Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 2:0 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:5 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:6 (kon.) | Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Nashville Predators
Pondělí 25.01.2021, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Josi už byl s pukem mezi kruhy, avšak ještě nahrál na levou stranu Arvidssonovi, kterého parádně vychytal Chudobin.
     
    58:50
    Saros míří na svou střídačku!
     
    51:54
    Nicméně byl při svém průniku Arvidsson faulován Johnem Klingbergem (DAL), a tak si Preds zahrají hodně důležitou přesilovou hru.
     
    51:52
    Tak to byla nádherná individuální akce Arvidssona, který si prohodil puk mezi nohami a následně i zakončil, ale domácí brankář svůj tým podržel.
    49:59 Mikael GRANLUND - 3:2
     
    49:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Konečně zde máme i nějakou branku při rovnoměrném počtu hráčů na ledě, když Arvidsson dostal hodně prostoru u mantinelu, a tak jen kotouč nahodil směrem na bránu Dallasu, kde ho těsně před Chudobinem tečoval MIKAEL GRANLUND a domácí brankář byl následně bezmocný. Asistence: Victor Arvidsson.
    44:51 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    44:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Dallas dlouho držel puk ve své útočné třetině a Klingberg nakonec přihrál puk pod sebe na Hintze, jenž ještě přihrál na levou stranu JOE PAVELSKÉMU, který už střelou z první propálil Sarose. Asistence: Roope Hintz, John Klingberg.
     
    42:56
    Victor Arvidsson (NSH) nyní podrazil Hintze, a tak dostává dvě minuty za podrážení.
    34:55 Filip FORSBERG - 2:1
     
    34:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru! Tak to byla pěkná kombinace hostujících hráčů, když Johansen nahrál na levou stranu Arvidssonovi, který ihned poslal kotouč křižně na FILIPA FORSBERGA, jehož střela už si našla cestu do brány Dallasu. Asistence: Victor Arvidsson, Ryan Johansen.
     
    33:04
    Stars jdou do čtyř, protože hráli se šesti bruslaři na ledě, a tak je střídačka domácího celku za tento prohřešek potrestána. Trest odsedí Alexander Radulov (DAL).
     
    30:33
    Nashville má lehce po polovině utkání na svém kontě stále jen čtyři střely!
     
    27:38
    Nashville jde znovu do čtyř, když je na trestnou lavici poslán Mark Borowiecki (NSH) na dvě minuty za nedovolené bránění.
    26:32 Roope HINTZ - 2:0
     
    26:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru v poslední vteřině! Už to vypadalo, že Predators ubrání přesilovku, ale Dallas se prosadil z posledního útoku, když ROOPE HINTZ dostal přihrávku na levou stranu a následně s pukem trochu popojel a jeho střela propadla Sarosovi a kotouč se poté doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Joe Pavelsku, Anton Chudobin.
     
    24:33
    Dallas bude hrát druhou přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Grimaldi (NSH).
    14:55 Denis GURJANOV - 1:0
     
    14:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal do rohu kluziště, kde byl Pavelski, jenž ihned nahrál DENISOVI GURJANOVI, jehož druhá střela si už našla cestu za záda Sarose. Dallas tedy, jako v předchozím utkání, udeřil hned z první přesilové hry. Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.
     
    14:28
    Z tlaku Dallasu vyplynula i první přesilovka pro domácí celek, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Nick Cousins (NSH).
     
    14:12
    Stars následně jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Heiskanen nahrál do obrovské šance Pysykovi, avšak jeho zakončení šlo hodně vedle brány Predators.
     
    11:52
    Mark Pysyk (DAL) putuje znovu na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za držení.
     
    09:07
    Hostující hokejisté si vypracovali první velkou šanci v utkání, když Predators vletěli do útočného pásma, kde nakonec Arvidsson nahrál do druhé vlny najetému Fabbrovi, který byl zcela sám mezi kruhy, avšak jeho střelu zastavil Chudobin.
     
    05:51
    Mark Pysyk (DAL) je prvním vyloučeným hráčem v tomto utkání, když dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Gurjanov (Pavelski, Hintz), 27. Hintz (Pavelski, Chudobin), 45. Pavelski (Hintz, J. Klingberg) – 35. F. Forsberg (Arvidsson, Johansen), 50. Mikael Granlund (Arvidsson)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Sekera – Dickinson, Hintz, Gurjanov – Kero, Pavelski, Radulov – Cogliano, Faksa, Dellandrea – Robertson, Dowling, Caamano.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, Fabbro, Borowiecki, Sbisa – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Mikael Granlund, Duchene, Kunin – Sissons, Haula, Cousins – Trenin, Richardson, Grimaldi.

    Rozhodčí: Brenk, McIsaac – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 4 056
    bahis siteleri