Arizona – Vegas 0:1 (kon.) | Calgary – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 2:0 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:5 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:6 (kon.) | Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
Edmonton Oilers
Pondělí 25.01.2021, 03:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Leon DRAISAITL - 3:4
     
    59:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neskutečné rozuzlení! Oilers ještě přimáčkli soupeře, načež se před brankou zorientoval nejlépe LEON DRAISAITL, jenž šest desetin vteřiny před koncem rozhodl o vítězství Edmontonu. Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.
     
    57:49
    Rozhodčí pískají faul! Dylan DeMelo (WPG) před svou brankou nešťastně zasáhl do obličeje Jesseho Puljujärviho, za což dostává menší trest.
    56:56 Kailer YAMAMOTO - 3:3
     
    56:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jízda pokračuje! Edmonton rychle odpovídá. Leon Draisaitl šikovně udržel útočné pásmo, posunul puk na Connora McDavida, který našel před brankou nehlídaného KAILERA YAMAMOTA a ten se štěstím protlačil puk nad levým betonem Laurenta Brossoita. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    55:07 Blake WHEELER - 3:2
     
    55:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rychlý obrat je se štěstím dokonán! Na konci série přihrávek stál u pravé tyčky BLAKE WHEELER, který chtěl přihrát svému parťákovi ve středu hřiště, ale jeho pas si padající Kris Russell srazil do vlastní branky. Asistence: Mark Scheifele, Josh Morrissey.
     
    54:07
    Edmonton se dostává do úzkých! Krátce po vyrovnání podráží Darnell Nurse (EDM), který míří na trestnou lavici.
    53:54 Nikolaj EHLERS - 2:2
     
    53:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets přece jen vyrovnávají! NIKOLAJ EHLERS posunul kotouč do rohu na Paula Stastnyho, který mu ho okamžitě vrátil mezi kruhy a dánský snajpr se nemýlil. Asistence: Paul Stastny.
     
    51:26
    Parádní semafor v podání Mikky Koskinena! Finského brankáře vyzval Josh Morrissey, který tvrdě vypálil z mezikruží, jenže jeho soupeř pohotově zareagoval svou lapačkou.
     
    37:49
    Na trestné lavici už sedí James Neal, který odpyká menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Rozhodčí si tak všimli přestupku lavičky Oilers.
    34:18 Kyle TURRIS - 1:2
     
    34:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers ze svého tlaku vytěžili druhý gól, který byl z jejich strany parádní. Pěknou čistou akci táhl podél mantinelu James Neal, jenž posunul kotouč do středu na Zacka Kassiana. Ten už jen prodloužil trajektorii puku do pravého kruhu, odkud KYLE TURRIS trefil horní část domácí branky! Asistence: Zack Kassian, James Neal.
     
    25:45
    Rychlost Connora McDavida se znovu vyplatila, protože svým průnikem do útočného pásma donutil faulovat Dereka Forborta (WPG).
     
    23:47
    V podstatě první souvislý tlak Jets ve druhé části donutil Mikku Koskinena zasáhnout! Před brankou stál zcela volný Mathieu Perreault, který místo střely nesmyslně přistrčil puk Masonu Appletonovi, jenž měl těžkou pozici. Tady měl první jmenovaný střílet.
    20:21 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    20:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V přesilovce to Oilers nestihli, ale z prvního útoku vyrovnávají. Jesse Puljujärvi zavezl puk za branku a šikovnou hledal Connora McDavida, který minul, ale dojíždějící RYAN NUGENT-HOPKINS už byl u pravé tyčky úspěšný. Asistence: Connor McDavid, Jesse Puljujärvi.
     
    18:15
    Zajímavá šance pro Edmonton! Blake Wheeler (WPG) přidržel Connora McDavida, za což dostává menší trest.
     
    16:05
    Neskutečný Mikko Koskinen drží svůj tým ve hře! Tentokrát si dobře vyjel proti pokusu Dylana Mela ze středu hřiště, který udržel ve své výstroji.
     
    13:28
    Andrew Copp vzápětí zužitkoval důraz před brankou, když tečoval puk před Mikkem Koskinenem a padající kotouč zasáhl před jeho lapačkou. Winnipeg se nakonec radoval z gólu marně, protože coach challenge ukázala nedovolený zákrok proti brankáři!
    10:41 Adam LOWRY - 1:0
     
    10:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se zaslouženě ujímají vedení. Mathieu Perreault nejprve Mikko Koskinena nepřekonal, načež se dostal k puku za brankou, odkud pobídl ADAMA LOWRYHO, jenž u tyčky doklepl puk do sítě. Asistence: Mathieu Perreault, Mason Appleton.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 11. Lowry (Perreault, Appleton), 54. Ehlers (Stastny), 56. Wheeler (Scheifele, Morrissey) – 21. Nugent-Hopkins (McDavid, Puljujärvi), 35. Turris (Kassian, Neal), 57. Yamamoto (McDavid, Draisaitl), 60. Draisaitl (McDavid, Nurse)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Forbort, Beaulieu, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Ehlers, Stastny, Copp – Appleton, Lowry, Vesalainen – Lewis, Harkins, Perreault.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Bear, Nurse, Barrie, K. Russell, A. Larsson (A), Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl, Kahun – Kassian, Turris, Ennis – J. Archibald, D. Shore, Neal.
    bahis siteleri