Ath. Bilbao – Getafe 5:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
5:1 (1:1)
Getafe CF
Pondělí 25.01.2021, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Gólová smršť Bilbaa pokračuje! ÓSCAR DE MARCOS sám rozjel akci nahrávkou na čerstvého Villalibreho, jenž měl oči nahoře a krásným centrem balón spoluhráči vrátil, pravý záložník ve výskoku mířil o zem nechytatelně na zadní tyč.
     
    75
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! U zrodu akce stál de Marcos, který ukázkovým skluzem odzbrojil Portilla. Akci rozvinul na Williamse, jenž z pravé strany parádní nahrávkou našel ÁLEXE BERENGUERA, jemuž stačilo trefit poloodkrytou svatyni.
     
    61
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Marcelinovu družinu výrazně přibližuje vítězství RAÚL GARCÍA. Muniain si na levé straně pohrál s míčem, načež nahrál k lajně Balenziagovi a ten z jedničky poslal balón na hlavu trestuhodně volného Garcíí, po jehož hlavičce Yáñez bezmocně sledoval, jak míč zapadá do pravého horního rohu.
     
    50
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté převrací vývoj utkání na svou stranu! Muniain zakroutil centr na hlavu YERAYE. Obrovský bojovník, který již dvakrát porazil rakovinu, balón umístil nechytatelně k pravé tyči a v šestadvaceti letech oslavil svou první trefu v La Lize!
     
    13
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Parádní branka RAÚLA GARCÍI znamená srovnání stavu! Zleva centroval Muniain a zkušený čtyřiatřicetiletý Španěl byl úplně sám mezi oběma stopery. Do balónu se položil akrobatickým způsobem, v pádu poslal kulatý nesmysl nechytatelně k levé tyči. Yáñez zůstal stát jako přikovaný.
     
    1
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Snový vstup hostujícího celku o zápasu, v němž se ujímá vedení po uplynutí dvaceti vteřin ze hry! Aleñá z pravé strany odcentroval přesně na hlavu MARCA CUCURELLY, jenž hlavičkou z bezprostřední blízkosti prostřelil Simóna. V defenzivě propadl Balenziaga, jenž centr podskočil.

    Milan Huppert

    Branky: 13. Raúl García (Muniain), 50. Yeray (Muniain), 61. Raúl García (Balenziaga), 75. Berenguer (I. Williams), 82. de Marcos (Villalibre) – 1. Cucurella (Aleñá)

    Karty:   9. Núñez (ATB), 17. Raúl García (ATB), 40. Dani García (ATB), 57. Vencedor (ATB) – 9. Nemanja Maksimović (GET), 49. Jaime Mata (GET), 57. Etxeita (GET), 79. Dakonam (GET)

    Neproměněná penalta: 29. Jaime Mata (GET), brankář Simón zneškodnil


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:18.
    Athletic Bilbao: Simón – Capa, Yeray, Núñez, Balenziaga (66. Lekue) – de Marcos, Dani García, Vencedor (73. Vesga), Muniain (80. Unai López) – I. Williams (C) (80. Villalibre), Raúl García (73. Berenguer).
    Náhradníci: Ezkieta – Berenguer, I. Córdoba, Lekue, Kodro, I. Gómez, Unai López, Morcillo, Sancet, Vesga, Villalibre.

    Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez, Etxeita, Dakonam (C), Nyom – Kubo (68. Niang), Arambarri (83. Patrick), Nemanja Maksimović (57. Ángel Rodríguez), Cucurella – Jaime Mata (68. Portillo), Aleñá.
    Náhradníci: Soria – Abdulai, Ángel Rodríguez, Alba, Niang, Iglesias, Patrick, Portillo.

    Rozhodčí: Cordero – Cerezo, Cerdán
    bahis siteleri