Boston – Philadelphia 6:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 6:3 (kon.) | Chicago – Detroit 6:2 (kon.) | Washington – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.)
Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 24.01.2021, 02:08 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Jaden SCHWARTZ - 4:2
     
    59:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V samém závěru se St. Louis povedlo zmocnit puku a vyrazit do útoku. JADEN SCHWARTZ na středu modré čáry přijal puk od Schenna, a skóruje do prázdné brány. Asistence: Brayden Schenn, Ryan O'Reilly.
    36:29 Dustin BROWN - 3:2
     
    36:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku, když doslova rozebrali trio domácích. Při kombinaci na pravé straně se na tuto stranu navázali dva obránci Blues a přihrávka Kopitara na levou stranu brankovišti našla zcela volného DUSTINA BROWNA. Ten trochu se štěstím o beton Binningtona dostal puk do sítě. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
    27:25 David PERRON - 3:1
     
    27:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    DAVID PERRON se poprvé v sezoně střelecky prosazuje! Právě Perron vybojoval v útočném pásmu puk, přiťuknul si s Thomasem a z prostoru mezi kruhy propálil Petersona. Asistence: Robert Thomas.
    22:53 Vince DUNN - 2:1
     
    22:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tohle ovšem Blues nakopne! VINCE DUNN dostal přihrávku u modré čáry, sjel si před kruhy a vyslal střelu zápěstím k levé tyči, nad lapačku Petersona, který se musel vyklánět, aby něco viděl přes klubko hráčů před ním. A letící puk nechytil. Asistence: Robert Thomas, Mike Hoffman.
    20:57 Adrian KEMPE - 1:1
     
    20:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po vhazování v útočném pásmu rozehráli hosté rychlou kombinaci, na jejímž konci ADRIAN KEMPE vypálil z levého kruhu a prostřelil Binningtona, který toho přes clonu příliš neviděl. Asistence: Alex Iafallo, Matt Roy.
    13:12 Torey KRUG - 1:0
     
    13:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku! TOREY KRUG, jenž před sezonou přišel z Bostonu, vsítil svou premiérovou branku v dresu Blues! Na modré čáře si přiťuknul s Perronem a z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Perron, Ryan O'Reilly.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. Krug (Perron, R. O'Reilly), 23. Dunn (Thomas, Hoffman), 28. Perron (Thomas), 60. Schwartz (B. Schenn, R. O'Reilly) – 21. A. Kempe (Iafallo, Roy), 37. D. Brown (Kopitar, Doughty)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Parayko, Krug, Faulk, Scandella, Gunnarsson, Dunn – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Bozak, Thomas, Hoffman – Sundqvist, Barbašev, Clifford.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty, M. Anderson, Roy, Clague, Walker, MacDermid – A. Kempe, Kopitar, Iafallo – J. Carter, Lizotte, Athanasiou – D. Brown, Vilardi, L. Andersson – Moore, Amadio, Grundström.

    Rozhodčí: Chmielewski, Hebert – MacPherson, Pancich
    thejrc.org