Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:4 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Miskolc – Michalovce 0:4 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:2 (po pr.) | Košice – HC Slovan 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 6:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 22.01.2021, 18:00 • Ice rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:49
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu štvrtý gól hostí v tomto zápase a to už zrejme znamená definitívu! K puku sa dostal Mihálik, ktorý ho šikovne nahodil na domácu bránku a PAVOL REGENDA ho úspešne tečoval do siete – 0:4!
    Asistencie: Vladimír Mihálik, Marek Bartánus.
     
    16:49
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovský gólostroj sa v prvej tretine ešte nezastavil! Hostia predviedli ďalšiu úspešnú kombináciu v pásme súpera, nahodenie niekde od modrej čiary vyrazil Kiss len pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval VILLE JUHANI KORHONEN – 0:3!
    Asistencie: Mark Louis, Christhope Lalancette.
     
    14:00
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci sa ešte poriadne nespamätali z prvého gólu a už inkasujú druhý! Michalovciam znova vyšiel rýchly brejk, na konci presnej výmeny puku stál CHRISTOPE LALANCETTE a ten upratal puk do siete – 0:2!
    Asistencie: Ville Juhani Korhonen, Marcin Kolucz.
     
    12:57
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Michalovce založili rýchly útočný výpad do pásma svojho dnešného súpera, Regenda našiel dobrou prihrávkou voľného MAREKA BARTÁNUSA a tento skúsený útočník krásnou strelou prekonáva z mierneho uhla brankára Kissa – 0:1!
    Asistencie: Pavol Regenda.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 13. Bartánus (Regenda), 14. Lalancette (Korhonen, Kolucz), 17. Korhonen (Louis, Lalancette), 43. Regenda (Mihálik, Bartánus)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Kiss – Wehrs, Szirányi, Láda, Kiss D., Vojtkó, Fazakas, Hadobás – Rokály, Vas, Osterberg – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Csányi, Flick, Anderson – Révesz, Galajda, Farkas
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Mihalik, Mudrák, Kolucz, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Chalupa – Erkinjuntti, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Hickmott, Regenda – Mašlonka, Galamboš, Török

    Rozhodčí: Fridrich, Goga – Crman, Jurčiak
    bahis siteleri