Boston – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:1 (kon.) | Columbus – Tampa 2:3 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 3:7 (kon.) | Los Angeles – Colorado 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:7 (2:2, 0:4, 1:1)
Montreal Canadiens
Pátek 22.01.2021, 03:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Ben CHIAROT - 3:7
     
    58:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    BEN CHIAROT krásně vypálil na pravém křídle bez přípravy a jeho rána od téměř modré čáry poté zamířila mezi betony Thatchera Demka! Skóre je 3:7. Asistence: Ben Chiarot a Tomáš Tatar.
    44:56 Brandon SUTTER - 3:6
     
    44:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí BRANDON SUTTER předvedl úchvatnou individuální akci, když se z levého křídla protáhl mezi dvěma protihráči před bránu a fantastickou bekhendovou střelou z blízkosti vzápětí vymetl vzdálenější pravý horní roh brány Montrealu – 3:6! Asistence: Tyler Myers a Brogan Rafferty.
    36:30 Joel ARMIA - 2:6
     
    36:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    JOEL ARMIA využil dalších zmatků před domácí bránou a bekhendovou střelou z mezikruží zamířil k levé tyči! Travis Green si vzal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže o to se nejednalo a je to skutečně 6:2! Velká demolice. Asistence: Jesperi Kotkaniemi.
    35:05 Jake EVANS - 2:5
     
    35:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    Thatcher Demko chtěl hrát kotouč po nahození Montrealu ze středního pásma, jenže nakonec zacouval zpět do brány a po zpětné diagonální přihrávce Paula Byrona z levého rohu ledové plochy ho z úhlu propálil JAKE EVANS! Chyba – 2:5. Asistence: Paul Byron a Artturi Lehkonen.
    34:56 Josh ANDERSON - 2:4
     
    34:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Thatcher Demko sice dokázal vyrazit bekhendové zakončení Nicka Suzukiho po samostatném úniku vyrážečkou, jenže poté puk ze vzduchu a blízka sklepl do sítě JOSH ANDERSON! Je to rázem o 2 góly. Asistence: Nick Suzuki a Jonathan Drouin.
    21:13 Tyler TOFFOLI - 2:3
     
    21:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Elias Pettersson chtěl přenést hru podél útočné čáry doleva, jenže jeho přihrávku pěkně vystihl Joel Armia a rychlou přihrávkou poté vyslal do samostatného úniku TYLERA TOFFOLIHO, který předvedl krásnou stahovačku a zasunul puk za záda Thatchera Demka! Montreal dnes skóroval podruhé během oslabení! Asistence: Joel Armia.
    07:13 Bo HORVAT - 2:2
     
    07:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks rozpohybovali puk v útočném pásmu a po rychlé kombinační akci se opět prosadil BO HORVAT, když rychlou střelou z levého kruhu zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
    05:27 Joel ARMIA - 1:2
     
    05:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Obránce Nate Schmidt teď rozehrával od vlastní brány a namazal puk přímo na hokejku Tylera Toffoliho, na jehož zadovku si najel JOEL ARMIA, a rychlou střelou zápěstím zamířil k pravé tyči! Gól v oslabení. Je to 1:2. Asistence: Tyler Toffoli.
    03:20 Bo HORVAT - 1:1
     
    03:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tyler Myers vystřelil na vnější straně pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím zapadla do vzdálenějšího levého horního rohu brány poté, co ji na přední tyči lehce tečoval BO HORVAT! Vancouver bleskově vyrovnal a skóre činí 1:1. Asistence: Tyler Myers a Nils Höglander.
    01:54 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    01:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí Thatcher Demko sice skvěle zasáhl levým betonem, jenže poté před jeho bránou vznikla nepřehledná situace, které využil TYLER TOFFOLI, když rychlou střelou z levého kruhu zamířil k přední levé tyči! Bývalý útočník Los Angeles Kings potvrzuje, že takhle sezóna by mohla být z jeho strany výjimečná. Asistence: Joel Armia.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Horvat (T. Myers, Höglander), 8. Horvat (J. T. Miller, Q. Hughes), 45. B. Sutter (T. Myers, Rafferty) – 2. Toffoli (Armia), 6. Armia (Toffoli), 22. Toffoli (Armia), 35. J. Anderson (Suzuki, Drouin), 36. Evans (Byron, Lehkonen), 37. Armia (Kotkaniemi), 59. Chiarot (Petry, Tatar)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Chatfield, Q. Hughes, T. Myers, Juolevi, Rafferty, Schmidt – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller (A) – Höglander, Horvat (C), Pearson – Virtanen, Gaudette, Roussel – B. Sutter (A), Beagle, Motte. Hlavní trenér: Travis Green.
    Montreal Canadiens: Allen (Price) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Edmundson, A. Romanov, Kulak – Gallagher (A), Danault, Tatar – J. Anderson, Suzuki, Drouin – Toffoli, Kotkaniemi, Armia – Byron (A), Evans, Lehkonen. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Reid Anderson, Kevin Pollock. Čároví: Steve Barton, Scott Cherrey
    bahis siteleri