Boston – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:1 (kon.) | Columbus – Tampa 2:3 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 3:7 (kon.) | Los Angeles – Colorado 4:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 22.01.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Chris TIERNEY - 1:4
     
    57:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hellebuyck v závěru utkání přichází o čisté konto. Zajcev nahodil kotouč před branku, kde ho dokázal do sítě tečovat CHRIS TIERNEY. Asistence: Nikita Zajcev a Connor Brown.
    33:55 Blake WHEELER - 0:4
     
    33:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná akce Jets přináší čtvrtou branku v síti Murrayho. Scheifele pasem mezi obránce našel BLAKEA WHEELERA, který si hezkou kličkou vychutnal brankáře Senators a poslal puk do odkryté klece. Asistence: Mark Scheifele a Kyle Connor.
    27:05 Adam LOWRY - 0:3
     
    27:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají svého tlaku a přidávají třetí branku. Lewis se dostal do brejku, po němž zvonila tyčka. K dorážce se však dostal ADAM LOWRY a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Trevor Lewis a Derek Forbort.
    24:22 Mark SCHEIFELE - 0:2
     
    24:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ottawa svoji menší šanci nevyužila a přišel trest. Winnipeg se pustil v útočném pásmu do rychlé kombinace, na jejímž konci se ocitl MARK SCHEIFELE a bezpečně poslal Jets do dvoubrankového vedení. Asistence: Kyle Connor a Nikolaj Ehlers.
    11:50 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    11:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dostávají do vedení. Copp u modré čáry přenechal kotouč NIKOLAJI EHLERSOVI, který si sjel blíž k brance a svižnou střelou zápěstím prostřelil Murrayho. Asistence: Andrew Copp a Nathan Beaulieu.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 58. Tierney (N. Zajcev, Co. Brown) – 12. Ehlers (Copp, Beaulieu), 25. Scheifele (Connor, Ehlers), 28. Lowry (Lewis, Forbort), 34. Wheeler (Scheifele, Connor)


    Ottawa Senators: M. Murray (41. M. Högberg) – Gudbranson, Chabot, N. Zajcev, Reilly, J. Brown, Coburn – Batherson, Norris, B. Tkachuk – Dadonov, Stepan, Galchenyuk – Co. Brown, Tierney, N. Paul – Watson, White, Paquette.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Heinola, Pionk, Forbort, Beaulieu, Stanley – Wheeler, Scheifele, Connor – Ehlers, Stastny, Copp – Appleton, Lowry, Harkins – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Markovic, Furlatt – Nansen, Cormier
    thejrc.org