Vrchlabí – Frýdek-M. 9:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 7:1 (kon.) | Slavia – Havířov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:1 (3:0, 1:0, 3:1)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 25.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Lukáš STEHLÍK - 7:1
     
    58:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališnické gólové hody pokračují! Rychlou kombinací po vhazování se ke střele dostal LUKÁŠ STEHLÍK, který díky přesnému zakončení v mezikruží po přihrávce zprava kompletuje hattrick! Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    57:44 Martin PROCHÁZKA - 6:1
     
    57:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí ale rychle odpovídají! Po obkroužení Běhulovy branky přesně zakončil MARTIN PROCHÁZKA, který zakončením z otočky vrátil Stadionu pětigólový náskok. Asistence: Patrik Marcel a Peter Jánský.
    57:03 Cédric DELMARCHE - 5:1
     
    57:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhačům se povedlo snížit! V mezikruží se dostal ke kotouči CÉDRIC DELMARCHE, který nekompromisně rozvlnil síť Královy branky svou pohotovou střelou. Asistence: Ondřej Havlín.
    46:03 Lukáš STEHLÍK - 5:0
     
    46:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřickou Kalich Arenou zní pátá, LUKÁŠOVI STEHLÍKOVI se povedlo dorazit po dvou pokusech kotouč po ledě do volného prostoru u pravé tyče Běhulovy branky a ještě více navýšit vedení domácího týmu. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    20:29 Matěj BERAN - 4:0
     
    20:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá už druhou přesilovku! Těsně před brankou se zjevil MATĚJ BERAN, který posunul kotouč do zcela volného prostoru u pravé tyče Běhulovy branky a střílí tak už svůj druhý gól. Asistence: Patrik Miškář a Tomáš Svoboda.
    16:42 Matěj BERAN - 3:0
     
    16:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion rychle využívá přesilovku a ještě více navyšuje své vedení! Těsně před brankovištěm se kotouče chopil MATĚJ BERAN a protlačil puk skrz Běhulovy betony za jeho záda. Asistence: Patrik Miškář a Jan Holý.
    15:18 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    15:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadionu další nájezd vyšel a ujímá se dvoubrankového náskoku! V přečíslení třech proti jednomu se k rychlému zakončení odhodlal MARTIN PROCHÁZKA, jehož rána z levé strany naprosto přesně zaplula do Běhulovy klece. Asistence: Peter Jánský a Přemysl Svoboda.
    05:14 Lukáš STEHLÍK - 1:0
     
    05:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadionu se ovšem vydařil rychlý brejk a otevírá skóre! Přihrávku z pravé strany převzal na hranici kruhu LUKÁŠ STEHLÍK, který ihned poslal puk do odkrytého prostoru u pravé tyče Běhulovy branky. Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. L. Stehlík (Urban, Konečný), 16. Procházka (Jánský, P. Svoboda), 17. M. Beran (Miškář, J. Holý), 21. M. Beran (Miškář, T. Svoboda), 47. L. Stehlík (Urban, Konečný), 58. Procházka (Marcel, Jánský), 59. L. Stehlík (Urban, Konečný) – 58. Delmarche (Havlín)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, P. Svoboda, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Moravec, Soukup.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Trefný (C), R. Havel (A), Seemann, Kottek (A), Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Jakub Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, Matyáš Svoboda, Kupčo.

    Rozhodčí: Petružálek, Wagner – Polonyi, Kreuzer
    ocianews.com