Chrudim – Ústí n. L. 2:2 (kon.)
konec
MFK Chrudim
2:2 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 27.01.2021, 10:30 • Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Ústí nad Labem se podruhé v tomto duelu dostalo do vedení, a sice hned v úvodu druhého poločasu, kdy se dokázal prosadit Jakš. Nadcházející minuty přinesly optickou převahu soupeře, který si vyrovnání připsal v závěrečné desetiminutovce, kdy se z přímého kopu trefil Verner. Posléze jsme žádnou další branku neviděli a oba celky si tak rozdělily po bodu. (12:09:54)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Ústí se přesto málem dostalo do vedení, rána v podání Koubka směřující k zadní tyči nakonec minula branku!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná z toho bude nerozhodný výsledek. Uvidíme, zda se bude vůbec nastavovat.
     
    87
    Na pravém křídle se pokoušel prosadit k centru Yu, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Ústí se v závěru zápasu dostává pod slušný tlak.
     
    85
    Pár minut před koncem zápasu máme tedy znovu vyrovnáno a začínáme opět od začátku. Ústí nad Labem se nyní dostalo na druhou stranu.
    83. VERNER - 2:2
     
    83
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Bylo tomu skutečně tak a přímý kop přináší vyrovnávací trefu! K rozehrávce se skutečně postavil MIROSLAV VERNER, který to provedl znamenitě. Rána pravou nohou zapadla přesně pod horní brankovou konstrukci, kam se ústecký brankář nedokázal ideálně natáhnout.
     
    83
    Kousek od pokutového území skončil na zemi chrudimský Verner, který se zřejmě sám postará o rozehrávku z velice dobré vzdálenosti od branky.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Ústí nad Labem se s míčem usadilo na útočné polovině, kde bude znovu vhazovat.
     
    81
    Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného, Ústí nad Labem se tak dokázalo ubránit a samo bude moci vhazovat z levé strany hrací plochy.
     
    80
    Chrudimští měli k dispozici standardní situaci z velice dobré vzdálenosti. Čápovo zakončení bylo lehce tečováno, Chrudim bude zahrávat rohový kop.
     
    79
    U postranní lajny se pokoušel s míčem uvolnit Koubek, který měl proti sobě přesilu protihráčů. Poté s průnikem do šestnáctky neuspěl ani kolega.
     
    78
    Hlavní sudí si všiml útočného faulu v podání Vencla, rozehrávat tak bude Ústí nad Labem, který zcela určitě nebude nikam moc pospíchat.
     
    77
    V pokutovém území se do zakončení dostal Yu, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Chrudim se stále nemůže protlačit do vyložené šance.
     
    76
    Chrudimské zakončení se sneslo vysoko nad branku, následovat bude odkop od ústecké branky, který zřejmě bude putovat na druhou stranu.
     
    75
    Fofana to měl v těžké pozici na hlavu, navíc se mu povedlo ideálně sklepnout míč do strany. Čápova nabídka ovšem doputovala pouze k soupeři.
     
    74
    Nekompromisním odkopem to poté vyřešil Hudec, který poslal míč pouze ven z hrací plochy. Chrudim bude v krátkém časovém sledu znovu vhazovat.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Chrudim je v posledních minutách aktivnější, nyní se o provedení autu postará Javůrek.

    David Suchý

    Branky: 27. Kesner, 83. Verner – 24. Kušej, 48. Jakš


    MFK Chrudim: Zíma – Hlavsa, Dostálek, Kesner (C), Drahoš, Rybička, Sokol, Hašek, Breda, Krištof, Mužík
    Náhradníci: Gregovský – Javůrek, Kopecký, Havlena, Verner, Látal, Řezníček, Yu, Čáp, Ráliš, Vencl, Fofana

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Hudec, Chodora, Bílek, Miskovič, Cantin, Písačka, Prošek, Strada, Emmer, Kušej
    Náhradníci: Němec – Jiránek, Koubek, Jakš, Baftijar, A. Černý, Boubane
    bahis siteleri