Boston – Philadelphia 6:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 6:3 (kon.) | Chicago – Detroit 6:2 (kon.) | Washington – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.)
Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:3 (1:0, 1:3, 4:0)
Ottawa Senators
Neděle 24.01.2021, 04:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:51 Mark SCHEIFELE - 6:3
     
    57:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    U mantinelu vybojoval kotouč ve středním pásmu Wheeler, pak se přžes Connora dostal až k MARKU SCHEIFELEMU, který snadno trefil prázdnou branku Ottawy. Je to jasné, domácí tento zápas vyhrají. Asistence: Kyle Connor a Blake Wheeler.
    56:55 Andrew COPP - 5:3
     
    56:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hodně důrazný byl před brankou ANDREW COPP a vyplatilo se. Nadvakrát dokázal prostřelit brankáře soupeře. Asistence: Paul Stastny a Dylan DeMelo.
    55:45 Paul STASTNY - 4:3
     
    55:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned několik velkých šancí měli domácí v přesilovce a nakonec se také dokázali prosadit. Po dobré přihrávce byl před brankou neobsazený PAUL STASTNY. Jeho rána zapadla mezi betony brankáře. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    42:24 Andrew COPP - 3:3
     
    42:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z kraje třetí třetiny je stav zápasu vyrovnaný. Výborně to udělal Paul Stastny. Po individuální akci přenechal puk ANDREW COPPOVI, jehož první střela se odrazila od tyče. Volný puk dobruslil a dokázal znovu zakončovat. Tentokrát už prázdnou branku trefil. Asistence: Paul Stastny a Nikolaj Ehlers.
    34:23 Nick PAUL - 2:3
     
    34:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po rychle akci se poprvé v zápase dostává hostující celek do vedení. Krásnou ránou z kruhu poslal kotouč pod horní tyčku NICK PAUL. Connor Hellebuyck na jeho ránu reagovat nestihl. Asistence: Arťom Anisimov a Mike Reilly.
    31:14 Brady TKACHUK - 2:2
     
    31:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, to bylo rychlé. Odražená kotouč našel před brankou BRADY TKACHUK, který neměl se zakončením příliš velký problém. Vedení Jets netrvalo dlouho. Asistence: Josh Norris a Austin Watson.
    28:18 Kyle CONNOR - 2:1
     
    28:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásně sehráno a domácí celek se dostává do vedení.e Blake Wheeler už mohl zakončoval, ale rozhodl se pro přihrávku na volného spoluhráče, tím byl KYLE CONNOR. Ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    24:04 Jevgenij DADONOV - 1:1
     
    24:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z kraje druhé třetiny dokázal hostující celek vyrovnat. JEVGENIJ DADONOV si vybruslil před branku, kde byl faulovaný, ale i tak dokázal vypálit. Jeho rána propadla brankáři mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Nick Paul a Erik Gudbranson.
    14:03 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    14:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovku dokázal domácí celek proměnit, a tak se Jets dostávají do vedení. Uspěl tvrdou ránou z kruhu z první NIKOLAJ EHLERS. Hostující brankář Marcus Högberg nedokázal jeho důraznou střelu zastavit. První výraznější šance Jets v přesilovce je úspěšná. Asistence: Neal Pionk a Adam Lowry.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 15. Ehlers (Pionk, Lowry), 29. Connor (Wheeler, Scheifele), 43. Copp (Stastny, Ehlers), 56. Stastny (Wheeler, Scheifele), 57. Copp (Stastny, DeMelo), 58. Scheifele (Connor, Wheeler) – 25. Dadonov (N. Paul, Gudbranson), 32. B. Tkachuk (Watson), 35. N. Paul (Anisimov, Reilly)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Beaulieu – Connor, Scheifele, Wheeler – Copp, Stastny, Ehlers – Perreault, Lowry, Appleton – Harkins, Lewis, Vesalainen.
    Ottawa Senators: M. Högberg (M. Murray) – Chabot, N. Zajcev, Reilly, J. Brown, Wolanin, Gudbranson – B. Tkachuk, Norris, Batherson – N. Paul, Anisimov, Dadonov – Tierney, Stepan, Co. Brown – Haley, Paquette, Watson.

    Rozhodčí: Meier, Syvret – Cherrey, Barton
    thejrc.org