Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 2:0 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:5 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:6 (kon.) | Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
New York Rangers
Pondělí 25.01.2021, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Pittsburgh Penguins a New York Rangers.
     
    Pittsburgh Penguins

    Hokejisté Pittsburghu nevstoupili do letošního ročníku vůbec dobře, v prvních dvou duelech totiž pokaždé prohráli. Hned dvakrát se totiž jednalo o porážku proti Philadelphii, které se během těchto dvou duelů povedlo nastřílet hned jedenáct branek. Tučňáci se ovšem dokázali rychle oklepat, v následujících třech duelech totiž pokaždé vyhráli. Ani v jediném případě se nejednalo o nic snadného, pokaždé musel zápas do prodloužení, respektive do nájezdů. Pittsburgh nejprve na nájezdy zdolal Washington, ve druhém vzájemném duelu navíc Pittsburgh vyhrál po prodloužení. Třetí výhra v řadě se urodila právě proti Rangers, které si odvezlo bod za porážku po nájezdech.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Sidney Crosby
    – 5 bodů (3+2)
    2. Teddy Blueger – 4 body (2+2)
    3. Jake Guentzel – 4 body (1+3)
     
    New York Rangers

    Na opačné straně stojí New York Rangers, který rovněž nepředvádí úplně dobré výkony. Rangers mají za sebou čtyři duely, během kterých se jim povedlo nasbírat tři body. Hned na úvod ligové sezony jsme sledovali porážku 0:4 v derby proti Islanders. New York Rangers si doposud jediné vítězství připsal v odvetném duelu, tentokráte se mu povedlo vyhrát výsledkem 5:0. Ani další derby, tentokráte proti New Jersey, nepřineslo porážku. Sedmibrankový duel totiž vyzněl lépe právě pro Jersey, které vyhrálo 4:3. Jak bylo řečeno, tak si New York Rangers připsal cenný bod za porážku po samostatných nájezdech právě proti dnešnímu soupeři.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Artěmij Panarin
    – 5 bodů (2+3)
    2. Pavel Bučnevič – 4 body (2+2)
    3. Adam Fox – 4 body (1+3)
     
    Češi a Slováci v utkání:

    Filip Chytil (NYR)
    – 3 body (2+1)
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do obranného pásma, odkud se o rozehrávkou pokoušel Fox.
     
    00:25
    První zakončení zápasu měl ovšem na svědomí domácí Rodrigues, který to zkoušel do protipohybu brankáře, avšak trefil pouze pravý beton Šesťorkina.
     
    01:23
    Předávka kotouče na Zibanejada byla příliš nepřesná, New York Rangers se přesto udržel na druhé straně, kde to nahozením od modré čáry zkoušel Trouba.
     
    01:48
    Sám na sebe to poté vzal Zucker, který měl proti sobě snad čtveřici protihráčů, proti které neměl moc šancí. Tučňákům se přesto povedlo vybojovat pásmo.
     
    02:10
    Napadající Kakko dokázal na malý moment vydolovat kotouč, o který ovšem záhy přišel. Pittsburgh to zkoušel po pravém křídle, kde Blueger ale narazil.
     
    02:40
    Několik hraničních zákroků, avšak se zatím nevylučovalo. Záhy to na sebe vzal hostující Howden, jehož nahození směřovalo pouze do výstroje brankáře.
     
    03:06
    Na ledovou plochu se znovu dostaly první formace, avšak ta domácí zahrála pouze za cenu zakázaného uvolnění. Jarry tak bude vhazování čelit po levici.
     
    04:03
    Střelou přes obránce to poté zkoušel hostující Lafreniere, který toužil po svém prvním kanadském bodu v NHL. Proti byl ovšem pozorně chytající Jarry.
     
    04:10
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chad Ruhwedel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:03
    New York Rangers se po vhazování usadil v pásmu soupeře, kde to zakončením od levého kruhu zkoušel Panarin. Jeho rána byla nepřesná, Jarry nezasahoval.
     
    05:29
    Zibanejad číhal u zadní tyče, kde ovšem promáchl přes poloprázdnou brankou. Domácí se až nyní dokázali osvobodit, hodně rychle se dostal zpět Trouba.
     
    06:01
    Nyní se Rangers nepovedlo kvalitním způsobem rozehrát ze středního pásma, puk totiž směřoval přes všechny čáry, což pochopitelně znamená icing.
     
    06:47
    Poté se do protiútoku pouštěl domácí Guentzel, kterému se povedlo zavézt kotouč za branku soupeře. Po rychlé souhře se k nahození dostal zadák Letang.
     
    07:12
    Máme za sebou první komerční přestávku tohoto zápasu.
     
    07:29
    Poprvé v tomto duelu jsme sledovali přečíslení, které měli na svědomí domácí hráči. Malkin to zkoušel nahrávkou do tandemu, našel pouze hokejku Millera.
     
    08:10
    Podél pravého hrazení se pokoušel prorazit vpřed domácí Rust, který ovšem narazil na prvního protihráče. Vzápětí zachytil nahození za brankou Jarry.
     
    09:01
    Tutovka pro domácí! Ze druhé vlny si sjel do zakončení z mezikruží domácí Guentzel, kterého vyrážečkou dokázal vychytat Šesťorkin.
     
    10:00
    Máme za sebou polovinu první třetiny, na první branku stále čekáme. O něco aktivnější je New York Rangers, avšak největší šanci měl na svědomí Guentzel.
     
    10:45
    Malkinova nahrávka k modré čáře byla hodně pomalá, nakonec se tedy nedostala na místo určení. Posléze z protiútoku chtěl zahrozit Letang, který trefil soupeře.
     
    11:06
    Je za námi také druhá komerční přestávka tohoto utkání.
     
    12:01
    První lajna domácích nyní pohodlně kombinovala a na konci kombinační hry byl Crosby, který to zkoušel příklepem, avšak kotouč byl sražen vysoko nad.
     
    13:08
    Nyní jsme před brankářem Jarry sledovali menší závar, který nakonec přinesl zakončení vedle branky. Poté měl napřaženo Miller, který trefil pouze soupeře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    13:20
    Domácí zahráli za cenu icingu, hra se tak znovu vrátí před brankář Jarryho.
     
    14:15
    Tanev to zkoušel zadovkou do tandemu na Jankowskiho, jenomže vracející se Howden dokázal odehrát puk do bezpečí. Domácí aktivně napadají rozehrávku.
     
    14:29
    Puk se nyní odrazil na zadní tyč, kde se nacházel Lafreniere, kterému se nepovedlo dotlačit kotouč do odkryté branky!
     
    15:03
    Je za námi také třetí komerční přestávka zápasu. Rangers jsou v posledních desítkách vteřin o poznání aktivnější, jenomže na první branku stále čekáme.
     
    16:17
    Rodrigues nyní pouze nahazoval podél mantinelu za branku soupeře, kam jako první přispěchal obránce Lindgren, kterému se povedlo přesně najít Chytila.
     
    16:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Sledovali jsme totiž souboj o touš u pravého hrazení, odkud se kotouč dostal k modré čáry na obránce Foxe. Jeho nahozenou nabídku navíc dokonale tečoval COLIN BLACKWELL, kterému se povedlo ve vzduchu tečovat kotouč přesně mezi betony brankáře Jarryho.
    Asistence: Adam Fox, Brett Howden.
    16:36 Colin BLACKWELL - 0:1
     
    17:20
    Jarry musel znovu zasahovat, tentokráte si poradil se zakončením pod břevno. Na opačné straně se domácí Guentzel dostával k brance, ke střele ale nikoliv.
     
    18:13
    Tentokráte jsme sledovali postavení mimo hru v podání Rangers, znovu se bude vhazovat ve středním pásmu. Pittsburghu se stále směrem dopředu nedaří.
     
    19:10
    Domácí se ani tentokráte nedostali za modrou čáru, jednalo se totiž o postavení mimo hru. Poté se o hry zapojil také sudí, do kterého tečoval puk Kapanen.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu tohoto zápasu, která nám nakonec přinesla jedinou branku, o kterou se postaral hostující Colin Blackwell. Úvodní perioda patřila spíše hostujícímu celku, který byl směrem dopředu aktivnější a po zásluze se v koncovce první periody dostal do vedení. Tučňákům se zatím nedaří najít recept na dobře fungující obranu soupeře, hodně se trápí také v přechodové fázi. Uvidíme tedy, co nám nabídne nadcházející průběh utkání.
     
    Střely na branku: 5 – 8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se znovu jako první vydal směrem do vlastního pásma, kde rozehrával Lindgren.
     
    20:48
    Posléze musel na opačné straně zasahovat obránce Dumoulin, kterému se povedlo rozjet protiútok svého celku, při kterém se ke střele prodral Guentzel.
     
    21:13
    New York Rangers se nedokázal včas vrátit a u zadní tyče měl hodně místa a prostoru domácí Rodrigues. Nahrávka na jeho osobu byla ale až příliš nepřesná.
     
    21:40
    Šesťorkin si v úvodu druhé třetiny připsal dva velice složité zákroky, přesto stále drží čisté konto. Malkinovo nahození od hrazení navíc trefilo pouze soupeře.
     
    22:07
    Na druhé straně to nahozením od modré čáry zkoušel obránce Smith, který ovšem úplně minul domácí branku. Pittsburgh okamžitě zakládá rychlý protiútok.
     
    23:19
    U pravého kruhu měl poměrně dost prostoru Ceci, který to zkoušel nahozením na teč, jenomže spoluhráče nenašel. Poté nahrával nepřesně domácí Zucker.
     
    24:20
    Za vlastní brankou číhal domácí Letang, který počkal na příchod nových spoluhráčů. Nakonec se za modrou čáru dostával Crosby, který byl včas zastaven.
     
    24:54
    Pittsburgh se poté dostával do dalšího protiútoku, který ovšem skončil hned na první přihrávce, jenž byla příliš pomalá. Poté domácí zahráli pouze na icing.
     
    25:16
    Vhazovalo se po levici brankáře Jarryho, na vhazování byl znovu úspěšnější New York Rangers. Ten ještě udržel pásmu, poté hru přerušil brankář Jarry.
     
    25:39
    Najednou se sám na branku řítil domácí Rust, který to zkoušel kličkou do bekhendu, avšak na ruského brankáře Šesťorkina ale nevyzrál.
     
    26:07
    Kotouč se poté od jedné z hokejek odrazil mimo hrací plochu, sudí pochopitelně museli přerušit hru.
     
    27:20
    Skvělý obranný zákrok nyní předvedl domácí Dumoulin, který sám čelil dvojici protihráčů. Ta klidně mohla zakončit, avšak Bučněvic našel pouze hůl soupeře.
     
    28:01
    Před malým momentem jsme byli svědky další komerční přestávky, po které se znovu vhazovalo před domácím brankářem Jarrym, který poté zkontroloval střelu.
     
    28:30
    Na konci pohledné kombinace domácích byl McCann, který ovšem na prudkou nabídku k zadní tyči nedosáhl. Poté ještě inkasoval krosček, vylučovat se nebude.
     
    29:15
    Crosby nabíjel na modro čáru na Ceciho, který si poté sjel k pravému kruhu, odkud zkoušel překvapit brankáře. Šesťorkin si prostor u své konstrukce pohlídal.
     
    29:30
    Nyní v bolestech skončil na ledové ploše Filip Chytil, ke kterému přispěchal lékař. Na nic vážného to ale nevypadá.
     
    30:00
    Máme za sebou přesnou polovinu řádné hrací doby, zatím jsme se dočkali jediné branky. Sledujeme vyrovnanou podívanou, nyní jsou ale aktivnější domácí.
     
    31:10
    Napadající Tanev nakonec dokázal vydolovat kotouč zpět a poté zkoušel vypálit z velkého úhlu. Šesťorkin byl pozorný, nicméně nápor Pittsburghu pokračuje.
     
    31:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí krátce po polovině utkání srovnávají krok! Hostující celek se sice usadil na druhé straně, jenomže poté se k volnému kotouči dostal Crosby, kterému se povedlo do úniku vysunout BRYANA RUSTA. Druhý jmenovaný nic nevymýšlel, naopak to zkoušel zakončením mezi betony, se kterým brankář Šesťorkin příliš nepočítal.
    Asistence: Sidney Crosby.
    31:24 Bryan RUST - 1:1
     
    32:07
    Najednou si ze druhé vlny sjel do palebné pozice domácí Kapanen, který ovšem švihem minul branku soupeře. Brankář Šesťorkin měl nyní velké štěstí.
     
    32:58
    Do protiútoku se poté vydal hostující Zibanejad, který u pravého hrazení zkoušel najít kolegu Bučněviče, jehož prodloužení skončilo pouze na hokejce soupeře.
     
    33:18
    U pravého hrazení vyčistil hru zkušený Letang, který odehrál touš do bezpečnějšího prostoru. Za ním se poté pokoušel dostat McCann, který souboj prohrál.
     
    34:10
    New York Rangers si pořádně zkomplikoval rozehrávku, přesto se dostal na druhou stranu. Tam se do šance dostal Blackwell, který ze druhé vlny ale minul.
     
    35:02
    Další útočnou akci rozjel hostující Trouba, kterému se přesnou rozehrávkou povedlo najít Panarina. Druhý jmenovaný poté přenechal na Bučněviče, který přišel o puk.
     
    35:55
    Nyní se vhazovalo před brankářem Šesťorkinem, jenomže znovu byl úspěšnější New York Rangers. Ten na druhé straně dokonce prověřil brankáře Jarryho.
     
    36:17
    Tanev nadvakrát dostal kotouč za modrou čáru, kde si zakončením švihem přichystal Sceviour. Šesťorkin byl pozorný a svým přerušením rozhodl o reklamní přestávce.
     
    37:10
    Ven z branky se poté vydal domácí brankář Jarry, kterému se povedlo zachytit nahození podél hrazení. Soupeř se poté tlačil do branky, tam puk ale neprošel.
     
    37:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se nakonec dostává zpět do vedení! Sledovali jsme nahození na Jarryho, který ovšem dokázal odolat. Poté se do zakončení prodral Trouba, který ovšem trefil pouze ležícího brankáře Jarryho. Odražený kotouč ovšem dokázal do sítě dotlačit RYAN STROME, který tak těžil ze své aktivity u brankoviště domácího celku.
    Asistence: Jacob Trouba, Artěmij Panarin.
    37:17 Ryan STROME - 1:2
     
    38:36
    Hosté jsou i nadále o něco aktivnějším týmem. Nyní to ihned po přejezdu přes modrou čáru zkoušel Lindgren, jehož rána byla tečována pouze do ochranné sítě.
     
    39:15
    Za volným kotoučem se jako první dostal domácí Ruhwedel, který ovšem nedostal touš mimo nebezpečnou zónu. Povedlo se to až kapitánu Crosbymu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která se hodně podobala té první. Znovu jsme sledovali vyrovnanou podívanou, která celkem překvapivě zatím přinesla pouze jediný trest, jenž přišel v samotném úvodu zápasu. V průběhu prostřední periody byl přesto o něco aktivnější Pittsburgh, kterému se krátce po polovině zápasu povedlo srovnat krok, o což se postaral Bryan Rust. Koncovka periody ovšem patřila Rangers, které se vrátilo zpět do jednobrankového vedení.
     
    Střely na branku (celkem): 15 – 16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který tak po dlouhé době uspěl na vhazování. Pittsburgh ovšem nedostal kotouč z pásma.
     
    40:41
    Povedlo se to až Rustovi, který se dokonce protáhl za opačnou modrou čáru, kde to zkoušel nahozením na branku. Šesťorkin ale nemusel vůbec zasahovat.
     
    41:15
    U levého kruhu se napřáhl domácí kapitán Crosby, který se tak trochu pokoušel překvapit brankáře Šesťorkina. Puk ovšem směřoval výrazně vedle branky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:47
    Nahození od modré čáry si za brankou soupeře dokázal najít domácí McCann, který se daleko nedostal. Na opačnou stranu se pro změnu dostává Panarin.
     
    42:15
    Obránce Ruhwedel to zkoušel nahozením směrem na branku soupeře, kde si New York Rangers poradil s aktivitou soupeře. Domácí přesto udrželi kotouč.
     
    42:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak pozor, je tu velice překvapivá branka domácích, kteří tak podruhé v tomto duelu srovnávají krok! Zdálo se, že New York Rangers dokázal odehrát kotouč do bezpečí, jenomže u levého hrazení se k němu dostal JARED MCCANN. Jeho nahození zapadlo přesně do bližší šibenice, kde brankář Šesťorkin nechal místečko.
    Bez asistence.
    42:26 Jared MCCANN - 2:2
     
    43:15
    Poté měl na levém kruhu napřaženo v palebné pozici domácí Malkin, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Oba celky se poté rozhodly vystřídat.
     
    44:17
    V krátkém časovém sledu dvě zakázaná uvolnění v podání Pittsburghu. Znovu se bude vhazovat před brankářem Jarrym, který delší dobu čeká na zákrok.
     
    44:30
    Jarry musel zasahovat proti zakončení z pravé strany, nejednalo se ale o nic extra složitého. Hostující Bučněvič to totiž zkoušel spíše chytrým nahozením.
     
    45:05
    Pittsburgh hodně zmatkoval ve vlastním obranném pásmu, přesto se z těžké situace dokázal dostat do bezpečí. Poté další útočnou akci založil DeAngelo.
     
    46:15
    Dnes hodně nevýrazně hrající Kakko u pravého mantinelu neustál souboj, nicméně ani v tomto případě se nejednalo o nedovolená zákrok. Pokračuje se ve hře.
     
    46:42
    Máme za sebou první komerční přestávku třetí třetiny, po které se bude vhazovat před brankářem Šesťorkinem.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Cody Ceci – 2 min., hákování).
     
    47:19
    Krátce po vhazování jsme sledovali nebezpečné nahození z hole DeAngela, který to zkoušel pod břevno. Jarry zřejmě vůbec nic neviděl, přesto ale zakročil.
     
    48:02
    Pittsburghu se povedlo podruhé v krátkém časovém sledu odehrát kotouč do bezpečí. O vyhození se pokoušel také brankář Jarry, který trefil pouze soupeře.
     
    49:01
    Rangers mají za sebou druhou přesilovou hru tohoto zápasu, během ní se nedostali k ničemu extra nebezpečnému. Pittsburg tak znovu ubránil oslabení.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka. Rangers pokračují v aktivitě z předešlé přesilové hry, k zakončení to ale moc často nevede.
     
    51:13
    Za volným kotoučem poté spěchal obránce Letang, kterému se u opačné modré čáry povedlo najít hokejku Zuckera. Druhý jmenovaný nahodil za branku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:38
    Kreider se dostal až před brankáře Jarryho, kde se mu v pádu povedlo poslat puk do bekhendového zakončení, avšak poté mířil vedle branky.
     
    52:33
    Jarry si pokryl nahození od modré čáry, to totiž putovalo přímo doprostřed branky. Poté to nepříliš dobře udělal obránce DeAngelo, který napálil pouze soupeře.
     
    53:14
    New York Rangers se před malým momentem dostal k pořádnému náporu, který nabídl celou řadu střeleckých pokusů. Většina z nich ale putovala vedle branky.
     
    54:14
    Je za námi také poslední komerční přestávka třetí třetiny, do konce řádné hrací doby zbývá necelých šest minut.
     
    55:01
    Bučněvic dokázal v palebné pozici najít Stroma, který to zkoušel střelou zápěstím pod břevno domácí branky. Jarry dokázal tuto střelu vytěsnit nad branku.
     
    56:06
    Crosby zkoušel nabídnou puk do předbrankového prostoru, kde na něj nedosáhl Rust. Na opačné straně to po levém křídle zkoušel Lafreniere, který nenahrál.
     
    57:20
    Puk se od nohy vracejícího se Blackwella odrazil mimo hrací plochu, což pochopitelně znamená další přerušení, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:30
    Rust se dostal ke střele z mezikruží, ta se ovšem snesla pouze do brankové konstrukce!
     
    58:15
    New York Rangers pouze nahodil směrem k zadnímu hrazení, kde se dokázal prosadit Lafreniere. První letka hostujícího celku přesto musí vyklidit pásmo.
     
    58:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí v závěru zápasu dostávají do vedení! Pittsburgh totiž zavezl kotouč na druhou stranu, kde si Letang všiml u levého kruhu naprosto osamoceného JAKEA GUENTZELA. Ten to zkoušel okamžitou střelou na branku, která propadla Šesťorkinovi za záda. Rangers to budou mít hodně složité!
    Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    58:29 Jake GUENTZEL - 3:2
     
    58:29
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Šesťorkin je na střídačce!
     
    59:20
    Zibanejad zkoušel nahodit od modré čáry, jenomže trefil pouze protihráče. Obránce Dumoulin poté vyhodil do zámezí, bylo to ale s tečí protihráče.
     
    59:23
    Tanev o vlásek minul prázdnou branku!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání nakonec vyznělo ve prospěch Pittsburgu, který se nakonec raduje z vítězství poměrem 3:2. Tučňáci vstoupili do třetí periody velice povedeně, hned v jejím úvodu dokázali podruhé v tomto duelu srovnat krok. Nadcházející minuty ovšem patřily soupeři, který si vypracoval nadějný nápor, jenž ovšem další branku nepřinesl. Pittsburgh poté udeřil v samotném závěru zápasu, kdy se vůbec poprvé v utkání dostal do vedení, které se mu povedlo dotáhnout do zdárného konce.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku: 19 – 25
    Vhazování: 28 – 29
    Trestné minuty: 4 – 0
    Přesilové hry: 0/0 – 0/2
    Zblokované střely: 13 – 14
    Hity: 33 – 32 (03:42:31)
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Tristan Jarry (PIT) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92%, odchytal 60:00
    Igor Šesťorkin (NYR) – 16 zákroků, 3 OG, úspěšnost 84,2%, odchytal 58:39
     
    Česká a slovenská stopa

    Filip Chytil (NYR) – 0+0, 0 účast, 2 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 8:23
     
    Tři hvězdy utkání:

    Jake Guentzel (PIT) – 1+0
    Bryan Rust (PIT) – 1+0
    Colin Blackwell (NYR) – 1+0

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 32. Rust (Crosby), 43. McCann, 59. Guentzel (Letang, Crosby) – 17. Blackwell (Fox, B. Howden), 38. R. Strome (Trouba, Panarin)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, Ceci, Ruhwedel, P-O. Joseph – Rodrigues, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), McCann – Kapanen, Blueger, Zucker – Sceviour, Jankowski, B. Tanev.
    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba, Miller, Br. Smith, DeAngelo – Lafreniere, Zibanejad (A), Kreider (C) – Bučněvič, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – J. Gauthier, B. Howden, Blackwell.

    Rozhodčí: Dwyer, St. Pierre – Alphonso, Gawryletz
    thejrc.org