Plzeň – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (2:3 po s.n.) | Motor ČB – Litvínov 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 22.01.2021, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:45 Jakub KOTALA - 3:2
     
    48:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z vyrovnání se hosté neradovali dlouho. Od mantinelu dostal přihrávku JAKUB KOTALA, jenž z první vymetl Štěpánkovu síť. Asistence: Joona Jääskeläinen, Martin Ševc.
    47:53 Patrik HREHORČÁK - 2:2
     
    47:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Flynn neudržel kotouč a toho vyuili hosté. Vpřed vystartoval PATRIK HREHORČÁK, jenž si to rozdal v nájezdu s Gašperem Krošeljem. Tomu se sice nepodařilo Krošelje překonat, ale puk se ocitl kousek od brankové čáry, a Krošelj si jeho polohu uvědomil příliš pozdě. Hrehorčák ho dokázal do sítě dorazit. Asistence: Tomáš Marcinko.
    43:47 Tomáš MARCINKO - 2:1
     
    43:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kousal se na trestné moc dlouho neohřál. Po vhazování si Oceláři pinkali puk tak dlouho, no spíše krátce, až nakonec skončil v síti zásluhou TOMÁŠE MARCINKA. Asistence: Martin Růžička, Erik Hrňa.
    38:51 Pavel KOUSAL - 2:0
     
    38:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Videorozhodčí shledal, že ke střele došlo dříve, než byla branka posunuta. Úspěšným střelcem je tedy PAVEL KOUSAL. Asistence: Ondřej Najman, Oscar Flynn.
    35:31 Pavel KOUSAL - 1:0
     
    35:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Flynn se natáhl hokejkou pro ne úplně ideální přihrávku k modré čáře, ale přesto dokázal bleskově vypálit projektil tak, že skončil i díky teči PAVLA KOUSALA v síti za Štěpánkem. Asistence: Oscar Flynn, Martin Ševc.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 36. P. Kousal (Flynn, Ševc), 39. P. Kousal (Najman, Flynn), 49. Kotala (Jääskeläinen, Ševc) – 44. Marcinko (Martin Růžička, Hrňa), 48. Hrehorčák (Marcinko)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Hrbas, Ševc (C), Bernad, Dlapa, Šidlík, Allen, Moravec – Lunter, A. Zbořil (A), Šťastný – Jääskeläinen, Cienciala, Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, M. Kovařčík, Hrňa – Hrehorčák, Marcinko, Dravecký (A) – Kofroň, Rodewald, Kurovský – Ramik.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Lhotský, Votrubec

    Diváci: Hráno bez diváků
    bahis siteleri