Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 2:0 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:5 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:6 (kon.) | Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
New York Rangers
Pondělí 25.01.2021, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Jake GUENTZEL - 3:2
     
    58:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí v závěru zápasu dostávají do vedení! Pittsburgh totiž zavezl kotouč na druhou stranu, kde si Letang všiml u levého kruhu naprosto osamoceného JAKEA GUENTZELA. Ten to zkoušel okamžitou střelou na branku, která propadla Šesťorkinovi za záda. Rangers to budou mít hodně složité!
    Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    42:26 Jared MCCANN - 2:2
     
    42:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak pozor, je tu velice překvapivá branka domácích, kteří tak podruhé v tomto duelu srovnávají krok! Zdálo se, že New York Rangers dokázal odehrát kotouč do bezpečí, jenomže u levého hrazení se k němu dostal JARED MCCANN. Jeho nahození zapadlo přesně do bližší šibenice, kde brankář Šesťorkin nechal místečko.
    Bez asistence.
    37:17 Ryan STROME - 1:2
     
    37:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek se nakonec dostává zpět do vedení! Sledovali jsme nahození na Jarryho, který ovšem dokázal odolat. Poté se do zakončení prodral Trouba, který ovšem trefil pouze ležícího brankáře Jarryho. Odražený kotouč ovšem dokázal do sítě dotlačit RYAN STROME, který tak těžil ze své aktivity u brankoviště domácího celku.
    Asistence: Jacob Trouba, Artěmij Panarin.
    31:24 Bryan RUST - 1:1
     
    31:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí krátce po polovině utkání srovnávají krok! Hostující celek se sice usadil na druhé straně, jenomže poté se k volnému kotouči dostal Crosby, kterému se povedlo do úniku vysunout BRYANA RUSTA. Druhý jmenovaný nic nevymýšlel, naopak to zkoušel zakončením mezi betony, se kterým brankář Šesťorkin příliš nepočítal.
    Asistence: Sidney Crosby.
    16:36 Colin BLACKWELL - 0:1
     
    16:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Sledovali jsme totiž souboj o touš u pravého hrazení, odkud se kotouč dostal k modré čáry na obránce Foxe. Jeho nahozenou nabídku navíc dokonale tečoval COLIN BLACKWELL, kterému se povedlo ve vzduchu tečovat kotouč přesně mezi betony brankáře Jarryho.
    Asistence: Adam Fox, Brett Howden.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 32. Rust (Crosby), 43. McCann, 59. Guentzel (Letang, Crosby) – 17. Blackwell (Fox, B. Howden), 38. R. Strome (Trouba, Panarin)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, Ceci, Ruhwedel, P-O. Joseph – Rodrigues, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), McCann – Kapanen, Blueger, Zucker – Sceviour, Jankowski, B. Tanev.
    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba, Miller, Br. Smith, DeAngelo – Lafreniere, Zibanejad (A), Kreider (C) – Bučněvič, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – J. Gauthier, B. Howden, Blackwell.

    Rozhodčí: Dwyer, St. Pierre – Alphonso, Gawryletz
    bahis siteleri