Pardubice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Zlín 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 9:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 24.01.2021, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a PSG Berani Zlín v rámci devětatřicátého kola.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy se v současné době nacházejí na jednáctém místě extraligové tabulky, když nasbírali jednačtyřicet bodů. Litvínovští po výhře 3:2 v Mladé Boleslavi přivítali na domácím ledě třinecké Oceláře a na úspěch s Bruslaři chtěli navázat. V utkání se dostali do vedení v první třetině, ovšem Třinečtí v průběhu prostředního dějství nejprve srovnali a poté i duel otočili ve svůj prospěch. Nakonec pak už gól nepadl a Verva prohrála těsně 1:2. Naposledy se ale hokejistům ze severu Čech dařilo v Českých Budějovicích. Nad Jihočechy totiž vyhráli 4:3. Dnes tak chtějí potvrdit tuto výhru v duelu se zlínskými Berany.

    Nejproduktivnější hráči

    Viktor Hübl 7+14
    Patrik Zdráhal 9+11
    František Lukeš 8+11
    Tomáš Pospíšil 8+11
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté Zlína na tom nejsou moc dobře, po špatných výsledcích vypadli z míst, která znamenají vyřazovací boje. Nyní je najdeme v tabulce na předposlední třinácté příčce se ziskem třiatřiceti bodů, které posbírali za jedenáct výher a čtyřiadvacetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Zlínští Berani si vyšlápli na silnou Plzeň, kterou doma porazili 2:0. Následoval další domácí duel, tentokráte s libereckými Bílými Tygry. S těmi drželi krok a základní hrací doba skončila nerozhodně 2:2. Zápas pak nakonec došel až do samostatných nájezdů, ve kterých uspěli díky Jaroslavu Vlachovi, jenž se tak stává nájezdovým specialistou. Zlín tak získal aspoň bod a pro další bodový zisk si jede do dalekého Litvínova, kde dojde na další souboj o důležité body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek 6+16
    Pavel Kubiš 7+8
    Jakub Herman 4+8
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radovali hokejisté Litvínova. Nejprve doma brali tři body po výhře 1:0, poté zvítězili ve Zlíně 2:0. Berani tak mají dnes svému soupeři co vracet.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli šíření nemoci Covid-19 se utkání odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.

    PSG Berani Zlín: Huf (Kořének) – Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Suhrada, M. Novotný, Nosek (A), Hamrlík – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Svoboda, Fryšara, Okál – Dufek, Karafiát, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Dobiáš.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Ondráček, Špůr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté sice byli od úvodního vhazování u puku, ten jim ale hráči Vervy vypíchli a zaútočili před zlínskou brankou. Daniel Huf pak zlikvidoval nahození kotouče a raději hru zastvil.
     
    00:40
    Jan Ščotka nahodil puk do útočného pásma pro Pawla Zygmunta, ale nakonec se k němu dostali hosté a okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    00:57
    Jakub Ferenc střílel od modré čáry, ale jeho pokus se neujal. Po zisku kotouče tak jdou do akce zase litvínovští hokejisté.
     
    01:35
    Richard Jarůšek vyzval Viktora Hübla ke střele, ale nakonec tato souhra ovoce nepřinesla. Nicméně domácí celek stále operuje před klecí Daniela Hufa.
     
    02:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třetí minutě hry ujímají vedení. Na pravé straně se pořádně do střely opřel Aaron Irving, tu Daniel Huf vyrazil jen před sebe a kotouč se ještě otřel o Petružálka a na levém kruhu ho dorazil k protější tyči JAN ŠČOTKA, kde vymetl pavučiny – 1:0. Asistence: Jakub Petružálek a Aaron Irving.
    02:27 Jan ŠČOTKA - 1:0
     
    04:02
    Dalibor Řezníček dorážel pokus spoluhráče, ale Denis Godla vše jistil. Následně pak šli do rychlého protiútoku jeho spoluhráči.
     
    04:48
    Tomáš Pospíšil ve spolupráci s Františkem Lukešem vystřelil na levé straně, obrana Zlína ale zakročila. Stále ale domácí celek operuje před Danielem Hufem.
     
    05:29
    Jakub Petružálek přihrával Lukáši Žejdlovi zpoza zlínské branky, ale druhý jmenovaný to úplně nečekal a přesně poté nezakončil.
     
    06:10
    Na opačné straně se pokusil o střelu Matyáš Hamrlík, ale přízemní pokus se mezi tři tyče Litvínova nevešel.
     
    06:52
    Patrik Demel vyslal nepříjemný projektil směrem na Hufa, poté to zkusil i Pawel Zygmunt, ale jeho pokus pak srazila obrana Zlína do bezpečí.
     
    07:41
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:58
    Daniel Huf chyboval v brankovišti a toho se snažil využít Patrik Zdráhal. Ale hostující brankář se nakonec stihl vrátit zpět do svého brankoviště a pohromu nedopustil.
     
    08:09
    Dobrý obranný zákrok předvedl David Štich a Verva po tom, co převzala kotouč na své hokejky, pádí do další útočné akce před branku Daniela Hufa.
     
    08:38
    Zakázané uvolnění Litvínova a hra se stěhuje před Denise Godlu, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    08:59
    Na Denise Godlu si nyní vyšlápl Tomáš Fořt a brankář domácího celku si poradil a znovu ukrývá puk k sobě. Hra je poté přerušena a buly znovu před jeho klecí.
     
    09:34
    Bedřich Köhler dostal od Karafiáta přihrávku před domácí branku jako na zlatém podnose a před prvně jmenovaným zívala odkrytá klec Godly, kterou však Köhler trestuhodně přestřelil a odmítl tak vyrovnání!
     
    10:18
    Tentokráte se icingu dopustili hosté a dění na ledě se tak přestěhovalo před Daniela Hufa, buly bude vhozeno na pravém kruhu.
     
    10:25
    Hosté se dostali do útočného pásma, ovšem domácí hráči je nepustili k ohrožení Godly. Ale nadále akce Zlína pokračuje.
     
    10:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Jakub Ferenc nahodil puk před domácí branku, kde neměl moc přehled Denis Godla. Ten poté v brankovišti klopýtl a trochu ztratil balanc a na dorážku TOMÁŠE FOŘTA tak nemohl zareagovat – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Jakub Ferenc.
    10:46 Tomáš FOŘT - 1:1
     
    12:12
    Zlínští Berani ožili a znovu se dostali před branku Denise Godly, ale jejich pokus byl nepřesný a skončil jen vedle jeho pravé tyče.
     
    12:48
    Jakuba Petružálka odstavil čistě Jakub Ferenc a nedovolil, aby domácí ohrozili branku Daniela Hufa. Ovšem puk se jim nepovedlo vyhodit ven a akce Vervy tak trvá.
     
    13:23
    Vopelka nahodil puk za domácí branku, tam si ho převzal Uvis Janis Balinskis a zavezl ho až do pásma zlínského celku, ten ale souhru Litvínova překazil.
     
    13:58
    Střela Bedřicha Köhlera byla nepříjemná, nicméně Godlu neohrozila, protože jeho branku o dost minula.
     
    14:42
    Krásná akce Litvínova! Dva na jednoho šli domácí hráči po chybě obrany hostů, Richard Jarůšek pak namazal na pravou stranu najíždějícímu Martinu Hanzlovi, jenž tvrdě vypálil, ale Hufa neprostřelil!
     
    15:34
    Zakázané uvolnění Litvínova.
     
    15:37
    Po vhazování v pásmu Litvínova získali kotouč domácí hokejisté a hned se ocitl před brankou Daniela Hufa, jenže před ním nijak nezahrozili.
     
    16:15
    Oskars Cibulskis čeká za vlastní klecí, až mu dostřídají spoluhráči a poté založí další útočnou akci svého týmu.
     
    16:32
    Další slibně se rodící akci domácích zmařilo postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma. Po krátké komerční přestávce se tam bude vhazovat.
     
    16:53
    Vojtěch Dobiáš prohrál souboj o puk s Patrikem Demelem a domácí šli znovu dopředu. Jenž ztroskotali na obraně Beranů, kteří jim sebrali puk a přenesli hru na opačný konec ledové plochy.
     
    17:43
    Irving chtěl puk vyhodit ven z obranného pásma, ale Berani předvedli dobrý forčeking a kotouč získali na svou stranu. Poté ale na Denise Godlu nevyslali žádnou střelu.
     
    18:43
    Puk zmizel z dohledu sudích a vhazovat se bude ve středním pásmu v kruhu pro vhazování.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:27
    Jan Dufek si počínal drze před brankou Litvínova, nakonec obrana Vervy zakročila a nedovolila Beranům jakkoli ohrozit branku Denise Godly.
     
    19:55
    Hosté to ještě zkusili před domácí brankou, už ale nestihli nic vymyslet. Puk tak má Denis Godla a čeká na první sirénu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se ve třetí minutě do vedení dostali domácí hráči, když se z levé strany k protější tyči trefil Jan Ščotka a Hufa prostřelil. V jedenácté minutě ale bylo vyrovnáno. Denis Godla klopýtl ve svém brankovišti a ztratil balanc, na dorážku Tomáše Fořta z levé strany tak nemohl pořádně zareagovat a i on musel lovit puk ze své sítě. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 16:16.
     
    Střely na branku: 10 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté se v úvodu druhé třetiny dostali do útočného pásma, kde však nenašli recept na Godlu.
     
    20:34
    Viktor Hübl poslal šikovně puk na Františka Lukeše, jenž ale na pravé straně Daniela Hufa neprostřelil, nepovedlo se to ani Oskarsu Cibulskisovi.
     
    21:11
    Štěpán Fryšara procedil puk skrze obranu Litvínova na spoluhráče, ale tato souhra nepřinesla kýžené ovoce. Na druhé straně si pak podobně počínali i domácí hráči.
     
    21:55
    Jan Ščotka střílel nenápadně od modré čáry, s jeho projektilem si ale Daniel Huf poradil. A stále pokračuje litvínovská akce.
     
    22:24
    Berani se vymanili z menšího tlaku soupeře a vyhodili kotouč do středního pásma.
     
    23:46
    Zlínští se dostali znovu do útočné akce, zahrozili před Denisem Godlou, ale jejich pokus šel mimo tři tyče.
     
    24:27
    Nyní to vzal na sebe znovu František Lukeš, jenž se dostal do zakončení v blízkosti hostující branky, ale jeho pokus obrana Zlína srazila do bezpečí.
     
    24:53
    Ve středním pásmu získali kotouč domácí hokejisté a hned ho dostali znovu do teritoria Zlína, který se musel bránit v další akci soupeře.
     
    25:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Hamrlík – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:31
    František Lukeš našel přihrávkou Viktora Hübla, který ale nedokázal Daniela Hufa překonat. Nicméně stále trvá přesilovková akce Vervy.
     
    27:03
    Hosté se dokázali vymanit z tlaku a vyhodili puk až před domácí klec. Berani se tak zatím velmi dobře brání.
     
    27:40
    Domácí se ještě udrželi v pásmu Beranů a Patrik Zdráhal zakončil před Hufem, ale ten si poradil a puk má ve své moci.
     
    27:56
    Zlín je v plném počtu.
     
    28:38
    Hamrlík prošel přes modrou čáru, ale v pásmu Litvínova ho dále nepustil David Štich. Po chvilce se pak stejně hosté dostali zase zpět a proti jejich pokusu zakročil Denis Godla.
     
    29:04
    Pawel Zygmunt napřáhl ke střele na pravé straně a jeho pokus kryje opět pozorný Daniel Huf.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Hamrlík – 2 min., hákování).
     
    29:45
    Jan Ščotka zavezl puk do útočného pásma a Verva začíná svou další přesilovou hru. Lukeš poslal puk Hüblovi, ten na modrou Balinskisovi a jeho dělovka byla zastavena Hufem.
     
    30:38
    František Lukeš ideálně netrefil puk před Hufem a hosté se poté dostali na puk, který odpálili až před branku Denise Godly.
     
    30:55
    Patrik Zdráhal mířil ke vzdálenější tyči, ale ani jeho pokus nekončí úspěchem. Posléze se hosté znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    31:10
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    32:03
    Heltova rána ze střední vzdálenosti trefila před ním stojícího Štěpána Fryšaru a další pokus Vervy zůstal bez gólového příspěvku.
     
    32:43
    Hra je nyní rozháraná na obou stranách, oba týmy se nedostaly do nějaké výraznější šance před brankou soupeře.
     
    33:16
    Aaron Irving napřáhl na modré čáře, ale protihráč zakročil a nepustil soupeře do zakončení.
     
    33:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to domácímu celku povedlo a znovu strhává vedení na svou stranu. František Lukeš našel přihrávkou na pravém kruhu volného VIKTORA HÜBLA, jenž svižnou ranou skrze obránce hostů propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: František Lukeš a Tomáš Pospíšil.
    33:35 Viktor HÜBL - 2:1
     
    34:26
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    34:43
    Dalibor Řezníček se snažil dostat puk z obranné třetiny, ale dlouho se mu to nevedlo. Po chvilce už ano a do akce šli hosté, po ní ale včas zasáhl Denis Godla.
     
    35:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva poprvé v utkání odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Josef Jícha střílel na branku Zlína, Hufovi se jen puk svezl po lapačce a dostal se do volného prostoru, kde byl dobře připraven k dorážce PAWEL ZYGMUNT. Ten neměl vůbec žádný problém trefit odkrytou hostující branku – 3:1. Asistence: Josef Jícha.
    35:30 Pawel ZYGMUNT - 3:1
     
    36:46
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Oskars Cibulskis – 5 min. + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Jakub Petružálek.
     
    37:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu dlouhé přesilovky hostů se Berani prosazují a jdou na kontaktní branku. ŠTĚPÁN FRYŠARA dostal nahrávku na pravý kruh a svižnou ranou nedal Godlovi vůbec žádnou šanci – 3:2. Asistence: Dalibor Řezníček a Lukáš Vopelka.
    37:05 Štěpán FRYŠARA - 3:2
     
    38:35
    Litvínovští se dostali na kotouč a hned ho poslali až před Daniela Hufa. Nyní tak mohou vystřídat unavenou čtveřici hráčů.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Nosek dostal nabídku na modrou čáru a jeho pořádná dělovka prověřila pozornost Denise Godly, jenž v důležitém okamžiku svůj tým podržel!
     
    39:40
    A další dvě střely Noska, které se pokaždé odrazily od Bedřicha Köhlera, takže se nedostaly k ohrožení Denise Godly.
     
    39:48
    Domácí se osvobozují a šetří cenné vteřiny z dlouhého oslabení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm se domácí dostali zpět do vedení a to i pojistili a byli v náskoku o dva góly. V závěru ale fauloval Cibulskis, jenž dostal pětiminutový trest a do konce utkání, a hned na začátku přesilovky se hosté prosadili a snížili na kontaktní branku. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 25 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 17:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru a hned zahrozili před Godlou. Ten připsal další jistý zákrok a po něm hru přerušuje.
     
    40:57
    Litvínovští sebrali soupeři puk a poslali ho až před Daniela Hufa a šetří další vteřiny ze svého oslabení.
     
    41:28
    Filip Helt poslal do jízdy Aarona Irvinga, jenž se dostal ve vlastním oslabení do šance, ale Huf zachoval čistou hlavu a neinkasoval.
     
    41:46
    Litvínov je v plném počtu.
     
    42:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., podrážení).
     
    42:38
    Richard Jarůšek se natlačil před Hufa, ale nadvakrát ho nepřekonal. Následně pak se hosté dostali na puk a poslali ho až před domácí klec.
     
    43:03
    Martin Hanzl byl dalším domácím hráčem, který nebezpečně zakončil, ovšem Daniel Huf byl znovu pozorný a po zákroku přerušuje hru.
     
    43:31
    František Lukeš po přihrávce od Viktora Hübla ještě celou akci vyšperkoval na modrou čáru, kde ale Patrik Demel nevystřelil přesně.
     
    44:06
    Pospíšil neudržel puk v útočné třetině, toho se chopil Pavel Kubiš a vyvezl ho do středního pásma. Vypadá to, že své oslabení Zlín už zvládne bez úhony.
     
    44:18
    Zlín je v plném počtu.
     
    45:25
    Litvínovští se opět ocitli v útočném pásmu, kde několikrát zahrozili, ale zlínští hokejisté se ubránili další akci a dostávají puk na svou stranu. S ním už pomalu míří před branku Denise Godly.
     
    46:12
    Dělovka Zdeňka Okála skončila jen vedle protější tyče a orazítkovala zadní mantinel.
     
    46:45
    Daniel Huf pokryl další pokus soupeře a zastavuje hru. Po reklamní přestávce, která nyní následuje, se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    46:48
    Po vhazování v pásmu Zlína pálil od modré čáry Jan Ščotka, ale jeho pokus byl sražen mimo. Nicméně nadále trvá domácí akce, ve které by hráči Vervy šli rádi znovu do dvoubrankového náskoku.
     
    47:31
    Lukáš Žejdl se dostal ke střele na pravé straně a proti ní zakročil opět Daniel Huf. Znovu je hra přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    47:57
    Pawel Zygmunt si sjel do prostoru mezi kruhy a poté vyslal na Hufa nebezpečnou střelu, ale s tou si brankář Zlína zase poradil a drží svůj tým v naději.
     
    49:29
    Daniel Huf se opět zaskvěl, když pokryl pokus Filipa Helta z levé strany a znovu nechává raději hru přerušit. Domácí mají stále menší tlak, ze kterého se Zlín zatím umí vymanit.
     
    50:06
    Jakub Ferenc zablokoval další zakončení Litvínova, poté se hosté dostali do útočné akce, ale v ní zase nepřelstili Denise Godlu. Ten si zapsal další přesný zákrok.
     
    50:44
    Balinskis si našel lepší střeleckou pozici a poté napálil puk přímo do Daniela Hufa. Nadále trvá akce Litvínova a hosté se tak musejí stále bránit.
     
    51:57
    Denis Godla přikryl puk před najíždějícím Ondráčkem a hra je přerušena. Následuje také další komerční přestávka.
     
    52:54
    Martin Novotný střílel od modré čáry a jeho pokus obrana Litvínova vytěsnila do bezpečí. Stále se ale Berani drží před klecí Denise Godly.
     
    53:38
    Hosté se stále snaží o vyrovnání a před litvínovskou brankou jsou mnohdy nebezpeční. Denis Godla však zatím stále drží nejtěsnější možný náskok Vervy.
     
    54:25
    Efektní zákrok Denise Godly proti hodně nebezpečné teči Bedřicha Köhlera a stále tak domácí drží jednobrankový rozdíl.
     
    54:44
    Jiří Ondráček spěchal za pukem do útočného pásma, tam ale zakročila obrana Litvínova a dostala touš do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:30
    Aaron Irving měl před sebou chvíli docela dost prostoru, ale byl tísněn obráncem Zlína a nemohl tak zakončit. Následně pak hru na opačnou stranu otáčejí zlínští Berani.
     
    56:13
    Hosté sklepli puk před Godlu, ten ho posunul na Pawla Zygmunta a domácí útočník ho pak posílá znovu do neutrální zóny.
     
    56:54
    Martin Hanzl vyzval Richarda Jarůška ke střele, druhý jmenovaný pak opravdu vyslal pokus na Hufa, ale ten byl sražen obranou hostů do bezpečí.
     
    57:01
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min., podrážení).
     
    57:28
    Hosté se dostali ke kotouči v obranném pásmu a vyhodili ho až k Denisi Godlovi. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:07
    Hosté v oslabení zatopili domácím, kteří se museli dlouho bránit jejich akci. Nakonec vše vyřešil Denis Godla, který má puk v lapačce a hra je zastavena.
     
    59:01
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    59:10
    Zlín si vyžádal oddechový čas.
     
    59:40
    Domácí nepouštějí hosty k odvolání brankáře a drží puk co nejdále od své branky.
     
    59:50
    Zlínská branka je prázdná, hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Litvínov nakonec udržel své těsné vedení a na domácí půdě zapisuje důležité tři body do tabulky. Navázali tak na výhru v Českých Budějovicích a mají tak dvě vítězství v řadě za sebou. Berani naopak dnes odejdou z ledu bez zisku jediného bodu.
     
    Střely na branku: 34 – 26
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (17:41:39)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Ščotka (Petružálek, Irving), 34. V. Hübl (F. Lukeš, Pospíšil), 36. Zygmunt (Jícha) – 11. Fořt (Ferenc), 38. Fryšara (Řezníček, Vopelka)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Suhrada, M. Novotný, Nosek (A), Hamrlík – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Svoboda, Fryšara, Okál – Dufek, Karafiát, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Dobiáš.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Ondráček, Špůr
    thejrc.org