Neapol – Spezia 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (4:0)
Spezia Calcio
Čtvrtek 28.01.2021, 21:00 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Italský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní pohárové střetnutí nakonec vyznělo ve prospěch Neapole, která svého soupeře porazila výsledkem 4:2. Druhý poločas nám přinesl o poznání vyrovnanější podívanou, ba možná směrem dopředu byl lehce aktivnější hostující celek, kterému se povedlo v krátkém časovém sledu vstřelit hned dvě branky. Spezia se tak necelých dvacet minut před koncem zápasu dostala do dvoubrankového manka, avšak s tím se jí nepovedlo už nic udělat. Neapol tak v tomto duelu vítězí i díky výbornému prvnímu poločasu, ve kterém vstřelila hned čtyři branky. (22:53:16)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 13:4.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Napadající Osimhen si nakonec dle sudího počínal v souboji nedovoleně, proto bylo pískáno ve prospěch Spezie. Ta bude znovu rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90+1
    Rui si vzal na starost další autové vhazování, prostřednictvím kterého se mu povedlo najít Demmeho, který pouze odkopával vpřed.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o postupujícím je zřejmě rozhodnuto. Zároveň uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Poté se Agudelo dostal k hranici pokutového území, kde tak dlouho vymýšlel, co vlastně provede se míčem, načež ho pouze přiťukl na Bastoniho.
     
    88
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Giovanni Di Lorenzo.
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Tiemoue Bakayoko.
     
    86
    Poté si s těžkou nahrávkou dokázal poradit Farias, kterému se poté v tandemu podařilo najít vedle stojícího Senu, jenž se neodvážil k centru do šestnáctky.
     
    85
    Pokračovalo se autovým vhazováním, po kterém se Manolasovi prudkým způsobem povedlo odvrátit míč na opačnou polovinu, kde se ho chopil Ismajli.
     
    83
    Daleko se na druhé straně nedostal ani střídající Bastoni, kterého dokázal čistým způsobem eliminovat Rui, kterému se poté povedlo přesně rozehrát.
     
    82
    Poté se po nahrávce směrem do pokutového území natahoval Insigne, který přesto na míč nedosáhl. Krapikasovi se tak znovu povedlo včas zakročit.
     
    81
    Nyní musel do akce také hostující brankář Krapikas, který si se skákavou střelou poradil, neboť jí vyrazil přímo do brankové konstrukce.
     
    80
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Neapol v tuto chvíli vede o dvě branky, hosté tak ještě mají teoretickou šanci na srovnání.
     
    79
    Na pravém křídle se k míči dostal domácí Hysaj, kterému se povedlo odcentrovat směrem do pokutového území, kde měl nejblíže k míči Agudelo.
     
    77
    Před malým momentem jsme sledovali nedovolený zákrok v podání Fariase, avšak sudí neodpískal, místo toho nařídil autové vhazování pro Neapol.
     
    75
    Snadná práce pro domácího brankáře Ospinu, který si v poklidu počíhal na odražený míč, načež se mu povedlo odkopnout směrem na Mertense.
     
    74
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Emmanuel Quartsin Gyasi, přichází Diego Farias.
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Luca Vignali, přichází Juan Ramos.

    David Suchý

    Branky: 5. Koulibaly, 20. Lozano, 30. Politano, 40. Elmas – 70. Gyasi, 73. Acampora

    Karty:   10. Lozano (NEA), 61. Rui (NEA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 13:4.
    SSC Neapol: Ospina – Hysaj, Manolas, Koulibaly, Rui – Zieliński (69. Lobotka), Demme, Elmas (69. Osimhen) – Politano (88. Di Lorenzo), Lozano (46. Mertens) (88. Bakayoko), Insigne
    Náhradníci: Meret, ContiniBaranovskij, Lobotka, Bakayoko, Di Lorenzo, Rrahmani, Petagna, Ghoulam, Maksimović, Cioffi, Mertens, Osimhen

    Spezia Calcio: Krapikas – Vignali (74. Ramos), Terzi, Ismajli, Dell'Orco (46. Bastoni) – Estévez (46. Sena), Ricci, Acampora – Verde, Galabinov (46. Agudelo), Gyasi (74. Farias)
    Náhradníci: Zoet, Rafael – Agoumé, Ramos, Farias, Sena, Bastoni, Marchizza, Agudelo, Chabot, Erlić, Rafael, Maggiore

    Rozhodčí: Fourneau – Galetto, Rossi
    bahis siteleri