Pardubice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Zlín 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 9:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 24.01.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:46 Lukáš CINGEL - 4:0
     
    50:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Místo přejezdu do útočného pásma ale přichází čtvrtý gól Hradce a je hotovo! Nedomlel vybojoval kotouč a poslal přihrávku do středního pásma na LUKÁŠE CINGELA, který z první ťukl na levé křídlo pro Lva. Následně došlo ještě k jedné výměně mezi nimi, Jakub Lev vrátil zleva mezi kruhy na Cingela, který z druhé vlny propálil Novotného – 4:0! Asistence: Jakub Lev.
    36:14 Jakub LEV - 3:0
     
    36:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Individuální chyba Weinholda stojí Energii už třetí branku a Hradec pomaličku směřuje za třemi body! Právě hostující obránce nezpracoval ideálně vyhození Hradce z pásma a kotouč mu sebral Smoleňák. Kapitán pak vyslal dopředu JAKUBA LVA, který si ve finální fázi stáhl puk z levého křídla na osu a propálil Novotného – 3:0! Asistence: Radek Smoleňák.
    23:13 Jeremie BLAIN - 2:0
     
    23:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv domácí na startu druhé třetiny lepší nebyli, skrze poměrně kuriózní branku odskakují do dvoubrankového náskoku! Aleš Jergl pustil puk na JEREMIEHO BLAINA, jehož střelu z pravého kruhu Novotný pouze vyrazil před sebe do prostoru. Avšak tak nešťastně, že od brusle otáčejícího se Rohana zapadl kotouč hned zpátky do kasy. Jedná se o stou brankou Mountfieldu v letošním ročníku – 2:0! Asistence: Aleš Jergl, Richard Nedomlel.
    08:28 Jakub ORSAVA - 1:0
     
    08:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec se Lvi v půlce deváté minuty dočkali! Hosté totiž nedokázali dostat puk ze svého pásma, ačkoliv k tomu měl blízko Rohan po zblokované střele Pavlíka. Ale nestalo se tak, v předbrankovém prostoru Sklenář přiťukl pro JAKUBA ORSAVU, který již z dobré pozice propálil Filipa Novotného – 1:0! Asistence: Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Orsava (J. Sklenář), 24. Blain (Jergl, Nedomlel), 37. Lev (Smoleňák), 51. Cingel (Lev)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, F. Pavlík (A), Šalda, Gaspar, Váchal, Čáp – Kevin Klíma, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Smoleňák (C), Cingel, Lev – M. Zachar, R. Pilař, Kubík.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – Vondráček, Skuhravý (C), O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, M. Zabloudil.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Lhotský, Votrubec
    thejrc.org