Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:4 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Miskolc – Michalovce 0:4 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:2 (po pr.) | Košice – HC Slovan 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 22.01.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a zrejme si poisťujú víťazstvo v tomto zápase. Po vyhratom buly úspešne strieľal z pravého kruhu PATRIK SVITANA a jeho strela bola ešte tečovaná nechtiac hráčom Zámkov a je to teda 6:4.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    49:45
    Poprad dal gól!
    Kamzíci z 2:4 otáčajú na 5:4 a idú v zápase po druhýkrát do vedenia. Drgoňova krížna prihrávka na ľavý kruh prenikla cez Majdana až na MARCELA HAŠČÁKA, ktorý pomerne z veľkej diaľky prekvapil švihovkou Kiviaha.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    33:34
    Poprad dal gól!
    Tak prechádzajúca situácia je napokon gólová. Bolo to naozaj veľmi sporné aj po zhliadnutí opakovaných záberov. Strela BRANDONA MASHINTERA z pravého kruhu po prihrávke Dalhuisena je napokon ohodnotená gólovo, aj keď Kiviaho pravdepodobne úmyselne znovu posúval bránu, puk však v sieti skončil.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Steven Seigo.
     
    27:25
    Poprad dal gól!
    Poprad vyšiel zo zovretia súpera, získal pásmo a je z toho znižujúci gól. Prihrávka od zadného mantinelu z hokejky Haščáka prešla pred bránku na hokejku JOONU ERVINGA, ktorý z prvej zblízka prestrčil pomedzi Kiviahove betóny.
    Asistencia: Marcel Haščák.
     
    21:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak Zámčanom veľmi rýchlo narástli krídla a strieľajú ďalší gól kratko po sebe. Z pravej strany Zahradník nastrelil na Vošvrdov betón. Puk sa odrazil na opačný kruh presne na hokejku MARTINA ANDRISÍKA a ten úspešne dorážal.
    Asistencia: Samuel Zahradník.
     
    21:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia idú opäť v zápase do vedenia. K odrazenému puku od mantinelu sa dostal na pravom kruhu RICHARD ONDRUŠEK, ktorý parádnou strelou vymietol bližší horný roh Vošvrdovej brány.
    Bez asistencie.
     
    19:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak Novozámčania strieľajú gól do šatne päť sekúnd pred koncom tretiny a vyrovnávajú. Celú akciu si prakticky sám pripravil BRANDT CLARKE, ktorý z pravého kruhu prekľučkoval medzi kruhy a vystrelil. Jeho dvaja spoluhráči nedokázali doraziť úspešne, Vošvrda nemal puk pod kontrolou a napokon Clarke zblízka dorazil popod ležiaceho Vošvrdu.
    Asistencie: Juraj Majdan, Marcel Holovič.
     
    17:11
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otáčajú skóre a dostávajú sa do jednogólového vedenia. Po vyhratom buly ostal MICHAEL VANDAS akýsi nechránený. Pretlačil sa od mantinelu popred bránkovisko, vykúpal Kiviaha a forhendom úspešne zakončil do brány.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    05:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci celkom rýchlo vyrovnávajú stav stretnutia. V útočnom pásme zvíťazil na buly Livingston, puk sa dostal medzi kruhy na hokejku voľného BRANDONA MASHINTERA, ktorý sa z ideálnej pozície nepomýlil a strelou švihom prekonal Kiviaha.
    Asistencia: James Livingston.
     
    01:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Chvíľku boli hostia v zovretí domácich hráčov, no predviedli rýchly prechod do útoku, zisk pásma a otvárajú skóre. Seppänen ostal voľný za bránou, dostal prihrávku a nabil tesne za ľavý kruh PETROVI MIKUŠOVI, ktorý tvrdou delovkou prekvapil Vošvrdu strelou ponad lapačku.
    Asistencie: Janne Seppänen, Matúš Holenda.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Mashinter (Livingston), 18. Vandas (Handlovský), 28. Erving (Haščák), 34. Mashinter (Dalhuisen, Seigo), 50. Haščák (Drgoň), 58. Svitana (Drgoň) – 2. Mikuš (Seppänen, Holenda), 20. Clarke (Majdan, Holovič), 22. Ondrušek, 22. Andrisík (Zahradník)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Livingston, Mashinter – Vandas, Bjalončík, Handlovský – Matej Paločko, Zagrapan, Matúš Paločko – Dzivjak
    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Västilä, Clarke, Fereta, Roman, Holenda, P. Mikuš, Šeliga – Bajtek, Doggett, Števuliak – Okoličány, Seppänen, Jurík – Ondrušek, Holovič, Majdan – Andrisík, Rehák, Zahradník – Embrich

    Rozhodčí: Stano, Valach – Synek, Kacej
    thejrc.org