Plzeň – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (2:3 po s.n.) | Motor ČB – Litvínov 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.01.2021, 17:30Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Miroslav FORMAN - 3:4
     
    58:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši ještě dramatizují zápas, když minutu a dvacet sekund snižují na rozdíl jedné branky! Šimon Kubíček nahazoval od modré, načež do jeho střely ještě sáhl MIROSLAV FORMAN, který poslal puk mimo dosah brankáře. Asistence: Šimon Kubíček a Zdeněk Doležal.
    46:24 Viktor HÜBL - 2:4
     
    46:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají přesilovou hru a dělají velký krok za třemi body! Tomáš Pospíšil našel křižnou přihrávkou VIKTORA HÜBLA. Ten sice ještě se střelou trochu počkal, jenže pak se trefil přesně pod horní tyčku. Přesouvající se Jan Strmeň neměl šanci. Asistence: Tomáš Pospíšil.
    42:12 Tomáš POSPÍŠIL - 2:3
     
    42:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou zase do vedení! TOMÁŠ POSPÍŠIL táhl celou akci po pravé straně, načež vyslal parádní ránu na zadní tyč. Jan Strmeň byl trochu vyjetý, přesto nedokázal moc snížit úhle střelce. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    36:38 Martin NOVÁK - 2:2
     
    36:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motoru se daří srovnat ještě na konci druhé periody! Roman Přikryl vyslal ránu od modré, která skončila trochu překvapivě v síti. MARTIN NOVÁK se radoval z branky a možná tečoval touš mimo dosah gólmana. Asistence: Roman Přikry.a Brandon Alderson.
    31:16 Uvis Janis Balinskis - 1:2
     
    31:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Srovnaný stav moc dlouho netrval, Severočeši jdou znovu do vedení! UVIS JANIS BALINSKIS vystřelil od modré po ledě a jeho pokus skončil překvapivě v brance! Jan Strmeň toho moc neviděl. Asistence: Martin Látal a Josef Jícha.
    29:32 Ondřej SLOVÁČEK - 1:1
     
    29:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši toho sice moc zatím nepředvedli, ale nyní se jim povedlo srovnat! Roman Přikryl udržel puk u mantinelu, načež kotouč poslal na modrou. Tam se do něj opřel ONDŘEJ SLOVÁČEK, který svou bombou rozvlnil síť za Godlou. Asistence: Roman Přikryl a Martin Novák.
    27:00 Patrik ZDRÁHAL - 0:1
     
    27:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jihočeši propadli ve středním pásmu a hosté jdou v tomto utkání do vedení! Richard Jarůšek táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel PATRIKA ZDRÁHALA, jenž zamířil do odkryté části branky. Asistence: Richard Jarůšek a Uvis Janis Balinskis. Martin Hanzl.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Slováček (R. Přikryl, M. Novák), 37. M. Novák (R. Přikryl), 59. Forman (Kubíček, Z. Doležal) – 27. P. Zdráhal (Jarůšek, M. Hanzl), 32. Balinskis (Látal, Jícha), 43. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 47. V. Hübl (Pospíšil)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Plášil, Pýcha, Kubíček, Vydarený, Slováček, Štencel – Alderson, R. Přikryl, M. Novák – Holec, Jonák, Karabáček – P. Novák, Toman, Beránek – Z. Doležal, D. Voženílek, Forman.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Štich, Demel, D. Zeman – Jarůšek, M. Hanzl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, Žejdl, Petružálek – Zygmunt, Jícha, Helt.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Lederer, Rožánek
    thejrc.org