Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:4 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Miskolc – Michalovce 0:4 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:2 (po pr.) | Košice – HC Slovan 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 22.01.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú dvadsaťminútovku lepšie zvládli hokejisti Popradu. V 50. minúte prišiel rozhodujúci gól z hokejky Haščáka a počas presilovky ešte prikrášlil a poistil víťazstvo Popradu Svitana. Poprad teda z 2:4 dokázal otočiť na 6:4 a má tri body. (20:29:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Haščákova krížna prihrávka neprenikla na Skokana a Andrisík poslal puk preč cez všetky čiary.
     
    58:59
    Minútu a sekundu pred koncom tretej tretiny získavajú Popradčania ďalšiu presilovku. Slater Doggett dostáva dve minúty za krosček.
     
    58:46
    Hostia získali pásmo, Števuliak to skúsil strelecky z ľavého kruhu, mieril však iba do Hamerlíka.
     
    57:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a zrejme si poisťujú víťazstvo v tomto zápase. Po vyhratom buly úspešne strieľal z pravého kruhu PATRIK SVITANA a jeho strela bola ešte tečovaná nechtiac hráčom Zámkov a je to teda 6:4.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    57:40
    Vylúčenie na strane hostí rozhodne neprichádza vhod per Nové Zámky. Dvomi minútami je za hákovanie potrestaný Richard Ondrušek.
     
    56:27
    Pred Bjalončíkom sa otvoril priestor v strednom pásme, križoval ho Västilä, Bjalončík však stihol vystreliť, Kiviaho musel reagovať betónom.
     
    55:39
    Marcel Haščák dostal puk ako na podnose od Svitanu pred bránkovisko, výborne sa však dozadu vrátil Embrich a znemožnil Haščákovi zakončiť.
     
    55:14
    Mikuš napaľoval puk ešte zo stredného pásma, Hamerlík jemne vyrážal, ale bolo to už z ofsajdového postavenia Mikuša.
     
    54:12
    Prihrávku z rohu klziska zachytil na pravom kruhu Marcel Holovič a ihneď švihom to skúsil. Hamerlík pohotovo vytiahol betón.
     
    53:50
    Popradčania teraz pár desiatok sekúnd držali útočné pásmo. Ulrychova strela od modrej čiary bola zblokovaná a letela na ochrannú sieť.
     
    52:37
    Krížnu prihrávku dostal na pravý kruh Mešár, vyťažil z toho nejakú strelu, ktorá však nebola vôbec presná.
     
    51:48
    Handlovský manévroval s pukom v útočnom pásme, no veľa toho nevymyslel. Popradčania teraz strelecky Kiviaha neohrozili.
     
    50:39
    Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Mikuš, no táto strela bola zblokovaná. Zámčania prebrali puk, oba tímy však teraz striedajú počas hry.
     
    49:45
    Poprad dal gól!
    Kamzíci z 2:4 otáčajú na 5:4 a idú v zápase po druhýkrát do vedenia. Drgoňova krížna prihrávka na ľavý kruh prenikla cez Majdana až na MARCELA HAŠČÁKA, ktorý pomerne z veľkej diaľky prekvapil švihovkou Kiviaha.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    49:36
    Z väčšieho uhla to strelou skúšal Seigo. Jednoduché nahodenie dostal gólman Kiviaho bezpečne pod kontrolu.
     
    48:33
    Bránku Popradu obišiel Doggett. Napokon našiel dobrou prihrávkou Števuliaka, ktorý však zblízka úplne nie stopercentne zakončil.
     
    47:56
    Števuliak z pravého kruhu prenechával medzi kruhy Doggettovi, ktorý pálil švihom, Hamerlík stihol dostať puk pod kontrolu a nepustil Zámčanov k dorážke.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Mashinter (Livingston), 18. Vandas (Handlovský), 28. Erving (Haščák), 34. Mashinter (Dalhuisen, Seigo), 50. Haščák (Drgoň), 58. Svitana (Drgoň) – 2. Mikuš (Seppänen, Holenda), 20. Clarke (Majdan, Holovič), 22. Ondrušek, 22. Andrisík (Zahradník)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Livingston, Mashinter – Vandas, Bjalončík, Handlovský – Matej Paločko, Zagrapan, Matúš Paločko – Dzivjak
    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Västilä, Clarke, Fereta, Roman, Holenda, P. Mikuš, Šeliga – Bajtek, Doggett, Števuliak – Okoličány, Seppänen, Jurík – Ondrušek, Holovič, Majdan – Andrisík, Rehák, Zahradník – Embrich

    Rozhodčí: Stano, Valach – Synek, Kacej
    bahis siteleri