Boston – Philadelphia 6:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 6:3 (kon.) | Chicago – Detroit 6:2 (kon.) | Washington – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.)
Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Detroit Red Wings
Neděle 24.01.2021, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brandon Hagel – 2 min., hákování).
    55:55 Philipp KURASHEV - 6:2
     
    55:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Debakl se stále zvyšuje, dalším střelcem je PHILIPP KURASHEV! Ten se dostal zpoza branky do brankoviště, kde nadvakrát procpal puk za záda bezmocného Berniera. Bez asistence.
    52:28 Pius SUTER - 5:2
     
    52:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Švýcarskému útočníkovi to nakonec vyjde – PIUS SUTER dává svou třetí branku v utkání a máme tu hattrick! Suter se prosadil z levého kruhu střelou k pravé tyčce. Asistence: Alex DeBrincat a Duncan Keith.
    51:39 Tyler BERTUZZI - 4:2
     
    51:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    TYLER BERTUZZI se prosazuje podruhé v utkání a podruhé v přesilové hře! Filip Hronek zakončoval zápěstím od modré čáry a jeho spoluhráč před brankou celou akci dokončil gólově. Asistence: Bobby Ryan a Filip Hronek.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Duncan Keith – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:16
    Pius Suter šel do útoku, ale nechával kotouč za sebou pro Kanea, který klidně mohl zakončovat, ale místo toho chtěl hattrick pro svého spoluhráče. Ten se ale zblízka neprosadil!
     
    49:40
    Zadorov posílal střílenou přihrávku do brankoviště, kde Carpenter jen nastavoval hokejku. Bernier ale dokázal zakročit betony!
    40:58 Mattias JANMARK - 4:1
     
    40:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Naprosto neuvěřitelná práce od Patricka Kanea, který dostal hrozně moc prostoru. Pokryl si kotouč, dojel k levému kruhu a v brankovišti našel MATTIASE JANMARKA, jenž pouze nastavoval hokejku. Asistence: Patrick Kane a Connor Murphy.
    37:18 Connor MURPHY - 3:1
     
    37:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zrovna zakřikl! CONNOR MURPHY se dostal mezi kruhy ke kotouči a luxusním zakončením do pravé šibenice vymetl všechny pavouky v brance, luxusní trefa! Bez asistence.
     
    32:50
    David Kämpf se dostal před branku, kde byl bráněn. Český útočník i tak zakončoval, ale jeho zakončení po ledě skončilo jen těsně vedle branky!
     
    27:43
    Frans Nielsen se nyní zjevil v brankovišti, kde několikrát po ledě dorážel, ale Lankine zůstává velice jistý v domácí brance!
     
    25:22
    Mattias Janmark se poněkud šťastně dostal do samostatného úniku, ale jeho akce se mu moc nevydařila a Bernier udržel šance Red Wings vysoko!
     
    24:26
    Skvělá šance Dylana Larkina na srovnání stavu! Hostující útočník se od pravého mantinelu dostal až k zadní tyčce, kde se mu ale nepovedlo dostat puk pod beton Lankinena!
     
    22:19
    Mattias Janmark se dostal společně s Carpenterem do protiútoku a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné branky, kterou ale neuvěřitelně tristně minul!
    20:41 Tyler BERTUZZI - 2:1
     
    20:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hodně rychle využitá přesilovka a Detroit je zpátky v utkání! Dylan Larkin našel z levého kruhu před brankou TYLERA BERTUZZIHO, který dobře nastavil hokejku a Lankinen neměl šanci zasáhnout. Asistence: Dylan Larkin a Filip Hronek.
     
    20:12
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (David Kämpf – 2 min., nedovolené bránění).

    Hosté budou hrát minutovou přesilovku 5 na 3!
     
    19:13
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Dominik Kubalík – 2 min., hákování).
     
    17:44
    Tentokráte dostal Shaw přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval po ledě, ale Bernier si připsal velice dobrý zákrok betonem!
     
    16:36
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Troy Stecher – 2 min., držení).
     
    16:00
    Na druhé straně zachránila domácího brankáře branková konstrukce od inkasování snižující branky!
     
    12:19
    Po přihrávce zpoza branky se do zakončení dostal Tyler Bertuzzi, ale Lankinen jej zákrokem ramenem skvěle vychytal!
    09:44 Pius SUTER - 2:0
     
    09:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PIUS SUTER se prosazuje i podruhé v utkání a Hawks využívají přesilovku! Domácí vybojovali puk v útočné třetině a Janmark dobře našel před brankou volného švýcarského útočníka, který se zblízka nezmýlil a je zatím rozdílovým hráčem! Asistence: Mattias Janmark a Dominik Kubalík.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Luke Glendening – 2 min., držení hole).
    04:42 Pius SUTER - 1:0
     
    04:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní se již domácí dostávají do vedení a poprvé v NHL se prosazuje PIUS SUTER! Švýcarskému hráči se povedlo zblízka dorazit kotouč, který byl na jeho hokejku odražen od betonů Jonathana Berniera. Asistence: Calvin de Haan a Patrick Kane.
     
    01:33
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Ryan Carpenter – 2 min., nedovolené bránění).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Suter (de Haan, P. Kane), 10. Suter (Janmark, D. Kubalík), 38. C. Murphy, 41. Janmark (P. Kane, C. Murphy), 53. Suter (DeBrincat, Keith), 56. Kurashev – 21. Bertuzzi (D. Larkin, Hronek), 52. Bertuzzi (B. Ryan, Hronek)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Keith, Boqvist, Zadorov, C. Murphy, de Haan, Mitchell – DeBrincat, Suter, P. Kane – D. Kubalík, D. Strome, Kurashev – Janmark, Söderberg, A. Shaw – Hagel, Kämpf, Carpenter.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Greiss) – Nemeth, Hronek, DeKeyser, Djoos, M. Staal, Stecher – Bromé, D. Larkin, Bertuzzi – Naměstnikov, Glendening, Mantha – Filppula, Rasmussen, B. Ryan – Hirose, Nielsen, Smith.
    thejrc.org