Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:4 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Miskolc – Michalovce 0:4 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:2 (po pr.) | Košice – HC Slovan 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 6:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 22.01.2021, 18:00 • Ice rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:23
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 2 min., hákovanie).
     
    52:37
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Erkinjuntti – 2 min., podrazenie).
     
    48:56
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Louis – 2 min., sekanie).
     
    42:49
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu štvrtý gól hostí v tomto zápase a to už zrejme znamená definitívu! K puku sa dostal Mihálik, ktorý ho šikovne nahodil na domácu bránku a PAVOL REGENDA ho úspešne tečoval do siete – 0:4!
    Asistencie: Vladimír Mihálik, Marek Bartánus.
     
    23:38
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Galanisz – 2 min., hákovanie).
     
    16:49
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovský gólostroj sa v prvej tretine ešte nezastavil! Hostia predviedli ďalšiu úspešnú kombináciu v pásme súpera, nahodenie niekde od modrej čiary vyrazil Kiss len pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval VILLE JUHANI KORHONEN – 0:3!
    Asistencie: Mark Louis, Christhope Lalancette.
     
    14:00
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci sa ešte poriadne nespamätali z prvého gólu a už inkasujú druhý! Michalovciam znova vyšiel rýchly brejk, na konci presnej výmeny puku stál CHRISTOPE LALANCETTE a ten upratal puk do siete – 0:2!
    Asistencie: Ville Juhani Korhonen, Marcin Kolucz.
     
    12:57
    Dukla Michalovce dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Michalovce založili rýchly útočný výpad do pásma svojho dnešného súpera, Regenda našiel dobrou prihrávkou voľného MAREKA BARTÁNUSA a tento skúsený útočník krásnou strelou prekonáva z mierneho uhla brankára Kissa – 0:1!
    Asistencie: Pavol Regenda.
     
    11:41
    Veľký zmatok pred Škorvánkom! Domáci sa presunuli po rýchlom brejku pred domácu bránku, následne sa snažil puk do prázdnej bránky zasunúť Galanisz po obkorčulovaní bránky, ale hosťujúca obrana na poslednú chvíľu včas zasiahla!
     
    05:46
    Do veľkej šance hostí sa dostal Galamboš, ale sám pred brankárom Kissom zaváhal! Domáci brankár teraz výborne podržal svoj celok.
     
    03:16
    Je tu prvý zaujímavejší moment tohto stretnutia! Ten prichádza v štvrtej minúte, keď domáci zaváhali pred svojou bránkou, k puku sa dostal Mašlonka, ale jeho zakončenie z blízka pohodlne kryje brankár Kiss!

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 13. Bartánus (Regenda), 14. Lalancette (Korhonen, Kolucz), 17. Korhonen (Louis, Lalancette), 43. Regenda (Mihálik, Bartánus)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Kiss – Wehrs, Szirányi, Láda, Kiss D., Vojtkó, Fazakas, Hadobás – Rokály, Vas, Osterberg – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Csányi, Flick, Anderson – Révesz, Galajda, Farkas
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Mihalik, Mudrák, Kolucz, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Chalupa – Erkinjuntti, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Hickmott, Regenda – Mašlonka, Galamboš, Török

    Rozhodčí: Fridrich, Goga – Crman, Jurčiak
    thejrc.org