Nové Zámky – Trenčín 0:8 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 2:3 (0:2 po s.n.) | Michalovce – Detva 4:0 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Nitra 0:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:1 (kon.) | Poprad – Miskolc 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 24.01.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:13
    V brejku dvoch proti jednému sa ocitli hostia. Magosi z ľavého kruhu dával na pravý kruh Rokalymu, ktorému puk vyskočil do vzduchu a odtiaľ ho už neskrotil. Hamerlík to vyriešil prikrytím.
     
    50:57
    Poprad získava presilovú hru. Dvomi minútami za podrazenie je potrestaný Nikandrosz Galanisz.
     
    49:27
    Ulrych dobrou prihrávkou hľadal pred bránkou Zagrapana, jemu však puk preskočil cez hokejku a už ho nedokázal skrotiť a zakončiť z dobrej pozície.
     
    48:14
    Poprad dal gól!
    Dvojgólové vedenie Popradu je však rýchlo späť. Svitana vnikol do pásma, medzi kruhmi sa zbavil protihráča, naservíroval k žrdi DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten len priťukol do brány.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    47:19
    Miškovec dal gól!
    Popradčania sa v obrannom pásme až príliš zahrávali s pukom, a to sa im vyplatilo. Turbucz zachytil puk za pravým kruhom, posunul ho KEVINOVI WEHRSOVI, ktorý švihovkou prestrelil Hamerlíka.
    Asistencia: Martin Turbucz.
     
    39:31
    Záver tretiny však ešte môže patriť aj hosťom. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za krosček.
     
    38:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoje vedenie v závere druhej tretiny. Mešár posunul na modrú čiaru na hokejku JAMESA LIVINGSTONA, ktorý tvrdou delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Filip Mešár, Peter Bjalončík.
     
    35:52
    Osterberg s Magosim vo vlastnom oslabení vyrazili do prečíslenia. Krížna prihrávka do gólovej pozície pre Magosiho našťastie pre domácich neprenikla.
     
    33:49
    Poprad získava druhú presilovku. Dvojminútový trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Nikandrosz Galanisz.
     
    31:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania otáčajú skóre a prvýkrát sa ujímajú vedenia v stretnutí. Vzniklo prečíslenie troch proti jednému. Bjalončík si spomedzi kruhov vybral na pravom kruhu MICHAELA VANDASA, ktorý delovkou bez prípravy prestrelil Adorjána.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Lukáš Handlovský.
     
    28:42
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti HK Poprad. Matyás Vojtkó je vylúčený za držanie.
     
    22:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vstupujú do druhej tretiny úspešne a zrovnávajú skóre. Hajnik strieľal z pravého kruhu. Adorján vyrážal pred seba, kde puk ukoristil MATÚŠ PALOČKO, potiahol si Adorjána a prakticky už do odkrytej siete sebavedomo zakončil.
    Asistencie: David Hajnik, Marek Hudec.
     
    19:27
    Trochu zvláštny verdikt, ku ktorému sa dopracovali hlavní rozhodcovia. Za zdržiavanie hry dostáva dve minúty Peter Hamerlík, ktorý pred Rokalym ukryl puk.
     
    15:37
    Ďalšia presilovková možnosť pre DVTK. Dávid Skokan je vylúčený na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    14:34
    Po menšej chybičke v rozohrávke sa do dobrej streleckej pozície dostal Balázs Láda spomedzi kruhov. Hamerlík rýchlo použil ľavý betón.
     
    10:45
    Jednu presilovku už hostia využili, teraz budú hrať ďalšiu. Dominik Kramár dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    06:21
    Poprad dal gól!
    Skóre sa nám po malej chvíli opäť koriguje. Popradská štvrtá formácia sa dostala do útočného pásma. Drgoň posunul po modrej čiare MATEJOVI PALOČKOVI a ten veľmi nenápadnou strelou zaskočil Adorjána, ktorý cez cloniaceho Hajnika veľa toho nevidel.
    Asistencie: Adam Drgoň, Matúš Paločko.
     
    05:26
    Miškovec dal gól!
    Po nečakanej situácii je tu ďalší gól v sieti Hamerlíka. Pri zadnom mantineli bol s pukom na hokejke Anderson, ktorý to poslal ideálne na pravý kruh ROBOVI FLICKOVI a ten z prvej jednoznačne prekvapil popradského gólmana.
    Asistencie: Stephen Anderson, Martin Turbucz.
     
    02:28
    Miškovec dal gól!
    Bleskurýchle využitie presilovky zo strany ľadových medveďov. KEVIN WEHRS dostal prihrávku vyššie medzi kruhy, odkiaľ poslal strelu popri Hamerlíkovej vyrážačke, na ktorú popradský gólman nesiahol.
    Asistencia: Kyle Osterberg.
     
    02:16
    Prvú presilovku v zápase získavajú hokejisti DVTK. Lukáš Handlovský dostáva dve minúty za držanie.
     
    02:11
    Úplne voľný medzi kruhmi sa ocitol Lukáš Handlovský, ktorý si spracoval prihrávku od Vandasa a ihneď pálil. Adorján však zmenšil strelecký uhol a betónom zasiahol.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Matej Paločko (Drgoň, Matúš Paločko), 23. Matúš Paločko (Hajnik, Hudec), 32. Vandas (Bjalončík, Handlovský), 39. Livingston (Mešár, Bjalončík), 49. Skokan (Svitana) – 3. Wehrs (Osterberg), 6. Flick (Anderson, Turbucz), 48. Wehrs (Turbucz)


    HK Poprad: Hamerlík (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Mešár, Bjalončík, Livingston – Vandas, Zagrapan, Handlovský – Hajnik, Matej Paločko, Matúš Paločko – Jevoš
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Bukor, Láda, D. Kiss, Vojtkó, Szirányi – Rokaly, Vas, Osterberg – Csányi, Galanisz, Magosi – Turbucz, Flick, Anderson – Miskolczi, Páterka, Révész

    Rozhodčí: Korba, Lokšík – Stanzel, Frimmel
    thejrc.org