Nové Zámky – Trenčín 0:8 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 2:3 (0:2 po s.n.) | Michalovce – Detva 4:0 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Nitra 0:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:1 (kon.) | Poprad – Miskolc 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 24.01.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 34. kola Tipos Extraligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HK Poprad a DVTK Miškovec. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčania odohrali minulú nedeľu a posledný utorok dvojzápas s Michalovcami, v ktorom boli sčasti úspešní. Úvodný duel lepšie zvládli hokejisti Dukly, ktorí porazili Poprad 4:3. V odvete o dva dni neskôr už zvíťazil Poprad, boli však z toho po víťazstve v predĺžení „len“ dva body. V piatok sa Poprad predstavil na domácom ľade, kde privítal Nové Zámky. V zápase kamzíci prehrávali už 2:4, no nevzdali to a dokázali duel otočiť. Napokon nad Zámkami zvíťazili 6:4, poistili si 2. miesto v tabuľke, kde majú momentálne 67 bodov a skóre 122:84. Na vedúci Zvolen strácajú jeden bod a pred tretím Slovanom majú dvojbodový náskok.

    Miškovec je vo výrazne rozdielnom tabuľkovom postavení. Jediný maďarský zástupca v našej súťaži sa nachádza na 10. priečke so ziskom 29 bodov. DVTK je na poslednej pozícii ktorá zaručuje play-off, ale pred jedenástou Banskou Bystricou má len jednobodový náskok. Miškovec od cenného domáceho víťazstva nad Slovanom 2:0 postupne prehral tri duely v riadnom hracom čase, nezískal teda ani bod. DVTK podľahol Bystrici 3:2, následne Zvolenu 2:3 a v poslednom piatkovom kole nestačil na Michalovce, s ktorými prehral jasne 0:4.

    Na prvý pohľad by mal byť favorit podľa papierových predpokladov jasný, no vzájomné duely Popradu a Miškovca neboli vždy korisťou kamzíkov. Poprad zvíťazil v 17. kole po predĺžení 2:3 a v 26. kole 1:4, Miškovec zase dvakrát triumfoval na popradskom ľade 2:4 v dohrávke 6. kola a v 23. kole.
    Zatiaľ teda v tejto sezóne vždy víťazili hostia, uvidíme, čo prinesie tento duel. Každý získaný bod je pre oba celky určite dôležitý.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Hamerlík (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Bjalončík, Livingston – Vandas, Zagrapan, Handlovský – Hajnik, Matej Paločko, Matúš Paločko – Jevoš

    DVTK Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Bukor, Láda, D. Kiss, Vojtkó, Szirányi – Rokaly, Vas, Osterberg – Csányi, Galanisz, Magosi – Turbucz, Flick, Anderson – Miskolczi, Páterka, Révész

    Rozhodca: Korba, Lokšík – Stanzel, Frimmel.
     
    Oba tímy už máme na ľadovej ploche. Popradčania v modrých dresoch, Miškovec v bielych. Zaznejú štátne hymny Maďarska a Slovenska.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Prieniková prihrávka na útočnú modrú čiaru na Osterberga nebola presná. Potom nepresná rozohrávka Popradu dala príležitosť Wehrsovi strieľať od modrej. Hamerlík bezpečne vychytal.
     
    00:58
    Domáci prenikli do pásma, Mešárovi sa pred bránkoviskom ukazoval Bjalončík, prvý menovaný však nemal puk pod kontrolou.
     
    01:18
    Mešár pokračoval v pohybe v útočnom pásme a clonil Adorjánovi počas nahodenia puku z hokejky Seiga. Gólman Miškovca si pripísal zákrok.
     
    01:45
    Po strele Wehrsa spoza ľavého kruhu Hamerlík veľmi nevedel, kde má puk. Odrazil sa však ku Kramárovi, ktorý mohol ihneď rozohrať.
     
    02:11
    Úplne voľný medzi kruhmi sa ocitol Lukáš Handlovský, ktorý si spracoval prihrávku od Vandasa a ihneď pálil. Adorján však zmenšil strelecký uhol a betónom zasiahol.
     
    02:16
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti DVTK. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za držanie.
     
    02:28
    Miškovec dal gól!
    Bleskurýchle využitie presilovky zo strany ľadových medveďov. KEVIN WEHRS dostal prihrávku vyššie medzi kruhy, odkiaľ poslal strelu popri Hamerlíkovej vyrážačke, na ktorú popradský gólman nesiahol.
    Asistencia: Kyle Osterberg.
     
    03:08
    Na útočnej modrej sa do prienikovej pozície uvoľnil Matúš Paločko, ktorý už bol zozadu tiesnený Szirányim a stihol zakončiť iba jemne jednou rukou.
     
    03:50
    Skokan s Ulrychom a Haščákom si to rozohrali v útočnom pásme na jeden dotyk, spätná prihrávka na modrú čiaru od Skokana už prenikla von z tretiny.
     
    04:46
    Bjalončík vyrazil do útočného pásma s Mešárom. Počkal si na druhú vlnu, z ktorej prišiel Livingston a ten strieľal z ľavého kruhu. Zakončenie však presné nebolo.
     
    05:26
    Miškovec dal gól!
    Po nečakanej situácii je tu ďalší gól v sieti Hamerlíka. Pri zadnom mantineli bol s pukom na hokejke Anderson, ktorý to poslal ideálne na pravý kruh ROBOVI FLICKOVI a ten z prvej jednoznačne prekvapil popradského gólmana.
    Asistencie: Stephen Anderson, Martin Turbucz.
     
    06:21
    Poprad dal gól!
    Skóre sa nám po malej chvíli opäť koriguje. Popradská štvrtá formácia sa dostala do útočného pásma. Drgoň posunul po modrej čiare MATEJOVI PALOČKOVI a ten veľmi nenápadnou strelou zaskočil Adorjána, ktorý cez cloniaceho Hajnika veľa toho nevidel.
    Asistencie: Adam Drgoň, Matúš Paločko.
     
    06:54
    Haščákova prihrávka krížom cez útočné pásmo vôbec nebola presná, zachytil ju obranca Miškovca a hostia chceli hneď vyraziť dopredu.
     
    07:18
    K pravému kruhu prekorčuľoval Seigo, ktorý to skúsil strelou švihom. Adorján bol pozorný, vytiahol vyrážačku a odrazil puk od seba.
     
    07:44
    Bjalončík od Galanisza nevybojoval puk pri zadnom mantineli, priestor na rozohrávku majú znovu hostia.
     
    08:35
    Popradčania držali útočné pásmo, od modrej čiary to skúšal nahadzovať Hudec, no jeho zakončenie bolo zblokované ešte pred Adorjánom.
     
    09:04
    Hajnik z väčšej diaľky od modrej čiary vyskúšal z otočky pozornosť brankára Adorjána, ktorý situáciu videl a puk bezpečne vyrazil.
     
    09:43
    Seigo už neudržal útočné pásmo, následne vyrazil dopredu po pravom krídle Flick, Dalhuisen ho však vytesnil do rohu klziska.
     
    10:22
    Erving po modrej čiare posunul kolegovi z defenzívy Kramárovi, ktorý pálil príklepom, Adorján bezpečne vyrážal hokejkou.
     
    10:38
    Po dlhšom čase sme videli útočný pohyb aj na opačnej strane. Kevin Wehrs to skúsil jemným nahodením od mantinelu spoza ľavého kruhu. Hamerlík zachytával lapačkou.
     
    10:45
    Jednu presilovku už hostia využili, teraz budú hrať ďalšiu. Dominik Kramár dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    11:43
    Hostia rozbehli po menších problémoch presilovkové rozostavenie, zatiaľ je to však bez väčšieho pohybu a nejakej nebezpečnejšej strely na bránu.
     
    12:10
    Nepríjemný moment pre Hamerlíka prišiel až teraz, keď dostal puk na pravý kruh Rob Flick, skúsil to okamžite, ale strela bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    12:46
    Presilovka pre DVTK sa v týchto chvíľach už skončila, Popradčania teda toto druhé oslabenie prežili už bez inkasovaného gólu.
     
    13:18
    Handlovskému puk v útočnom pásme odskočil od hokejky, domáci teda už ďalej nemohli pokračovať v ofenzívnej akcii.
     
    13:58
    Osterberg dával zaujímavú spätnú prihrávku od zadného mantinelu pred bránu, kde korčuľoval Wehrs, boli tam však aj popradskí hráči.
     
    14:34
    Po menšej chybičke v rozohrávke sa do dobrej streleckej pozície dostal Balázs Láda spomedzi kruhov. Hamerlík rýchlo použil ľavý betón.
     
    15:27
    Pred Patrikom Svitanom sa na pravom kruhu otvoril priestor. Kapitán kamzíkov to skúsil strelou, Adorján stihol zasiahnuť ramenom.
     
    15:37
    Ďalšia presilovková možnosť pre DVTK. Dávid Skokan je vylúčený na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    16:07
    Zagrapan vybojoval puk pri mantineli, poslal ho preč cez celé klzisko a hostia sa musia vrátiť za vlastnú bránu.
     
    16:41
    Osterberg si chcel popri mantineli obhodiť protihráča, to mu však veľmi nevyšlo. Ďalšie sekundy vyhodením puku získava Dalhuisen.
     
    17:18
    Do Hamerlíkovej blízkosti dostal prihrávku Magosi, ktorý zakončoval z prvej. Popradský gólman stihol úspešne zakročiť.
     
    17:40
    Ďalšie oslabenie taktiež prežili popradskí hokejisti bez inkasovaného gólu, musia si však dávať ešte pozor, pri puku sú hostia.
     
    18:11
    Turbucz nedokázal zachytiť letiaci puk a je z toho zakázané uvoľnenie hostí.
     
    18:52
    Bjalončíkovi sa otvoril priestor a ukázal sa mu voľný Kramár, ktorý sa však veľmi zaprel a zlomil svoju hokejku.
     
    19:27
    Hamerlík pred napádajúcim Rokalym pre istotu prikryl puk pod lapačku a hra je prerušená.
     
    19:27
    Trochu zvláštny verdikt, ku ktorému sa dopracovali hlavní rozhodcovia. Za zdržiavanie hry dostáva dve minúty Peter Hamerlík, ktorý pred Rokalym ukryl puk.
     
    19:52
    Zostáva osem sekúnd do konca tretiny, Svitana so Skokanom urobili vietor v útočnom pásme po zisku puku a nazbierali dôležité sekundy.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Sledujeme ďalší vzájomný duel Popradu a Miškovca, ktorý má niekoľko paralel s tými predošlými. Hostia v prvej tretine mali dvojgólové vedenie po zásahoch Wehrsa a Flicka, domáci však ďalej súpera nepustili a v 7. minúte znižoval Matej Paločko. Po 20 minútach DVTK vedie v Poprade 1:2.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Založenie akcie zo strany hostí nebolo úspešné, končí sa to ofsajdom a hra je prerušená.
     
    20:56
    Popradskí hráči vydolovali puk v rohu klziska, Bjalončíkovi s Handlovským sa potom podarilo vyhodiť ho preč.
     
    21:28
    Trest z konca prvej tretiny už uplynul, veľa toho hostia v presilovke nepredviedli, a tak môžeme pokračovať v rovnovážnom stave.
     
    22:03
    Domáci získali pásmo a dostali súpera pod tlak. Od modrej čiary to skúšal Dalhuisen, Adorján vyrážal. Následne zakončoval aj Seigo, ale strela bola zblokovaná.
     
    22:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vstupujú do druhej tretiny úspešne a zrovnávajú skóre. Hajnik strieľal z pravého kruhu. Adorján vyrážal pred seba, kde puk ukoristil MATÚŠ PALOČKO, potiahol si Adorjána a prakticky už do odkrytej siete sebavedomo zakončil.
    Asistencie: David Hajnik, Marek Hudec.
     
    23:12
    Zdalo sa, že Bjalončík vnikol trochu skôr do pásma než nahodený puk. Napokon to však tak nebolo a ofsajd sa nepískal.
     
    23:58
    Seigo prenikol do útočného pásma, zabrzdil až prakticky pri zadnom mantineli. Potom sa tam zrejme prihrávalo rukou alebo hralo vysokou hokejkou a hra je prerušená.
     
    24:42
    Popradčania opätovne získali útočné pásmo. Erving presúval hru po modrej na Kramára, ktorý pálil z prvej, mieril to však nepresne.
     
    24:57
    Štvorica Popradčanov sa vybrala dopredu proti dvojici protihráčov. Akcia skončila strelou z pravého kruhu z hokejky Ervinga, ktorú Adorján našiel na hrudi.
     
    25:39
    Matúš Paločko nedokorčuľoval Hajnikovu prihrávku a za daných okolností je to zakázané uvoľnenie. Hra sa vracia pred Hamerlíka.
     
    26:12
    Odrazený puk od zadného mantinelu smeroval pred bránku, kde bol Márk Miskolczi, ktorý to skúšal zblízka dorážať, no Hamerlík si bránu postrážil a puk prikryl.
     
    26:37
    Dalhuisen mierne pochybil v útočnom pásme. Do protiútoku vyrazili Páterka s Révészom, ale domáci ich dokázali takticky vytesniť k mantinelu.
     
    27:27
    Livingston zabrzdil mierne za ľavým kruhom, počkal si na pohyb spoluhráčov, Hudec prikorčuľoval medzi kruhy, dostal puk a pálil však mimo.
     
    28:33
    Zdalo sa, že hra je prerušená kvôli zákroku Vandasa na Szirányiho, no napokon sa pískala prihrávka rukou. Určite si popradský útočník vydýchol.
     
    28:42
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti HK Poprad. Matyás Vojtkó je vylúčený za držanie.
     
    29:16
    Skokan to skúšal naslepo prihrávkou Haščákovi, ktorá bola zblokovaná. Puk sa ocitol na Drgoňovej hokejke, ktorý pálil, no nepresne.
     
    29:43
    Minútu presilovky trávili domáci kamzíci v útočnom pásme a rozbehli to celkom sľubne. Teraz sa podarilo hosťom vyhodiť puk.
     
    30:06
    Haščák dostal puk na ľavý kruh. Mal pred sebou otvorený priestor, všetko však videl aj Attila Adorján a zachytával strelu na hrudi.
     
    30:42
    V posledných presilovkových sekundách prišli domáci o puk, bezpečne ho na svoje hokejky získali hostia a opäť máme hru v plnom počte na oboch stranách, vylúčenie Vojtka ostalo nepotrestané.
     
    31:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania otáčajú skóre a prvýkrát sa ujímajú vedenia v stretnutí. Vzniklo prečíslenie troch proti jednému. Bjalončík si spomedzi kruhov vybral na pravom kruhu MICHAELA VANDASA, ktorý delovkou bez prípravy prestrelil Adorjána.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Lukáš Handlovský.
     
    32:05
    Svitana zabojoval o puk v rohu klziska, následne však po silovom súboji s Vojtkóm prišiel o puk a dopredu chceli vyraziť hostia.
     
    32:36
    Popradčania vyrazili dopredu. Odrazená prihrávka prišla späť na modrú čiaru ako na podnos pre Petra Ulrycha, ktorý to vypálil delovkou a Adorján rýchlo reagoval lapačkou.
     
    33:22
    Vandas prenikol do útočného pásma, kľučka smerom na os klziska mu veľmi nevyšlo a domáci hráči v týchto chvíľach prichádzajú o puk.
     
    33:49
    Poprad získava druhú presilovku. Dvojminútový trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Nikandrosz Galanisz.
     
    34:26
    Hostia druhýkrát vyhadzujú puk z obranného pásma, Popradčanom sa zatiaľ nedarí usadiť sa v okolí Adorjána.
     
    34:52
    Svitana zlikvidoval pri mantineli Rokalyho, nezabránil však tomu, aby ešte pred súbojom nevyhodil puk preč z pásma.
     
    35:37
    Priestor dostala ďalšia presilovková lajna Popradu. Usadili sa v pásme, Dalhuisen pálil z pravého kruhu, mieril do Adorjána.
     
    35:52
    Osterberg s Magosim vo vlastnom oslabení vyrazili do prečíslenia. Krížna prihrávka do gólovej pozície pre Magosiho našťastie pre domácich neprenikla.
     
    36:54
    Po dlhšom čase sme videli v útočnom pásme ľadové medvede. Rob Flick si kľučkami chcel vytvoriť priestor, prešiel cez Matúša Paločka, zakončiť už však nemohol.
     
    38:18
    Po treťom popradskom góle sledujeme mierne upadnutie tempa hry spojené s viacerými nepresnosťami. V pásme sú Popradčania, no zatiaľ sú bez strely.
     
    38:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoje vedenie v závere druhej tretiny. Mešár posunul na modrú čiaru na hokejku JAMESA LIVINGSTONA, ktorý tvrdou delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Filip Mešár, Peter Bjalončík.
     
    39:31
    Záver tretiny však ešte môže patriť aj hosťom. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za krosček.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Miškovec vstúpil do druhého dejstva s jednogólovým vedením, ktoré však po 40 minútach je už pasé. Popradčania skórovali trikrát. Presadili sa Matúš Paločko, Vandas a James Livingston. Poprad teda vedie nad DVTK 4:2.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    DVTK začína ešte tretiu tretinu s viac ako minútovou presilovkou. Hostia nahodili puk do pásma, po súbojoch však oň prišli.
     
    40:44
    Prihrávka na Andersona cez modrú čiaru už bola ofsajdová, a tak je akcia hostí zabrzdená a hra prerušená.
     
    41:24
    Bjalončík vyrazil so spoluhráčmi do prečíslenia. Puk dostal Dalhuisen na ľavý kruh, ktorý to servíroval pred bránku Haščákovi, no ten letiacu prihrávku nezasiahol.
     
    41:54
    Na pravom kruhu bol voľný Páterka, ktorý dostal krížnu prihrávku od Turbucza. Hamerlík bezpečne zasiahol lapačkou.
     
    42:43
    Haščák sa otočil s pukom medzi kruhmi a z otočky to posielal priamo na bránu. Adorján jemne použil svoj betón.
     
    43:12
    Haščák vnikol do útočného pásma a skúsil to strelou spomedzi kruhov. Mal pred sebou dvojicu protihráčov, prestrelil ich a zasiahnuť musel brankár DVTK.
     
    43:52
    Založenie akcie v podaní hosťujúcich hráčov teraz veľmi presné nebolo. Píska sa zakázané uvoľnenie a dianie sa presúva do obranného pásma ľadových medveďov.
     
    44:32
    Hra je po ďalšom zakázanom uvoľnení Miškovca opäť prerušená.
     
    44:40
    Po vyhratom buly to svojím typickým spôsobom nahadzoval od modrej čiary Dalhuisen. Adorján cítil, že spoluhráči po dvoch icingoch potrebujú striedať, a tak pre istotu puk podržal v lapačke.
     
    45:25
    Kramár vnikol po otvorenom priestore na pravom krídle do pásma, prenechával za seba Ervingovi, ktorý to skúsil švihom a Adorjánova vyrážačka bola v pohotovosti.
     
    46:11
    Svitana nabral rýchlosť cez celé klzisko, vnikol do pásma, prekorčuľoval poza bránu, potom niekoho hľadal, no domácim sa už tretinu udržať nepodarilo.
     
    46:34
    Haščák chcel spätnou prihrávkou hľadať Bjalončíka, no to sa nepodarilo. Hostia potom znovu vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    47:19
    Miškovec dal gól!
    Popradčania sa v obrannom pásme až príliš zahrávali s pukom, a to sa im vyplatilo. Turbucz zachytil puk za pravým kruhom, posunul ho KEVINOVI WEHRSOVI, ktorý švihovkou prestrelil Hamerlíka.
    Asistencia: Martin Turbucz.
     
    48:04
    Rokalyho zrazená strela spoza ľavého kruhu letela do rohu klziska a domáci idú dopredu.
     
    48:14
    Poprad dal gól!
    Dvojgólové vedenie Popradu je však rýchlo späť. Svitana vnikol do pásma, medzi kruhmi sa zbavil protihráča, naservíroval k žrdi DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten len priťukol do brány.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    49:18
    Handlovský o trochu skôr vkorčuľoval do útočného pásma než Vandas a za daných okolností je to postavenie mimo hry.
     
    49:27
    Ulrych dobrou prihrávkou hľadal pred bránkou Zagrapana, jemu však puk preskočil cez hokejku a už ho nedokázal skrotiť a zakončiť z dobrej pozície.
     
    50:22
    Szirányi sa neodhodlal vypáliť od modrej čiary, radšej prenechával Galaniszovi, ktorého delovka však letela vedľa.
     
    50:57
    Poprad získava presilovú hru. Dvomi minútami za podrazenie je potrestaný Nikandrosz Galanisz.
     
    51:38
    Popradčania rozbehli presilovku, prihrávajú si v útočnom pásme, no zatiaľ je to bez strely.
     
    52:11
    Dalhuisen to nahadzoval od modrej, neprešlo to však pred bránu cez dvojicu protihráčov a hostia sa oslobodili.
     
    52:38
    Daniel Kiss v pokoji po pravom krídle vyviezol puk a propagačným nahodením pozdravil Hamerlíka.
     
    53:06
    Hostia už sú v pätici. Strelou spoza ľavého kruhu to po prieniku skúsil Rob Flick, mieril však vysoko na plexisklo.
     
    53:46
    Skokan spracovával puk na modrej čiare, ale už to bolo v ofsajdovom postavení, čo signalizoval rukou čiarový rozhodca.
     
    54:13
    V brejku dvoch proti jednému sa ocitli hostia. Magosi z ľavého kruhu dával na pravý kruh Rokalymu, ktorému puk vyskočil do vzduchu a odtiaľ ho už neskrotil. Hamerlík to vyriešil prikrytím.
     
    54:42
    Dalhuisen vysúval po krídle Livingstona, ktorého však na útočnej modrej pri mantineli odstavil protihráč.
     
    55:22
    Hamerlík zbrklo rozohrával. Puk sa pred bránou dostal na hokejku Andersona, ktorý ihneď strieľal, ale iba do popradského gólmana.
     
    56:04
    Handlovský prekorčuľoval s pukom poza bránu, následne hostia získali puk, Galanisz však oň prišiel v strednom pásme.
     
    56:40
    Láda nahadzoval puk zo stredného pásma. Za bránkou ho zachytil Dalhuisen, čaká na nových spoluhráčov a rozohráva.
     
    57:26
    Ďalekosiahle vysunutie Páterku sa neskončilo úspešne, píska sa zakázané uvoľnenie a presúvame sa pred Adorjána.
     
    58:11
    Spoza ľavého kruhu to strelou skúšal Révész, mieril však mimo brány. Hostia sa snažia udržať pásmo a predviesť záverečný nápor.
     
    58:30
    Wehrsovi puk na modrej čiare ušiel a hostia sa musia vrátiť s pukom do obranného pásma.
     
    59:01
    Hosťom sa nedarí natrvalo sa usadiť v pásme, Popradčania to už hrajú zodpovedne bez vzniku chýb.
     
    59:26
    Flick vletel teraz do útočného pásma o čosi skôr, po ofsajde uvidíme vhadzovanie v strednom pásme.
     
    59:46
    Hrá sa v rohu klziska, hráči bojujú o puk.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine pre hostí vzplanula iskra nádeje, keď v 48. minúte znížil na rozdiel jedného gólu Wehrs. Domáci však prekvapenie už nepripustili a v 49. minúte poistil víťazstvo Popradu gólom Skokan. Poprad zdolal DVTK 5:3. (19:17:39)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Matej Paločko (Drgoň, Matúš Paločko), 23. Matúš Paločko (Hajnik, Hudec), 32. Vandas (Bjalončík, Handlovský), 39. Livingston (Mešár, Bjalončík), 49. Skokan (Svitana) – 3. Wehrs (Osterberg), 6. Flick (Anderson, Turbucz), 48. Wehrs (Turbucz)


    HK Poprad: Hamerlík (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Bjalončík, Livingston – Vandas, Zagrapan, Handlovský – Hajnik, Matej Paločko, Matúš Paločko – Jevoš
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Bukor, Láda, D. Kiss, Vojtkó, Szirányi – Rokaly, Vas, Osterberg – Csányi, Galanisz, Magosi – Turbucz, Flick, Anderson – Miskolczi, Páterka, Révész

    Rozhodčí: Korba, Lokšík – Stanzel, Frimmel
    thejrc.org