Ústí n/L – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Vrchlabí – Sokolov 5:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:9 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:8 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 27.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Martin PROCHÁZKA - 4:1
     
    59:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Co se nepovedlo před malou chvíli, vyšlo nyní! MARTIN PROCHÁZKA převzal těsně před brankovištěm nahrávku a zleva už jen doklepl kotouč do zcela volné branky Frýdku-Místku. Asistence: Matěj Beran a Jan Holý.
    38:42 Alexandr ŠEPELEV - 3:1
     
    38:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi se dostávají do hry! ALEKSANDR ŠEPELEV se zmocnil na modré kotouče a tvrdě propálil vše, co má stálo v cestě, čímž dokázal rozvlnit síť Královy branky. Asistence: Adam Flok a Kryštof Stuchlík.
    32:49 Marek BERKA - 3:0
     
    32:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion ještě více navyšuje své vedení! Přihrávku zpoza branky si přisvojil MAREK BERKA a bekhendem zcela přesně našel volnou skulinu nad Kacetlovým betonem. Střílí tak už druhý gól v tomto utkání. Asistence: Petr Moravec a Lukáš Pajer.
    19:30 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    19:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A je to 2:0! MARTIN PROCHÁZKA ujel na modré obraně Frýdku-Místku a vystartoval proti Kacetlovi. Kotouč pak umístil naprosto přesně blafákem do bekhendu! Asistence: Peter Jánský a Patrik Marcel.
    01:42 Marek BERKA - 1:0
     
    01:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Trochu kuriózní gól posílá kališníky do vedení! Po Černohorského střele ze středového kruhu si Ondřej Kacetl stáhl kotouč k ledu, nevšiml si ale osamoceného MARKA BERKY, který využil momentu překvapení a prostrčil kotouč do volného prostoru frýdecko-místeckého brankoviště. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Berka, 20. Procházka (Jánský, Marcel), 33. Berka (Moravec, Pajer), 60. Procházka (M. Beran, J. Holý) – 39. Šepelev (Flok, Stuchlík)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran, Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Moravec, Pajer.
    HC Frýdek-Místek: Kacetl (Suchánek) – Z. Malík, Haman, Husák, Šepelev, Repe, Hrachovský, J. Michálek – Klimša (A), Mikulík (C), Šedivý – Martynek (A), Peterek, D. Kindl – Tomi, Przybyla, Kaukič – Flok, Stuchlík, Ramik.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Maštalíř, Coubal.
    bahis siteleri