Pardubice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Litvínov – Zlín 3:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 9:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 24.01.2021, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:05 Štěpán FRYŠARA - 3:2
     
    37:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu dlouhé přesilovky hostů se Berani prosazují a jdou na kontaktní branku. ŠTĚPÁN FRYŠARA dostal nahrávku na pravý kruh a svižnou ranou nedal Godlovi vůbec žádnou šanci – 3:2. Asistence: Dalibor Řezníček a Lukáš Vopelka.
    35:30 Pawel ZYGMUNT - 3:1
     
    35:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva poprvé v utkání odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Josef Jícha střílel na branku Zlína, Hufovi se jen puk svezl po lapačce a dostal se do volného prostoru, kde byl dobře připraven k dorážce PAWEL ZYGMUNT. Ten neměl vůbec žádný problém trefit odkrytou hostující branku – 3:1. Asistence: Josef Jícha.
    33:35 Viktor HÜBL - 2:1
     
    33:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to domácímu celku povedlo a znovu strhává vedení na svou stranu. František Lukeš našel přihrávkou na pravém kruhu volného VIKTORA HÜBLA, jenž svižnou ranou skrze obránce hostů propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: František Lukeš a Tomáš Pospíšil.
    10:46 Tomáš FOŘT - 1:1
     
    10:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Jakub Ferenc nahodil puk před domácí branku, kde neměl moc přehled Denis Godla. Ten poté v brankovišti klopýtl a trochu ztratil balanc a na dorážku TOMÁŠE FOŘTA tak nemohl zareagovat – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Jakub Ferenc.
    02:27 Jan ŠČOTKA - 1:0
     
    02:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třetí minutě hry ujímají vedení. Na pravé straně se pořádně do střely opřel Aaron Irving, tu Daniel Huf vyrazil jen před sebe a kotouč se ještě otřel o Petružálka a na levém kruhu ho dorazil k protější tyči JAN ŠČOTKA, kde vymetl pavučiny – 1:0. Asistence: Jakub Petružálek a Aaron Irving.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Ščotka (Petružálek, Irving), 34. V. Hübl (F. Lukeš, Pospíšil), 36. Zygmunt (Jícha) – 11. Fořt (Ferenc), 38. Fryšara (Řezníček, Vopelka)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Suhrada, M. Novotný, Nosek (A), Hamrlík – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Svoboda, Fryšara, Okál – Dufek, Karafiát, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Dobiáš.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Ondráček, Špůr
    thejrc.org