K. Vary – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 21.01.2021, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:53
    Zdráhal pálil od modré, smolně pro Pardubice ale trefil jen tyčku domácí brány.
    43:07 Anthony CAMARA - 3:4
     
    43:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní obrat! Ondřej Roman vyslal ANTHONYHO CAMARU, který si sjel až před bránu a po stahovačce poslal puk k levé tyči Novotného klece. Asistence: Ondřej Roman, Denis Kusý.
    40:27 Anthony CAMARA - 3:3
     
    40:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ondřej Roman dokázal zpoza karlovarské klece propašovat puk až na před Novotným stojícího ANTHONYHO CAMARU, který zblízka poslal puk mezi betony domácího brankáře. Asistence: Ondřej Roman.
     
    38:13
    Po tvrdém dohrání před Novotného bránou se strhla potyčka. Z přestřelky slov a úderů vyvodili sudí následující vyloučení. Patrik Poulíček (PCE) dvě minuty za hrubost. Na druhé straně pak Ondřej Beránek (KVA) dvě minuty za hrubost, Filip Novotný (KVA) stejný trest, ten ale odpyká Otakar Šik.
    31:20 Marek ĎALOGA - 3:2
     
    31:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jsou znovu na dostřel jediné branky! MAREK ĎALOGA si v přečíslení sjel do mezikruží, odkud se přesně trefil k levé tyči, kde Novotný na puk nedosáhl. Asistence: Denis Kusý.
     
    26:50
    Camara dorážel do volné branky poté, co Novotný zasahoval předchozí pokus, zjevně gólovou šanci ale pardubický útoční zahodil, kotouč totiž jen poslal přes brankoviště na druhou stranu.
    23:59 Martin KOHOUT - 3:1
     
    23:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie míří znovu do dvoubrankového vedení! Václav Skuhravý vyslal kotouč na bránu od modré, v předbrankovém prostoru byl šikovně připravený MARTIN KOHOUT, který jej dokázal doklepnout za Kloučka. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    22:41
    Ondřej Rohlík (PCE) míří na dvě minuty na trestnou lavici za podrážení.
    21:31 Matej PAULOVIČ - 2:1
     
    21:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dotahují na rozdíl jediné branky! MATĚJ PAULOVIČ si sjel s pukem do levého kruhu, nejprve trefil jen jednoho z bránících energetiků, druhou šanci už ale nepromarnil a poslal kotouč do levého horního roku Novotného klece. Asistence: Luboš Horký.
     
    13:18
    Mikúš se snažil ze stejné pozice jako jeho předchůdci navýšit karlovarské vedení, jedoucí puk ale netrefil.
     
    11:54
    Přesilovku si vyzkoušejí i domácí. Na trestnou lavici míří na dvě minuty za hákování Patrik Poulíček (PCE).
     
    09:41
    Lukáš Pulpán (KVA) si vysloužil dvouminutový trest za hákování.
     
    05:13
    Beránek si sjel do útočné třetiny a zpoza kruhů vystřelil, puk se pak odrazil od hole jednoho z obránců, Klouček ale tuto akci zneškodnil.
    02:24 Petr KOBLASA - 2:0
     
    02:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Uběhla necelá minuta a energetici jdou do dvoubrankového vedení. Skoro totožná akce jako u první branky se podařila i další domácí lajně. Zábranský zleva nabil PETRU KOBLASOVI, který ze stejné pozice jako Beránek poslal puk do sítě. Asistence: Libor Zábranský, Lukáš Pulpán.
    01:40 Ondřej BERÁNEK - 1:0
     
    01:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je hodně brzký gól. Vondráček poslal puk Skuhravému, který stál zleva u brány. Karlovarský kapitán pak předal na druhou tyč ONDŘEJI BERÁNKOVI, který neměl problém nasměrovat kotouč za Kloučka. Asistence: Václav Skuhravý, Tomáš Vondráček.
     
    01:14
    Karlovarské nahození se nečekaně odrazilo od plexi a skončilo až u Vondráčka, ten ale skórovat z mezikruží nedokázal.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 2. O. Beránek (Skuhravý, Vondráček), 3. Koblasa (Zábranský, Pulpán), 24. Kohout (Skuhravý) – 22. Paulovič (L. Horký), 32. Ďaloga (Kusý), 41. Camara (O. Roman), 44. Camara (O. Roman, Kusý)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – Vondráček, Skuhravý (C), O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, Šik.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kantor) – Ďaloga, Nakládal (C), Mikuš, Bučko, J. Kolář (A), Hrádek, J. Zdráhal – Kusý, O. Roman, Camara – Paulovič, R. Kousal, L. Horký – Rohlík, Poulíček (A), Blümel – Machala, Matýs, Zeman.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pražák – Brejcha, Kajínek
    bahis siteleri