Pardubice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Zlín 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 9:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 24.01.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:10
    Příležitost přijde pro hosty možná nyní, když dostává Jakub Sklenář (MHK) dvě minuty za podrážení.
     
    45:45
    To by nebyl Radek Smoleňák (MHK), aby o svém vyloučení alespoň lehce nedebatoval s rozhodčím. Tentokrát je odeslán na trestnou lavici za sražení pronikajícího Weinholda.
     
    27:50
    Nepříjemný moment zápasu nastal u branky Filipa Novotného. Právě v této oblasti podrazil Tomáš Vondráček (KVA) Vladimíra Růžičku, kterému při pádu vystřelila hokejka přímo do obličeje karlovarského útočníka. Na ledě se objevila poměrně rozsáhlá krevní stopa, pozitivní je však to, že Vondráček odjel na střídačku bez asistence.

    Tak či tak, k vyloučení jeho osoby musí dojít a jeho dvouminutový trest odpyká Matěj Zabloudil, zatímco Vondráček už je zručně zašíván.
     
    16:55
    Lukáš Pulpán (KVA) nestíhal pohyb Kellyho Klímy, proto mu vložil hokejku pod brusle. Obránce třetí formace Varů tak dostává menší trest za podrážení.
     
    08:37
    Petr Koukal (MHK) je dalším hráčem, který jde na dvě minuty sedět. Ve středním pásmu podrazil Václava Skuhravého a Karlovy Vary si zahrají první přesilovku.
     
    05:52
    Je vidět, že v dnešním utkání to bude i emoční fontána. Jakub Flek (KVA) je vyloučen za hákování a k vidění jsou nemalé protesty jak na střídačce Varů, tak i na ledě. Kapitán Skuhravý musel jít dokonce za hlavním arbitrem Hradilem na kobereček.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Orsava (J. Sklenář), 24. Blain (Jergl, Nedomlel), 37. Lev (Smoleňák), 51. Cingel (Lev)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, F. Pavlík (A), Šalda, Gaspar, Váchal, Čáp – Kevin Klíma, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Smoleňák (C), Cingel, Lev – M. Zachar, R. Pilař, Kubík.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – Vondráček, Skuhravý (C), O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, M. Zabloudil.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Lhotský, Votrubec
    thejrc.org