NY Rangers – New Jersey 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:4 (po pr.) | Florida – Chicago 5:4 (po pr.)
Philadelphia – Buffalo 3:0 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:2 (po pr.)
Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Středa 20.01.2021, 01:07 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:50 Frank VATRANO - 5:4
     
    62:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Florida nakonec získává i druhý bod za vítězství v prodloužení! Barkov zavezl puk do útočného pásma, kde skvělým pohybem uvolnil spoluhráče, vyslal nelapitelnou přihrávku a FRANK VATRANO pohotovou střelou do odkryté části branky rozhodl! Asistence: Aleksander Barkov, MacKenzie Weegar.
    47:17 Keith YANDLE - 4:4
     
    47:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida se nakonec dočkala další využité přesilovky! Jonathan Huberdeau naznačil zakončení, zadovkou poslal puk za sebe a Keith Yandle vypálil od modré čáry. Jeho pokus nakonec ještě tečoval PATRIC HÖRNQVIST. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    46:06 Philipp KURASHEV - 3:4
     
    46:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se poprvé během dnešního souboje dostává do vedení! PHILIPP KURASHEV projel do útočného pásma, vypálil zápěstím kolem obránce a nachytal domácího brankáře. Asistence: Dominik Kubalík, Adam Boqvist.
    39:10 Patrick KANE - 3:3
     
    39:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Chicago se dočkalo ještě před přestávkou. PATRICK KANE se dostal do útočného pásma, tělem si udělal prostor před obráncem a bekhendem uklidil kotouč pod břevno. Asistence: Connor Murphy, Nikita Zadorov.
    28:04 Dominik KUBALÍK - 3:2
     
    28:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago znovu snižuje během přesilovky na rozdíl jediné branky! Duncan Keith na modré čáře nic nevymýšlel, posunul puk vpravo a DOMINIK KUBALÍK tvrdou střelou přidal svou druhou branku! Asistence: Duncan Keith, Lucas Wallmark.
    22:45 Carter VERHAEGHE - 3:1
     
    22:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida sice nedokázala využít přesilovou hru, ale přesto odskakuje na rozdíl dvou branek! Kevin Lankinen sice skvělým zákrokem zneškodnil šanci domácího hráče, ale puk se odrazil před branku a dojíždějící CARTER VERHAEGHE přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Anthony Duclair, Alexander Wennberg.
    18:40 Dominik KUBALÍK - 2:1
     
    18:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se nakonec dočkalo odpovědi ještě před přestávkou! Hostující celek se dočkal rovněž využité přesilovky. DOMINIK KUBALÍK dostal přihrávku na pravý kruh a jeho rána příklepem se nakonec odrazila za záda domácího brankáře! Asistence: Lucas Wallmark, Duncan Keith.
    16:17 Patric HÖRNQVIST - 2:0
     
    16:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek bleskově využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! Od modré čáry zakončil Keith Yandle. Před brankou clonil PATRIC HÖRNQVIST, který ukázal skvělý důraz i rychlou reakci a překonal brankáře! Asistence: Keith Yandle, Aaron Ekblad.
    13:25 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    13:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí Florida se dostává do vedení! Panteři dokázali udeřit po rychlé akci! Barkov poslal přihrávku na modrou čáru, kde si puk skvěle převzal CARTER VERHAEGHE, dostal se do úniku a zkušeně zakončil. Asistence: Aleksander Barkov, Anthony Duclair.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Verhaeghe (Barkov, Duclair), 17. Hörnqvist (Yandle, Ekblad), 23. Verhaeghe (Duclair, Wennberg), 48. Hörnqvist (Yandle, Huberdeau), 63. Vatrano (Barkov, Weegar) – 19. D. Kubalík (Wallmark, Keith), 29. D. Kubalík (Keith, Wallmark), 40. P. Kane (C. Murphy, Zadorov), 47. Kurashev (D. Kubalík, Boqvist)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad, Weegar, Strälman, Stillman, Gudas, Yandle – Duclair, Barkov, Verhaeghe – Hörnqvist, Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Connolly, Acciari, Lomberg – Hinostroza.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – C. Murphy, Keith, Boqvist, Zadorov, Mitchell, de Haan – P. Kane, Suter, DeBrincat – Kurashev, D. Strome, D. Kubalík – A. Shaw, Wallmark, Janmark – Carpenter, Kämpf, Highmore.

    Rozhodčí: Chmielewski, Lee – Berg, Baker
    bahis siteleri