Vrchlabí – Frýdek-M. 9:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 7:1 (kon.) | Slavia – Havířov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Pondělí 25.01.2021, 17:00Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Stezka míří na střídačku, hosté to zkouší v šesti!
     
    57:54
    Hosté si berou dvě minuty před koncem oddechový čas!
     
    52:10
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., sekání).
     
    48:56
    Střelu Mrowiece od modré čáry srazil Rašner a následně se snažil ze vzduchu překvapit Michajlova. Puk nakonec poslal za slávistickým brankovištěm skrz brankoviště do vzdálenějšího rohu.
    40:18 Jan NOVÁK - 4:2
     
    40:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Důležitá branka pro domácí! JAN NOVÁK dostal puk na modrou čáru a bez váhání okamžitě vypálil! Tvrdý pokus k mírnému překvapení prošel Stezkovi mezi betony až do sítě! Asistence: Petr Vampola a Radek Jeřábek.
    39:25 Radek PROKEŠ - 3:2
     
    39:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v poslední minutě druhé části dramatizují průběh utkání! Střelu Bořuty z pravé strany vyrazil Michajlov jen k volnému RADKU PROKEŠOVI, který už měl před odkrytou brankou lehkou úlohu! Asistence: Antonín Bořuta a Jan Bambula.
     
    36:49
    Všetečka se dostal do úniku a rozhodl se pro kličku do bekhendu, kterou mu ale skvěle vystihl Stezka!
     
    24:15
    Pšenička využil ne příliš povedené rozehrávky Stezky a okamžitě puk poslal před branku. Tam číhal Všetečka, který se snažil v krkolomné pozici rychle vypálit, mířil ale jen do vnějšího oblouku branky!
    22:47 Jiří DOLEŽAL - 3:1
     
    22:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení a znovu vedou o dvě branky! Ondráčkovu ránu z pravé strany vyrazil Stezka jen mezi kruhu, kde byl volný JIŘÍ DOLEŽAL! Jeho první pokus ale zamířil jen do tyče, slávistický útočník se však ihned dostal k dorážce a kotouč doklepl do odkryté klece! Asistence: Martin Ondráček a Jindřich Barák.
     
    21:48
    Bořuta se opřel do kotouče po přihrávce po modré čáře a tvrdou ranou orazítkoval břevno!
     
    21:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tomáš Pšenička.
     
    21:25
    Bednář měl velkou příležitost, když měl před sebou při střele z pravé strany volnou branku, jenže dvakrát skvěle zasáhl Stezka!
    17:24 Jan MARUNA - 2:1
     
    17:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pouhých šest sekund před koncem přesilové hry se daří hostům snížit! Rychlou kombinaci zakončoval z mezikruží Bambula, k následné dorážce byl připravený JAN MARUNA a Michajlov už na puk nedosáhl! Asistence: Jan Bambula a Radek Prokeš.
     
    15:30
    Počet hráčů na ledě se srovná. Za podrážení je potrestán Radek Jeřábek (SLA).
     
    13:57
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Ondřej Kachyňa – 2 min., podrážení).
    11:56 Jiří DOLEŽAL - 2:0
     
    11:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ani ne dvě minuty stačili slávistům, aby své vedení navýšili! Pšenička podržel puk, najel si za branku a v pravý čas kotouč předložil JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který zblízka dokázal puk procedit skrz Stezku do sítě! Asistence: Tomáš Pšenička a Radek Jeřábek.
    10:14 Daniel KRUŽÍK - 1:0
     
    10:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se nakonec přece jen dočkali vedoucí trefy! Hosté při rozehrávce ztratili ve středním pásmu puk, který si vzal DANIEL KRUŽÍK! Ten si najel po pravé straně do útočného pásma a povedenou střelou ke vzdálenější tyči poprvé překonal Stezku! Asistence: Martin Ondráček.
     
    09:14
    Obrovskou příležitost měli slávisté! Všetečkovu ránu vyrazil Stezka jen k volnému Pšeničkovi, který ale z hranice brankoviště trestuhodně netrefil zcela odkrytou klec!
     
    08:26
    Za obranu si najel Procházka, který také dostal parádní přihrávku z vlastního pásma, díky čemuž se řítil sám na Michajlova! Havířovský útočník se rozhodl pro prudkou střelu, kterou ale slávistický gólman vyrazil betonem!
     
    06:15
    Vampola našel ve druhé vlně najetého Šmerhu, který povedenou ranou trefil Stezku. Odražený puk pak ještě sám dorážel, jenže i tentokrát si Stezka poradil!
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 11. Kružík (M. Ondráček), 12. J. Doležal (Pšenička, Jeřábek), 23. J. Doležal (M. Ondráček, Barák), 41. J. Novák (Vampola, Jeřábek) – 18. Maruna (Bambula, Prokeš), 40. Prokeš (Bořuta, Bambula)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Jeřábek, J. Novák (C), Barák, Buchta, Sedlák, Veber, T. Duda – Kafka, Vampola, Šmerha – Jaroslav Bednář, Pšenička, Všetečka – M. Ondráček, Vlček, Kružík – Tomica, Šteiner, J. Doležal (A).
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Rašner, Kočí, Bořuta (A), Mrowiec, Lytvynov, Chroboček, Kachyňa – Doktor, F. Seman (A), O. Procházka – Rudovský, Prokeš, Bambula – Horváth, Maruna (C), Lednický – Petriska, Mastič, Mrva.

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Kráľ, Zídek
    thejrc.org