselý. Vsetín měl ještě dvakrát možnost početní výhody, ale odskočit už před první sirénou nestihl. Druhá třetina odstartuje na Lapači v 18:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Elitní formace Valachů se marně pokoušela usadit v útočném pásmu, krom několika výměn puku podél mantinelů domácí nic nepředvedli a Kolín otáčí hru.
     
    21:13
    Vsetínu vázne rozehrávka a chyby v obraně domácích se snažil využít Štohanzl, jeho střela mířila skrz bránícího hráče Vsetína, Gába ovšem dokázal pohotově reagovat.
     
    22:20
    Kolín znovu dělá problémy vsetínské obraně, Síla postupoval do přečíslení s Petržílkou, nakonec se odhodlal ke střele, tu Gába vyrazil a k dorážce se ještě dostal obránce Váchal, i napodruhé vsetínský brankář zlikvidoval pokus kozlů o obrat.
     
    23:46
    Hra je nyní plná nepřesností, krátce po sobě se píská zakázané uvolnění hostů.
     
    24:01
    Kudělka od modré čáry trefil prvního bránícího hráče kozlů a Vsetín znovu musí pro odražený kotouč do středu hřiště.
     
    24:32
    Další zakázané uvolnění Kolína.
     
    25:10
    Kolín bude hrát přesilovou hru, probíhá jeho dlouhá signalizovaná výhoda.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., podrážení).
     
    25:54
    Krejčík směřoval přihrávku Veselému, na nějž číhala prázdná klec, naštěstí pro Vsetín zasáhl domácí obránce a puk změnil směr.
     
    26:23
    Vsetínu se nyní daří zdržovat rozehrávku kozlů.
     
    27:01
    Vítek osvobodil svůj tým.
     
    27:16
    Husa vzal nyní puk na sebe, projel do útočného pásma a z hranice kruhu prověřil pozornost Gáby střelou skrz obránce, vsetínský brankář reagoval pohotovou lapačkou.
     
    27:20
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    28:03
    Zakázané uvolnění Vsetína, ti se zatím nedostali příliš ke kotouči po ubráněném oslabení.
     
    28:18
    Bednář v útočném pásmu předložil puk Gorčíkovi, jenž to zkoušel na Sejpala z levé strany, mířil na bližší tyč, kde však byl první právě kolínský strážce svatyně. Následuje komerční přestávka.
     
    28:52
    Hra se nyní hodně kouskuje a nepřináší zrovna atraktivní podívanou.
     
    29:21
    Roman Vlach postupoval proti Sejpalovi, na poslední chvíli mu kličku do bekhendu překazil obránce Blaha, Kolín tak nadále drží na Lapači vyrovnaný stav.
     
    30:25
    Na druhé straně se od modré čáry opřel do puku Pýcha, Gába však zasahovat nemusel, střela kolínského zadáka šla nad branku Vsetína.
     
    31:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou zpět jednobrankové vedení! Na modré čáře Kucharczyk poslal puk na hokejku MICHALA HRYCIOWA a jeho rána z voleje skončila až za zády brankáře Sejpala. Asistence: Radim Kucharczyk.
    31:05 Michal HRYCIOW - 2:1
     
    31:21
    Vsetín mohl vedení rychle navýšit, to by ale musel Gorčík z levého kruhu překonat Sejpala, který tentokrát včas stačil zasáhnout.
     
    32:08
    První formace Kolína znovu dělá problémy vsetínské obraně a krouží v útočném pásmu.
     
    33:11
    Nyní už přebírá iniciativu znovu Vsetín, slibně si před Sejpala najížděl Zeman, ale z hranice brankoviště nenašel skulinku v brance kozlů.
     
    33:43
    Šilhavý od mantinelu směřoval přihrávku do volného prostoru, kde si najížděl Hořanský, Sejpal ovšem předvedl pozorné čtení hry a zárodek tutové příležitosti pro domácího útočníka zlikvidoval.
     
    34:39
    Už poněkolikáté v této třetině jsme svědky zakázaného uvolnění Kolína, kozlům to momentálně tolik nejezdí jako v první periodě, ovšem stále jsou ve hře a v těsném kontaktu za domácími.
     
    35:16
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
     
    35:26
    Šimon Jenáček na modré čáře přišel o kotouč a Vsetín musí vyklidit útočné pásmo.
     
    35:54
    Kolínu se podařilo vyhodit a jeho hráči mohou vystřídat.
     
    36:16
    Gorčík už mohl ve slibné pozici pálit, ale snažil se vylepšit pozici pro Pechance, jeho nahození však nikdo za Sejpala neusměrnil a Král osvobozuje kozly.
     
    36:54
    Kolín zvládá oslabení výborně, dokonce se kozlům nyní daří i držet kotouč v útočném pásmu.
     
    37:16
    Hosté hrají v plném počtu, ubránili na Lapači i čtvrtou přesilovou hru domácích.
     
    38:20
    Šilhavý ve vysoké rychlosti vyvezl kotouč do útočné třetiny, třetí formace Vsetína kombinuje před Sejpalem.
     
    38:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Gajarský – 2 min., hákování).
     
    39:19
    Král vypálil z pravého kruhu, puk ještě před Gábou někdo z hráčů tečoval, naštěstí pro Vsetín rozvlnil kotouč pouze boční síť, vsetínský brankář evidentně neviděl, kde se kus černé gumy nachází.
     
    39:47
    Vsetín vyhazuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Kolín měl na startu druhé třetiny mírnou převahu, ale postupně se utkání srovnalo a připomínalo spíš litý boj o každý metr ledu. Kozlové měli k dispozici první početní výhodu, ve které však Gábu nepřekonali. Vsetín se prosadil díky útočné akci čtvrté formace, když Kucharczyk na modré čáře předložil Michalu Hryciovowi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Vsetín měl po vedoucí brance už více ze hry, ale uklidňující třetí branku zatím nevsítil. Kolín ovšem bojuje, dokáže z rychlých protiútoků pozlobit vsetínskou obranu a do třetí třetiny vstoupí v početní výhodě, která bude trvat ještě sedmapadesát vteřin, pokud se ji tedy nepodaří využít. Závěrečná třetí třetina odstartuje na Vsetíně v 19:08.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Kolín úspěšný na buly, hosté pokračují v přesilové hře.
     
    40:23
    Šafránková střela mířila mimo vsetínskou branku, kozlové nadále drží puk v útočném pásmu.
     
    40:50
    Husovu střelu zablokoval Vítek a domácí střídají.
     
    40:57
    Vsetín v plném počtu.
     
    41:31
    Vsetínský Gorčík zavezl puk do útočného pásma, kde však byl přišpendlen na mantinel, rozhodčí neměli přehled o puku a hru přerušili, vhazovat se bude před Sejpalem.
     
    42:03
    Hryciow znovu střílel na branku kozlů, kde clonil Babka. Kolínský hráč jej zasáhl hokejkou do obličeje, rozhodčí hru přerušili, ale zatím se neodhodlali vylučovat. Právě probíhá porada arbitrů.
     
    42:08
    Vylučovat se nebude, vhazování probíhá ve středním pásmu.
     
    43:05
    Gajarský po přechodu útočné modré nabídl puk Smetanovi, jeho střela však nijak zvlášť nevyvedla z míry připraveného brankáře Sejpala.
     
    43:16
    Nyní to od modré čáry zkusil Jakub Jenáček, Sejpal i tentokrát úspěšně zasáhl, vhazuje se po jeho pravici.
     
    43:49
    Vsetínským se dařilo držet delší dobu útočné pásmo, ale ani další pokus z hole Jakuba Jenáčka a následně Gorčíka neprošel za záda Sejpala.
     
    44:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukáš Bednář – 2 min., sevření puku rukou).
     
    44:15
    Hryciow vyhodil puk do obranného pásma kozlů.
     
    44:49
    Veselý nyní postupoval osamoceně a nakonec i zakončil, Gába měl však na pokus hostujícího útočníka dobrý výhled a bez větších strastí zkrotil kotouč ve své výstroji.
     
    45:12
    Po přihrávce Šafránka nahazoval puk na vsetínskou branku Husa, Gába si i přes clonící skrumáž hráčů puk našel a schoval jej v lapačce.
     
    45:28
    Vsetínský brankář si připisuje další úspěšný zákrok proti prudké ráně Husy.
     
    45:43
    Kolín je v přesilové hře střelecky aktivní, Šafránek střílel na Gábu, kterému clonil Veselý, ale ani tentokrát se kozlům nedaří vsítit kýženou vyrovnávací branku.
     
    45:50
    Jankovský předložil puk na levý kruh Veselému, ten z voleje minul vsetínskou branku.
     
    46:01
    Vsetín je v plném počtu, nicméně Kolín byl prakticky po celou dobu početní výhody usazen v obranném pásmu domácího celku.
     
    46:44
    Nahození Pýchy ze středního pásma se odrazil ke vsetínskému brankovišti, kde byl Gába nucen puk přikrýt a hru přerušit, následuje komerční přestávka.
     
    47:19
    Kolín je i při plném počtu hráčů nadále aktivní, na modrobílých jde vidět enormní snaha o srovnání brankového stavu.
     
    48:36
    Vsetín se po delší době dostal na dostřel Sejpalovi branky, pokus Gajarského však pouze rozvlnil boční síť kolínské branky.
     
    49:03
    Půček nyní připravil střeleckou pozici Gajarskému, ten zamířil slibně do růžku kolínské branky, ale výborný zákrok předvedl také brankář Sejpal.
     
    49:43
    Další pokus Valachů skončil ofsajdem, zdá se, že domácím se podařilo otupit nápor hostů.
     
    49:56
    Sejpal znovu úspěšný, tentokrát zlikvidoval střelu Vlacha.
     
    50:29
    Po nahození Smetany se k dorážkám na hranici kolínského brankoviště dostával Vlach, ale skvěle chytajícího Sejpala překonat nedokázal. Kolínský brankář si dnes určitě vylepší statistiky v procentuální úspěšnosti zákroků.
     
    51:43
    Téměř minutu jsme byli svědky soubojů o kotouč v obranném pásmu Kolína, tato situace končí vyhozením hostů a zakázaným uvolněním.
     
    52:31
    Gorčík vystartoval směrem ke kolínské brance, měl vysokou rychlost a už se chystal zakončovat, ovšem na poslední chvíli dobře zapracoval bránící Blaha.
     
    53:01
    Další útočná akce Vsetína končí ofsajdem a následuje komerční přestávka.
     
    53:38
    Valaši výborně brání ve středním pásmu, kozlové se marně pokoušejí překročit útočnou modrou čáru.
     
    54:06
    Kucharczyk přejel útočnou modrou čáru, nic nevymýšlel a vší silou se opřel do puku, jeho rána měla potřebnou razanci i přesnost, ovšem projektil z hole vsetínského matadora zpacifikoval pozorný Sejpal.
     
    54:19
    Kucharczyk nyní výborně zpoza branky uvolnil Gajarského, ten však ve vyložené pozici přestřelil branku Kolína!
     
    54:44
    Také vsetínský brankář Gába měl nyní plné ruce práce, hra se rychle přelévá ze strany na stranu.
     
    55:02
    Nyní už je přerušeno, Valaši zahráli puk na zakázané uvolnění.
     
    56:17
    Kolín drží útočné pásmo, zde však musí o puk tvrdě bojovat, neboť vsetínská obrana je v nejvyšší pohotovosti.
     
    56:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Vlach – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    56:52
    Vsetínští vyhazují.
     
    57:07
    Nyní pomohl s vyhozením i brankář Gába, ale puk po odrazu od plexiskla míří mimo ledovou plochu, Valaši tak mohou aspoň vystřídat.
     
    57:29
    Husa předložil puk do mezikruží najetému Šafránkovi, díky obětavému zásahu bránícího kapitána Kudělky však Gába nemusel střelu hostujícího kanonýra krotit, puk zamířil mimo ledovou plochu.
     
    58:03
    Kolín drží útočné pásmo, mezitím ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:19
    Vsetín vyhodil a Kolínští se při pokusu o rychlý návrat před Gábu dostali do postavení mimo hru.
     
    58:20
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:35
    Sejpal opouští branku, Kolín jde do akce v šesti!
     
    58:42
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    59:29
    Hořanský vyhrál sprinterský souboj s Husou, ovšem ocitl se až v příliš ostrém úhlu, aby trefil odkrytou klec kozlů.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Vsetín nakonec ubránil v závěru třetí třetiny nápor Kolína a oplácí nováčkovi porážku ze startu základní části. Jedná se vůbec o první domácí výhru Valachů v novém kalendářním roce. Srdínkovi svěřenci budou doufat, že právě dnešní ubojovaný zápas jim pomůže do zbytku základní části. Kolín se rozhodně po dnešku nemusí za nic stydět, Středočeši předvedli srdnatý výkon a objektivně snad můžeme i konstatovat, že by si zasloužili i dělbu bodů. Hokej se však hraje na góly a o ten jeden byl dnes domácí Vsetín lepší. To je pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (19:46:14)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Š. Jenáček (A. Zeman, Babka), 32. Hryciow (Kucharczyk) – 16. J. Veselý (Pýcha, Váchal)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Š. Jenáček, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – L. Bednář, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, Šilhavý, Vítek – Půček (A), Kucharczyk, Gajarský.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Štohanzl, J. Veselý – Síla, Zumr, Petržilka – R. Martínek, Semirád, J. Stehlík (A).

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Otáhal, Kraľ
    thejrc.org