Ústí n/L – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Vrchlabí – Sokolov 5:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:9 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:8 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
5:4 (1:0, 1:3, 2:1 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 27.01.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:15 Dominik SKLENÁŘ - 5:4
     
    64:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je konec, na nájezdy nedojde. Po střílené přihrávce se prosazuje střelou do odkryté části branky DOMINIK SKLENÁŘ. Ústí vyhrává tento dramatický zápas v prodloužení a získává dva body. Asistence: Jiří Severa a Karel Klikorka.
    59:46 Martin TŮMA - 4:4
     
    59:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Jiří Severa předvedl výborné čtení hry, viděl volného spoluhráče, tím byl MARTIN TŮMA. Dostal přihrávku a zakončoval mimo dosah brankáře Benátek, který se nedokázal přemístit. Asistence: Jiří Severa a Štěpán Matějček.
    47:00 David MORAVEC - 3:4
     
    47:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je premiéra jako hrom. V prvním zápase za Slovan se hned prosazuje DAVID MORAVEC. Vrdlovec mu poslal na modrou čáru puk, následovala tvrdá rána, která zaskočila snad úplně všechny, a rána zapadla do horní části branky. Asistence: Daniel Vrdlovec a Jiří Severa.
    44:40 Petr GAJDA - 2:4
     
    44:40
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Rychlá akce Benátek znamená další branku, po výborné Jansově přihrávce se prosazuje zcela volný PETR GAJDA, který pálil do prázdné branky. Asistence: Filip Jansa a Petr Wiencek.
    39:59 Daniel ŠPAČEK - 2:3
     
    39:59
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak pozor, Benátky jdou do vedení. V poslední vteřině třetiny po rychlé akci napřáhl DANIEL ŠPAČEK a jeho rána zapadla ke vzdálenější tyči., Šatný na jeho pokus nedosáhl, a tak jdou hosté do vedení. Asistence: Jakub Rychlovský.
    35:54 Sebastian ČEDERLE - 2:2
     
    35:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    SEBASTIAN ČEDERLE srovnává stav zápasu na 2:2. První jeho střelu dokázal domácí brankář vyrazit. Ale jen k Čederlemu, který z dorážky uspěl a vyrovnal. Vratislav Kunst a Adam Dlouhý.
    25:04 Petr GAJDA - 2:1
     
    25:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky nad Jizerou snižují na rozdíl jediné branky, po pěkné přihrávce Špačka se před brankou prosazuje PETR GAJDA. Obránci jej nedokázali odtlačit z předbrankového prostoru Asistence: Daniel Špaček a Vratislav Kunst.
    22:14 Jiří SEVERA - 2:0
     
    22:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po pěkné akci vede domácí tým o dvě branky. Michal Trávníček našel najíždějícího JIŘÍHO SEVERU, který snadno zakončoval a po ledě poslal puk do branky. Asistence: Michal Trávníček a Štěpán Havránek.
    11:31 Michal TRÁVNÍČEK - 1:0
     
    11:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostává do vedení. Krásná přihrávka Karla Klikorky našla MICHALA TRÁVNÍČKA, který zakončoval do prázdné branky. Výborné čtení hry od hráčů Slovanu přináší první gól zápasu. Asistence: Karel Klikorka a Daniel Vrdlovec.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 12. Trávníček (Klikorka, Vrdlovec), 23. Severa (Trávníček, Š. Havránek), 47. Moravec (Vrdlovec, Severa), 60. Tůma (Severa, Matějček), 65. D. Sklenář (Severa, Klikorka) – 26. Gajda (D. Špaček, Kunst), 36. Čederle (Kunst, A. Dlouhý), 40. D. Špaček (Rychlovský), 45. Gajda (Jansa, Wiencek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Šatný (Hamalčík) – Vladimír Brož, Klikorka, J. Drtina (A), Š. Havránek, M. Voženílek, Moravec, Jasečko – Tůma (A), Matějček, D. Sklenář – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Protasenja, G. Szturc, Grim – O. Bláha, Costa, Furch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Král) – Šedivý, Kunst, Böhm, Štibingr, Kovář, Aubrecht (A), Cibulka – D. Špaček (C), Průžek, Rychlovský – Jiruš, Čederle, A. Dlouhý (A) – Wiencek, Jansa, Gajda – Vomáčka, Šafařovský, Hujer.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Kokrment, Juránek
    thejrc.org