Vrchlabí – Frýdek-M. 9:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 7:1 (kon.) | Slavia – Havířov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:1 (3:0, 1:0, 3:1)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 25.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím vás u dohrávky 1. kola hokejové Chance ligy. HC Stadion Litoměřice v rámci něho vyzve na svém ledě soupeře ze spodnějších tabulkových příček SK Trhače Kadaň. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Hráči Stadionu v minulém utkání proti Přerovu zahájili své čtyřzápasové domácí tažení. O povedeném vstupu se ale moc mluvit nedá. Litoměřičtí sice v jednu chvíli vedli již 4:1, nakonec ale museli skousnout porážku 4:5 v prodloužení. I tak se ale Stadion stále drží na poslední postupové příčce do play-off s náskokem dvou bodů na třináctý Havířov.
     
    Dlouhodobým lídrem litoměřického bodování, zároveň i lídrem bodování celé Chance ligy je Matěj Beran. Svůj bodový zisk ve výši 35 kanadských bodů rozdělil mezi deset gólových tref a 25 asistencí. Na paty mu ale šlape, nejen v Litoměřicích, ale i v ligovém bodování, druhý v pořadí Patrik Miškář. Ten je o něco úspěšnější ve střelbě oproti asistencím. Na svém kontě má patnáct přesných zásahů do soupeřových branek, k čemuž pak doplnil sedmnáct asistencí. Gólmanskou jedničkou litoměřického týmu je se sedmnácti odchytanými zápasy Tomáš Král, přičemž jeho úspěšnost se vyhoupla na 88,24 %. Záda mu kryje Adam Beran, a to se šesti utkáními, strávenými v litoměřické kleci a úspěšností 89,74 %.
     
    Kadaň se už dlouhou nemůže odlepit z posledního místa tabulky Chance ligy. Drobnou útěchou může Trhačům být jejich předchozí zápas na ledě Frýdku-Místku. Kadaňskému týmu se díky výhře 5:2 povedlo přerušit sedmizápasovou sérii porážek. Tím se i přiblížil na dostřel sedmnáctého Šumperka. Na Draky totiž Trhači v současné době ztrácí jen jeden bod.
     
    Tahounem kadaňské ofenzivy je Roman Chlouba, kterému se doposud povedlo nasbírat dvacet kanadských bodů. Svůj zisk pak rozdělil mezi devět gólů a jedenáct asistencí. Podobně je na tom i druhý Jan Svoboda. Ten má ovšem na svém kontě o dvě vstřelené branky méně. V brankovišti Trhačů se pravidelně střídá dvojice Běhula – Hanuljak. Mladší z nich, Richard Běhula odchytal jedenáct klání, a to s úspěšností 89,84 %. Naproti tomu úspěšnost Miroslava Hanuljaka z deseti utkání činí 86,47 %. Přesto strážení kadaňské svatyně nebylo výsadní doménou jen dvou výše zmíněných. Dvě utkání totiž odchytal Šimon Zajíček, a to s úspěšností 84,81 % a jedno Patrik Hamrla, jehož úspěšnost se zastavila na 86,05 %.
     
    Předchozí vzájemné klání Litoměřic a Kadaně:

    6. 1. 2021, 18. kolo: SK Trhači Kadaň – HC Stadion Litoměřice 1:4
    Branky a nahrávky:
    24. Koblížek (Houška, Berčík) – 27. Jánský (Marcel, Jícha), 49. Miškář (M. Beran, Marcel), 53. Výtisk (Miškář), 60. Miškář (M. Beran, Moravec).
    Vyloučení: 6:4. Využití: 0:2.
    Počet střel: 27:28. Vhazování: 33:44.
    Po třetinách: 0:0, 1:1, 0:3.

    Sestava Kadaně: R. Běhula – Kottek (A), Trefný (C), T. Běhula, Kubát, R. Havel (A), Seemann, Karmaškov – J. Svoboda, Chlouba, M. Zabloudil – Koblížek, Berčík, Houška – Homer, Bucek, Havlín – Z. Zabloudil, Hradecký, Jakub Veselý.
    Sestava Litoměřic: Tomáš Král – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Stehlík, Jícha, Jánský – Jindra, Moravec, Válek – Pajer, Urban, Konečný.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, P. Svoboda, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Moravec, Soukup.

    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Trefný (C), R. Havel (A), Seemann, Kottek (A), Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Jakub Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, Matyáš Svoboda, Kupčo.

    Rozhodčí: Petružálek, Wagner – Polonyi, Kreuzer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Zkraje první třetiny se puku chopili hráči Kadaně. Od vlastní branky se sice dostali až ke Královi, v útočném pásmu ale celkem snadno odevzdali kotouč domácímu týmu.
     
    00:43
    Martin Procházka zvládl ve středním pásmu narušit souhru Trhačů. Díky tomu se domácí dostali dopředu a ohrozili gólmana Běhulu. Ne ale natolik, aby z toho vznikla vážnější, potažmo gólová akce.
     
    01:42
    Litoměřická souhra v útočném pásmu pokračuje i nadále. Zároveň ale také pokračuje kadaňská obrana, osobně stíhající každého z domácích hokejistů.
     
    02:45
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., pozdní dohrání).
     
    03:04
    V úvodu prvního oslabení se daří spíše domácímu týmu. Jsou to kališníci, kteří se dostali do útočné situace a Richard Běhula měl před sebou obrovské množství práce. Nakonec ale zvládl kotouč, který byl na něj ještě třikrát tečován, vyrazit.
     
    04:11
    Trhačům se ale záhy povedlo dostat do útočného pásma. Přihrávají si ale jen po jeho obvodu, na Tomáše Krále ještě žádný kotouč nedolétl.
     
    04:45
    Domácí v plném počtu.
     
    04:57
    I po vyrovnání početních sil zůstala Kadaň v nátlaku na litoměřickou branku. Ten zakončila střelou z pravého kruhu v podání Tomáše Koblížka, puk zaplul přesně do Královy lapačky.
     
    05:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadionu se ovšem vydařil rychlý brejk a otevírá skóre! Přihrávku z pravé strany převzal na hranici kruhu LUKÁŠ STEHLÍK, který ihned poslal puk do odkrytého prostoru u pravé tyče Běhulovy branky. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    05:14 Lukáš STEHLÍK - 1:0
     
    06:46
    Od modré prověřil Běhulovu pozornost Patrik Miškář. Gólmanovi Kadaně se ale povedlo srazit puk k ledu svým ramenem.
     
    07:04
    Jan Svoboda přišel o puk na modré čáře při přechodu do útočného pásma. Rozehrávky se tím pádem chopil Peter Jánský, domácím se ale nějakou chvíli nedařilo vyjet ven z vlastní třetiny.
     
    08:05
    Lukáš Stehlík podruhé! Tentokrát na něj po ledě přilétla zpětná nahrávka, kterou z kruhu napálil z první na Běhulu. Nastřelil ale jen betony kadaňského strážce svatyně.
     
    08:48
    David Jindra zavezl podél levého mantinelu puk do útočného pásma. V něm ho posunul na střed, kde stál připravený Dominik Soukup. Tomu ovšem střela příliš nesedla, obloučkem totiž přeletěla Běhulovu klec.
     
    10:04
    Značné množství práce pro Richarda Běhulu v signalizované výhodě Litoměřic! Formace Přemysla Svobody se několikrát pokusila dotečovat puk za jeho záda, mladý gólman Kadaně si ale se všemi, trochu se štěstím, poradil.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Havlín – 2 min., hákování).
     
    10:53
    Procházkův posun kotouče na střed na Lukáše Stehlíka se poněkud minul účinkem. Litoměřická třiadvacítka to tak vzala na sebe a výsledkem je střela z levé strany, kterou zblokoval gólman Běhula.
     
    11:20
    Od modré nekompromisně vyslal puk na branku Jan Holý. Kališníci se v následném předbrankovém souboji pokusili prostrčit puk za Běhulova záda. Z tohoto boje ale vyšli vítězně Kadaňští.
     
    11:39
    Což ale nezabránilo Holému vypálit podruhé. Tentokrát přímo do náruče kadaňského gólmana.
     
    12:07
    Hosté v plném počtu.
     
    12:59
    David Jindra rozehrál další kališnickou šanci. Zkušeně si obhodil i dva bránící hráče Kadaně. Celá akce ovšem znovu pohořela na přihrávce na střed, kde stál Dominik Soukup. Na něj byl puk příliš rychlý a nedokázal ho bleskově zpracovat.
     
    14:14
    Jakub Konečný celkem obětavě bojuje za Běhulovou brankou o kotouč. Nic mu to ale není platné a Jakub Veselý měl možnost vypálit na Tomáše Krále. Kališnický gólman ale zvládl sevřít kotouč mezi betony.
     
    14:58
    Křižnou střelu vyslal na Běhulu Patrik Marcel od modré čáry. Mířil ale pod příliš velkým úhlem, čímž se puk pouze odrazil o mantinel.
     
    15:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadionu další nájezd vyšel a ujímá se dvoubrankového náskoku! V přečíslení třech proti jednomu se k rychlému zakončení odhodlal MARTIN PROCHÁZKA, jehož rána z levé strany naprosto přesně zaplula do Běhulovy klece. Asistence: Peter Jánský a Přemysl Svoboda.
    15:18 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    15:51
    Po pravé straně zavezl puk do pásma Jakub Černohorský. Jeho osobně ale záhy začali stíhat kadaňští obránci, a tak posunul puk za sebe na Patrika Miškáře. I on ale tentokrát Běhulu nepřekvapil, akce domácích byla zastavena kvůli přihrávce rukou.
     
    16:21
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Matyáš Svoboda – 2 min., hákování).
     
    16:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion rychle využívá přesilovku a ještě více navyšuje své vedení! Těsně před brankovištěm se kotouče chopil MATĚJ BERAN a protlačil puk skrz Běhulovy betony za jeho záda. Asistence: Patrik Miškář a Jan Holý.
    16:42 Matěj BERAN - 3:0
     
    16:42
    Hosté v plném počtu.
     
    19:03
    Stadion se stále drží v útočném pásmu. Richard Běhula se ale tentokrát snaží a zvládá blokovat kotouče.
     
    19:52
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Cédric Delmarche – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina se hrála víceméně na jednu branku. O tom svědčí i skóre, litoměřickému týmu se povedlo dostat do celkem pohodlného tříbrankového náskoku, se kterým vstoupí do další fáze utkání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Domácí se ihned po buly chopili kotouče a vydali se do útoku. Zakončil Matěj Beran, avšak příliš vysoko.
     
    20:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá už druhou přesilovku! Těsně před brankou se zjevil MATĚJ BERAN, který posunul kotouč do zcela volného prostoru u pravé tyče Běhulovy branky a střílí tak už svůj druhý gól. Asistence: Patrik Miškář a Tomáš Svoboda.
    20:29 Matěj BERAN - 4:0
     
    20:29
    Hosté v plném počtu.
     
    21:26
    Proti Králově brance rozjel celkem nadějnou akci Tomáš Koblížek. U litoměřického gólmana ale stálí hned tři bránící hráči v modrém dresu, a tak, přestože se puk nacházel před odkrytou brankou, dokázali ho zavčasu odklidit do bezpečí.
     
    22:34
    Kadaň stále zkouší napadat litoměřickou branku. Od modré důrazně vypálil na Krále Marcel Kottek. Strážce litoměřické klece ale pohotově reagoval svými betony.
     
    23:16
    Stadionu se povedlo vyhodit puk až k Běhulovi. Rozehrávky se tak chopil Ondřej Havlín. Tomu sice stínil David Jindra, kadaňskému bekovi se ale povedlo dostat svůj tým k brance Litoměřic.
     
    24:05
    Souhra Litoměřic zprava doleva po přímce přinesla zakončení v podání Vladimíra Kremláčka. Jeho střelu mohl ještě dotečovat Přemysl Svoboda, stojící před Běhulou, nedokázal ale na situaci rychle zareagovat a gólman Kadaně si tak s pukem poradil.
     
    25:10
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Baláž – 2 min., hrubost).
     
    25:14
    Jan Svoboda krouží kolem vlastní osy s kotoučem na holi u levého mantinelu. Mezitím se ostatní hráči Kadaně zformovali v útočném pásmu a došlo i ke střele na Krále. Tu ale litoměřický brankář podržel.
     
    26:14
    Jakub Konečný si najel zcela sám do útočného prostoru. Přes dva bránící hráče Kadaně také vypálil, puk ale namířil celkem vysoko nad Běhulovu klec.
     
    27:02
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Tomáš Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    27:07
    Kadaňští hned zkraje hry čtyři na čtyři vyhodili puk až ke Královi na zakázané uvolnění.
     
    27:10
    Domácí v plném počtu.
     
    27:32
    Se startem přesilovky se Stadion paradoxně musel vrátit k vlastní brance a rozehrát. Celkem rychle se ale přesunul zpět k Běhulovi a do první šance se dostal Jan Holý, jehož střela se ovšem odrazila o nohy kadaňského hráče.
     
    28:03
    Trochu blíže gólovému zakončení byl Tomáš Urban, který se zjevil v mezikruží před Richardem Běhulou. Ten ale zvládl včas puk vyrazit svými betony.
     
    29:02
    Hosté v plném počtu.
     
    29:14
    Ve hře pět na pět se držela na kotouči Kadaň. Tedy až do chvíle, kdy Vít Seemann ze středního pásma prověřil Královu pozornost. Gólmanovi Stadionu se povedlo puk u sebe přidržet.
     
    30:00
    Těžký boj o puk na vstupu do obranného pásma Stadionu zvládl lépe domácí tým a Dominik Soukup zvládl vyvézt puk až k Běhulovi. Samotné zakončení už ale kališníkům zcela dle představ nevycházelo.
     
    30:56
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Miškář – 2 min., hákování).
     
    31:06
    Lukášovi Stehlíkovi se povedlo vytěsnit hráče Kadaně až do vlastní obranné třetiny, ze které se tak musí probít zpět k Tomáši Královi. To se ale zatím nedaří.
     
    31:52
    Naopak došlo k zakázanému uvolnění Kadaně.
     
    31:57
    Peter Jánský sice vyhrál buly, nicméně bez jakéhokoliv boje ho odevzdal do moci Trhačům. Kadaň tak podnikla další výjezd na Královu branku, který ale vzal za své ve středním pásmu.
     
    32:56
    Domácí v plném počtu.
     
    33:14
    Patrik Miškář si vybojoval puk ve středním pásmu a zprava si najel směrem ke Kadaňské brance. Ještě před ní ale posunul puk doleva na Davida Jindru, který se ho pokusil tečovat do branky. Nebyl ale příliš přesný.
     
    34:22
    Nahrávka od Přemysla Svobody se sice jako první dostala na hokejku bránícímu hráči Kadaně, od něj se ale odrazila k Martinu Procházkovi. Ten posléze našel ještě lépe pro střelu postaveného Petera Jánského, jemuž ovšem nevyšlo zpracování, tedy i posléze zakončení.
     
    36:08
    Další litoměřický přesun do útočného pásma zastavili sudí kvůli ofsajdu.
     
    36:32
    Patrik Marcel dostihl u vlastní branky puk, který by mířil na zakázané uvolnění domácího týmu. Další litoměřická souhra sice přenesla hru před Běhulu, nicméně k ohrožení jeho branky nedošlo.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Urban – 2 min., podrážení).
     
    37:15
    Kadaňští kombinují po obvodu útočné třetiny. Po několika přihrávkách vystřelil od mantinelu Roman Chlouba, Tomáš Král ale udržel puk mezi betony.
     
    37:55
    Středem pole si najel skoro až k Běhulovi Tomáš Svoboda. Cestu mu ale blokovala hned trojice bránících hráčů Kadaně, kteří ho v mezikruží o puk obrali.
     
    38:49
    I tak ale pokračuje Stadion v útočnější hře. Hosté se jen pokouší zmocnit puku, což se příliš nedaří.
     
    39:01
    Domácí v plném počtu.
     
    39:26
    V závěrečné minutě se Kadaň dostala k masivnímu ostřelování Královy klece. Litoměřický gólman ale zůstal ve střehu a dosud udržel celou situaci pod kontrolou.
     
    39:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – trestné střílení, hákování).
     
    39:37
    Realizace trestného střílení se chopil Roman Chlouba! Při svém nájezdu z levé strany ale na Tomáše Krále nevyzrál.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá perioda je za námi. Začala velmi rychlým gólem Litoměřic, poté ale měla více ze hry Kadaň. Ta ovšem narážela na připraveného gólmana Krále, který spolehlivě blokoval všechny jejich šance. Ani Litoměřičtí ale ve svých dalších pokusech nedokázali vyzrát na Běhulu a do poslední třetiny tak vstupují s vedením 4:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Trhačům se povedlo sebral kotouč ve středním pásmu a vydat se na útočný výlet. Po jediné střele, která navíc mířila vedle Královy branky, se chopili hry kališníci a rychle ji obrátili k Běhulovi.
     
    40:56
    Snaha Kadaně o uvolnění hry neměla příliš pozitivní výsledek. Puk dolétl až na zakázané uvolnění a vhazuje se tak před Richardem Běhulou.
     
    41:07
    Peter Jánský ani na jeden ze dvou pokusů nezvládl dotečovat z levé strany kotouč za Běhulova záda. Kadaňskému gólmanovi se povedlo mezi třetmi tyčemi rychle přesunout.
     
    42:19
    Vyhození kotouče dopředu na rozjetého Jiřího Bucka bylo až příliš dlouhé. Puk zamířil na zakázané uvolnění a vhazovalo se tak opět před brankou Richarda Běhuly.
     
    43:00
    Kadaňští se drží sami v obranném pásmu. S pukem na holích vyčkávají na vhodnou příležitost k výjezdu proti Královi. Ta také přišla, nicméně ohrožení litoměřické svatyně už nikoliv.
     
    44:18
    Přihrávka od Jánského na Přemysla Svobodu podjela druhému zmiňovanému pod hokejkou a do akce se vydali Trhači. Tomášovi Královi ale příliš vrásek na čele nenadělali a už se hra přesunula zpět k Běhulovi.
     
    45:24
    Lukáš Stehlík zkřížil cestu kadaňské přihrávce. Sám ale posléze stál mezi dvěma hráči v kadaňském dresu a nedokázal se prokličkovat ven. Z bezvýchodné situace vybruslil vyhozením puku na hole soupeře.
     
    46:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřickou Kalich Arenou zní pátá, LUKÁŠOVI STEHLÍKOVI se povedlo dorazit po dvou pokusech kotouč po ledě do volného prostoru u pravé tyče Běhulovy branky a ještě více navýšit vedení domácího týmu. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    46:03 Lukáš STEHLÍK - 5:0
     
    46:56
    Za pět minut dvanáct odklidil Jan Holý kotouč, který stál nikým nehlídaný před zcela volným prostorem u levé tyče branky Tomáše Krále. A to i za cenu zakázaného uvolnění Litoměřic.
     
    47:35
    Vskutku tvrdou ránu dokázal ze své hokejky od modré poslal Vít Seemann. Svou dělovkou ale pouze rozduněl mantinel za vzdálenější tyčí Královy branky a Stadion se vydal do protiakce.
     
    49:14
    Po chvilkovém napadání litoměřické branky je hra opět před Richardem Běhulou. Stadionu se sice daří ohrožovat klec Kadaně, a to i z celkem malé vzdálenosti, přímo na Běhulu ale žádný kotouč dosud neletěl.
     
    50:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Stehlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:43
    Kadaň začala svou další přesilovku celkem aktivně. Tomáš Král hned zkraje musel čelit několika střelám. Vždy je ale zvládl pokrýt svými betony.
     
    51:06
    Po buly na pravé straně v obranném pásmu vyhodili kališníci vysokým obloukem puk až k Běhulovi. Kadaň se tak musí kombinačně vrátit zpět, a to se příliš nedaří.
     
    51:49
    Velkou šanci měla rozjetá litoměřická elitní formace! Z levé strany rychle zakončoval Matěj Beran, avšak Richard Běhula si na celou situaci počíhal a zvládl uzamknout prostor u pravé tyče svými betony.
     
    52:18
    Domácí v plném počtu.
     
    52:49
    I ve hře pět na pět to je Kadaň, kdo určuje tempo a místo konání hry. Nedokáže ovšem přes zahuštěný obranný blok domácího týmu vystřelit.
     
    53:39
    Z otočky v mezikruží vypálil na Běhulu Martin Procházka. Kadaňský gólman okamžitě reagoval svým ramenem, kterým vyrazil kotouč do ochranné sítě nad vlastní brankou.
     
    54:04
    Nahazovačkou si udržel kotouč v pohybu Roman Chlouba, který také posléze z těsné blízkosti z pravé strany prověřil Tomáše Krále. Vyzrát na něj ale nedokázal.
     
    55:19
    I přes kadaňský trojúhelník si udržel kotouč ve své moci Jakub Konečný. Tím připravil šanci na zakončení pro Tomáše Urbana. S jeho střelou si ale Běhula celkem snadno poradil.
     
    56:14
    Stadion zvládl odvrátit vpád hráčů Kadaně do vlastní obranné třetiny bez jediné střely na branku. Po křídle následně vyvezl kotouč na opačný konec kluziště David Jindra.
     
    57:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhačům se povedlo snížit! V mezikruží se dostal ke kotouči CÉDRIC DELMARCHE, který nekompromisně rozvlnil síť Královy branky svou pohotovou střelou. Asistence: Ondřej Havlín.
    57:03 Cédric DELMARCHE - 5:1
     
    57:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí ale rychle odpovídají! Po obkroužení Běhulovy branky přesně zakončil MARTIN PROCHÁZKA, který zakončením z otočky vrátil Stadionu pětigólový náskok. Asistence: Patrik Marcel a Peter Jánský.
    57:44 Martin PROCHÁZKA - 6:1
     
    58:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališnické gólové hody pokračují! Rychlou kombinací po vhazování se ke střele dostal LUKÁŠ STEHLÍK, který díky přesnému zakončení v mezikruží po přihrávce zprava kompletuje hattrick! Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    58:12 Lukáš STEHLÍK - 7:1
     
    58:24
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vít Seemann – 2 min., hákování).
     
    Konec zápasu.
     
    V litoměřické Kalich Areně je dobojováno! Domácí tým naprosto jednoznačně potvrdil roli favorita a dokráčel k celkem poklidnému vítězství 7:1, díky čemuž si pojistil svou pozici na dvanáctém místě tabulky.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (19:07:48)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. L. Stehlík (Urban, Konečný), 16. Procházka (Jánský, P. Svoboda), 17. M. Beran (Miškář, J. Holý), 21. M. Beran (Miškář, T. Svoboda), 47. L. Stehlík (Urban, Konečný), 58. Procházka (Marcel, Jánský), 59. L. Stehlík (Urban, Konečný) – 58. Delmarche (Havlín)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, P. Svoboda, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Moravec, Soukup.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Trefný (C), R. Havel (A), Seemann, Kottek (A), Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Jakub Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, Matyáš Svoboda, Kupčo.

    Rozhodčí: Petružálek, Wagner – Polonyi, Kreuzer
    ocianews.com