Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 29.01.2021, 01:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    Patrice Bergeron (BOS) – 2+0
    Charlie McAvoy (BOS) – 0+1
    Anders Bjork (BOS) – 0+1 (03:31:20)
     
    Česká a slovenská stopa

    Jaroslav Halák (BOS) – 16 zákroků, 1 OG, úspěšnost 94,1%, odchytal 60:00
    Jakub Zbořil (BOS) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 19:42
    David Krejčí (BOS) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 16:36
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Jaroslav Halák (BOS) – 16 zákroků, 1 OG, úspěšnost 94,1%, odchytal 60:00
    Tristan Jarry (PIT) – 16 zákroků, 4 OG, úspěšnost 80%, odchytal 60:00
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku: 20 – 16
    Vhazování: 27 – 15
    Trestné minuty: 6 – 4
    Přesilové hry: 1/2 – 0/3
    Zblokované střely: 9 – 9
    Hity: 20 – 26
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bostonu, kterému se nakonec povedlo zvítězit výsledkem 4:1. Boston velice dobře vstoupil také do třetí třetiny, hned v jejím úvodu se mu povedlo využít přesilovou hru, o druhou dnešní trefu se postaral sám kapitán Patrice Bergeron. Pittsburgh měl po zbytek zápasu herní převahu, jenomže do vyložených šancí se dnes prostě nedostával. Domácí v závěru zápasu vsadili na jednoduchost a puk ihned odpalovali do bezpečnějšího prostoru. Boston tak potvrdil roli favorita zápasu a bere plný počet bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Puk je v lapačce Haláka, bude se ještě jednou vhazovat.
     
    59:11
    Již nám běží poslední minuta. Hosté se ještě pokoušejí o kontaktní branku, jenomže po dalším nahození se povedlo ideálně rozehrát Millerovi.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    58:15
    Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času. Do útočného snažení se proto zapojil také defenzivě laděný Letang, kterému se ovšem nepovedlo najít Guentzela.
     
    57:01
    Jankowski se poté ještě vydal za protihráčem, přičemž se mu povedlo vydolovat kotouč na hokejky svých spoluhráčů. Boston se při přechodu dostal do ofsajdu.
     
    56:34
    Boston velice dobře napadá rozehrávku soupeře, ten se tak nemůže dostat do žádné vyložené šance. Rozhodně tomu tak nebylo po zakončení Jankowskiho.
     
    56:16
    Na modré čáře měl poměrně dost času hostující Ruhwedel, který to nakonec zkoušel střelou příklepem, se kterou si ale Halák věděl rady.
     
    55:47
    V tomto případě se jednalo o zakázané uvolnění, Studnickovi se totiž v rychlostním souboji nepovedlo uspět.
     
    55:20
    Boston znovu pouze jednoduše nahazoval na druhou stranu, což mu pochopitelně vyhovuje. Další rozehrávku má na svědomí Letang, který ale hodně vyčkává.
     
    54:08
    Crosbymu se povedlo obkroužit soupeřovu branku, načež předkládal na modrou čáru na Ceciho. Spolupráce se opakovala, puk je ale ve středním pásmu.
     
    53:15
    Malkinova formace je dnes absolutně nevýrazná, což se potvrdilo také v tomto případě. Poté to ještě na sebe vzal Kapanen, který stačil pouze přeposlat.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:21
    Velice dobře nyní napadal rozehrávku soupeře Wagner, kterému se tak povedlo nasbírat cenné vteřinky. Poté to na sebe vzal Letang, který zavezl kotouč.
     
    51:47
    Máme za sebou předposlední komerční přestávku tohoto zápasu, v posledních minutách se poměrně často přerušuje.
     
    51:13
    O kotouč se u levého hrazení pokoušel bojovat domácí Studnicka, kterému se nakonec povedlo uspět. Následné objetí branky skončilo v lapačce Jarryho.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby v tuto chvíli zbývá poslední desetiminutovka. Boston i nadále vede o tři branky, o vítězi zápasu se zdá být pomalu a jistě rozhodnuto.
     
    49:12
    Tučňáci jsou přesto v posledních minutách herně aktivnější, jenomže do šancí to moc často nevede. Nyní se přes protihráče dokázal natlačit Jason Zucker.
     
    48:39
    Pittsburgh začíná vsázet na jednoduchost a pálí téměř z každé pozice. Nyní si ovšem do zajímavé pozice pro zakončení sjel Joseph, který švihem trefil mantinel.
     
    48:10
    Před malým momentem se prodíral vpřed hostující Marino, kterému se nakonec nepovedlo protlačit se do zakončení. Včas ho totiž eliminoval Grzelcyk.
     
    47:44
    Crosbymu se v tandemu povedlo najít Guentzela, který to zkoušel zakončením do pravé šibenice, kde ovšem číhala lapačka Haláka.
     
    47:21
    Od pravého hrazení zkoušel nahodit kotouč na soupeřovu branku Letang, který ovšem mířil výrazně vedle Haláka. Slovenský brankář je tak stále bez práce.
     
    46:09
    Pittsburgh se v přechodové fázi stále hodně trápí, ani v tomto případě jsme nesledovali zrovna plynulý přechod na druhou stranu, kde Czuczman rychle narazil.
     
    45:10
    Režie si neustále vybírá přesilovkovou kombinaci Bostonu, při které se povedlo přesně zamířit Bergeronovi. Nyní první formace domácích usedla na střídačku.
     
    44:07
    Podél pravého hrazení se probíjel vpřed hostující Zucker, který to zkoušel naivním způsobem kolem bránícího Ritchieho, jenž protečoval puk do třetiny.
     
    43:30
    Studnicka se jednoduše dostal za modrou čáru, kde poté čelil hladové přesile protihráčů. Ta ho čistým způsobem připravila o kotouč, avšak rozehrát nikoliv.
     
    42:18
    Pittsburgh se nastěhoval za branku soupeře, kde ovšem uspěl v souboji o kotouč. Na druhou stranu se tak prohnal Ritchie, který ale nenahrál přesně.
    41:40 Patrice BERGERON - 4:1
     
    41:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a je to o tři branky! Boston se totiž usadil v pásmu soupeře, kde jsem sledovali trpělivou kombinaci. Nakonec si u pravého kruhu řekl o nahrávku PATRICE BERGERON, kterému se z jedničky povedlo zamířit nechytatelně pod břevno, kam se brankář Jarry nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Brad Marchand, Charles McAvoy.
     
    41:13
    Bergeronovi se povedlo uspět na vhazování, jenomže jako první se volného puku ujal jeden z protihráčů, kterému se ho povedlo odehrát až na druhou stranu.
     
    40:55
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (John Marino – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:39
    Nahrávka na Bergerona byla hodně nepřesná, avšak poté se zničehonic dostal sám před Jarryho Marchand, který neuspěl se střelou mezi betony.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první vydal do svého obranného pásma, odkud se povedlo rozehrát McAvoyovi.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 15 – 11.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám ovšem nepřinesla nic extra záživného. Oba celky dnes hrají hodně vyrovnanou partii, jenomže moc vyložených šancí jsme neviděli. Boston přesto při jedné z nich dokázal udeřit, díky čemuž se dostal do dvoubrankového vedení, které zařídil kapitán Bergeron. Přesto byl směrem dopředu aktivnější Pittsburgh, který se ovšem horko, těžko dostává za dobře fungující obranu soupeře, která tak Halákovi hodně pomáhá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., držení).
     
    38:34
    Do zajímavé pozice pro zakončení si sjel domácí Wagner, který to zkoušel bleskovým zakončením švihem. Jeho rána putoval přímo do hrudi brankáře.
     
    38:02
    Marchandova formace se dostala k chvilkovému náporu, který skončil na střídačce soupeře. Po poslední komerční přestávce se bude znovu vhazovat.
     
    37:10
    Boston znovu zkoušel nahodit za branku soupeře, kde se ovšem dokázal rychle zorientovat Jankowski, který na druhé straně zboural branku soupeře.
     
    36:07
    Halák se snažil pomoct s rozehrávkou, jenomže trefil před sebou stojícího protihráče. Boston se přesto dostal na druhou stranu, kde nasbíral další vteřinky.
     
    35:12
    Hosté znovu rozjeli kolotoč nahrávek, načež to přímo na branku zkoušel Crosby. Aby toho nebylo málo, tak jsme sledovali další strkanici.
     
    34:41
    Tučňákům se příliš nedaří ani tato početní převaha. Nyní sice měl dobrou střeleckou pozici ruský kanonýr Malkin, který nechal vyniknout Halákovu lapačku.
     
    34:20
    Nahrávka putovala pouze do nohou Letanga, čehož se pokoušel využít domácí Coyle, jehož rána skončila na připraveném Jarrym.
     
    33:40
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jérémy Lauzon – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:14
    Směrem dozadu se poté povedlo ideálně pracovat Millerovi, který nejprve za sebe nepustil dotírajícího protihráče, avšak se nedostal ven ze své třetiny.
     
    32:44
    Halák musel znovu ven ze své branky, Pittsburgh se navíc nacházel v ofsajdu a musel bleskově vyklidit pásmo soupeře.
     
    32:10
    Halák si v poklidu zkontroloval zakončení z velké vzdálenosti, které se mu povedlo schovat do své lapačky. Posléze jsme sledovali vhazování po jeho pravici.
     
    31:13
    Studnicka přesunul kotouč do tandemu na Lindholma, který se sice dostal za opačnou modrou čáru, avšak tam se povedlo hrací plochu vyčistit Marinovi.
     
    30:40
    Je tu druhá komerční přestávka prostřední periody.
     
    30:03
    Přes pravou stranu nabral rychlost domácí forvard Smith, který se dokonce natlačil před Jarryho, avšak nevypálil. Hostující brankář poté vychytal Krejčího.
     
    29:20
    Pittsburgh to bude mít najednou zase hodně složité, prohrává totiž o dvě branky. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně otočit.
    28:13 Patrice BERGERON - 3:1
     
    28:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nenápadná souhra domácích končí třetím zásahem! Marchandova formace dostala do pásma soupeře, kde si do střelecké pozice sjížděl jede z obránců. Nakonec se kotouč odrazil k levému kruhu, odkud ho Grzelcyk vracel před branku, kde se PATRICI BERGERONOVI povedlo dotlačit kotouč za záda brankáře Jarryho.
    Asistence: Matt Grzelcyk, Charlie Coyle.
     
    28:07
    Rychlý výpad vpřed předvedl McCann, jehož rána nakonec přistála pouze do ochranné sítě nad brankou.
     
    27:44
    Na opačné straně si obrannou povinnost dokázal splnit hostující Marino, který hodně natěsno bránil Krejčího. Bylo to v rámci pravidel, proto se pokračuje.
     
    27:20
    Kapanen měl problémy s překonáním soupeře, proto se musel vracet do bezpečnějšího prostoru. Pittsburgh se přesto daleko nedostal, poté ale pálil McAvoy.
     
    26:02
    Další práce pro slovenského brankáře Haláka, který ani v tomto případě nemusel řešit nic extra nebezpečného. Pittsburgh si ale vybojoval vhazování v pásmu.
     
    25:21
    Pittsburgh nyní zamkl svého soupeře a sledovali jsme křižnou nahrávku v podání Guentzela. Jeho nabídka putovala mimo dosah Rusta, nápor ale pokračuje.
     
    24:07
    Velice dobře napadal rozehrávku soupeře Kuraly, který ovšem nechal puk za sebou. K vlastní brance se tak musel vracet Carlo, který rozehrál na Frederica.
     
    23:36
    K volnému kotouči se na druhé straně jako první dostal Studnicka, který to zkoušel nahozením na Jarryho, avšak kotouč trefil pouze soupeře před brankou.
     
    23:14
    Do zakončení se pomalu a jistě dostával McCann, jenomže se mu kotouč připletl pod nohy. Jako první si ho dokázal najít Halák, který včas přerušil hru.
     
    22:08
    Posléze měl před sebou přesilu protihráčů hostující Blueger, který tak pouze plácl do kotouče. Vzápětí to na druhou stranu zkoušel Krejčí, který neměl podporu.
     
    21:15
    Posléze se první lajna Bostonu dostala do přečíslení, při kterém to Marchand zkoušel zadovkou na Smitha, jehož nahrávku na Bergerona přečetl soupeř.
     
    20:47
    Ceci si na modré čáře rovnal kotouč k nahození, avšak mířil hodně vedle domácí branky. Bostonu se povedlo odvrátit nebezpečí, Ritchie se daleko nedostal.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro Pittsburgh, který se okamžitě dostal na druhou stranu hrací plochy, kde to nahozením zkoušel Letang.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 6.
     
    Máme za sebou první třetinu tohoto zápasu, která nám nabídla hned tři přesné zásahy. Nejprve se do vedení dostal aktivněji hrající Boston, který ani posléze soupeře nepouštěl do nebezpečných zakončení. Tučňákům se přesto povedlo z nenápadné situace srovnat krok, Halák rovněž jednou kapituloval. První perioda nám nakonec nabídla ještě jednu branku, Boston se v závěru dostal zpět do vedení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
    18:53 Sean KURALY - 2:1
     
    18:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    V závěru periody se domácí dostávají zpět do vedení! Bjorkovi se povedlo oklamat protihráče, načež nabízel kotouč před branku, kde si ho jeden z hráčů soupeře zřejmě nešťastně srazil do sítě. Přesto je za střelce branky označen SEAN KURALY, který se kotouče dotkl jako poslední hráč.
    Asistence: Anders Bjork.
     
    18:15
    Rozehrávka podél mantinelu nakonec znamenala další zakázané uvolnění Bostonu, hra se tak znovu přestěhuje před brankáře Haláka.
     
    17:02
    Poté pálil z velice nebezpečné pozice domácí Kuraly, který ovšem svůj pokus poslal přímo do lapačky připraveného Jarryho, jenž pro jistotu přerušil hru.
     
    16:12
    Máme za sebou také poslední komerční přestávku první třetiny, po ní se vhazovalo ve středním pásmu. Boston si ovšem útočné pásmo moc dlouho neužil.
    15:03 Cody CECI - 1:1
     
    15:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme vyrovnávací branku! Souboj u pravého hrazená vyzněl lépe pro Pittsburgh, což poté vedlo k nahrávce k mezikruží, kde se nacházel CODY CECI. Hostující zadák to zkoušel bleskovým zakončením zápěstím, které směřovalo mimo dosah slovenského brankáře Haláka. Začínáme tak opět od začátku
    Asistence: Bryan Rust, Teddy Blueger.
     
    14:47
    Coyle se chtěl po pravém křídle dostat kolem dvojice protihráčů, což se mu povedlo. Posléze mu na pomoc přispěchal Ritchie, jehož nahrávku si srazil protihráč vedle své branky.
     
    14:15
    Na ledovou plochu se znovu dostala první lajna domácích, která pořádně komplikovala rozehrávku soupeři. Joseph si hned dvakrát vyměnil puk s Letangem.
     
    13:20
    Crosby se poté v souboji za brankou soupeře nedostal přes Bergerona, přičemž druhý jmenovaný nerozehrál ideálně a našel pouze hokejku protihráče.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:06
    Krejčího formace se pohodlně dostala za modrou čáru, kde to český útočník zkoušel prodloužením podél hrazení na Coyla, který měl k puku hodně daleko.
     
    11:34
    Trochu to zavánělo ofsajdem, avšak McAvoy přeci jenom zastavil kotouč přesně na modré čáře, načež nahozením ohrozil brankáře Jarryho.
     
    11:12
    Boston se znovu nastěhoval do pásma soupeře, kde se mu nepovedlo přesně vypálit směrem na Jarryho. Poté měl klid na rozehrávku Joseph, jenž hledal Rusta.
     
    10:00
    Máme za sebou polovinu první třetiny, která nám zatím přinesla jediný přesný zásah. O ten se postaral domácí Wagner, jenž zamířil přesně pod břevno.
     
    09:03
    Pittsburgu se úvodní přesilová hra vůbec nedaří, za celou dobu se nedostal k žádnému střeleckému pokusu. Nyní se Millerovi povedlo přetlačit urostlého Malkina.
     
    08:06
    Tučňáci se konečně dostalo kolem domácí branky, jenomže sledujeme hodně kostrbatou kombinaci, která zatím nepřinesla žádné nebezpečí pro Haláka.
     
    07:02
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie Coyle – 2 min., držení).
     
    06:54
    Pittsburgh to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se tak klidně může otočit.
    06:10 Chris WAGNER - 1:0
     
    06:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec se do vedení dostává domácí celek, který těží ze své aktivity! Carlo totiž nastřeloval kotouč na branku, jenomže se o úspěšný pokus nejednalo. Poté se puk dostal zpět před Haláka, který sice nezasahoval, avšak ze druhé vlny si sjel do palebné pozice CHRIS WAGNER, jehož blesková střela zapadla přesně pod horní brankovou konstrukci.
    Bez asistence.
     
    06:01
    Hodně prostoru měl u modré čáry domácí McAvoy, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku soupeře. Puk přesto od protihráče skončil nad brankou.
     
    05:02
    Poté se dokázal bleskově vrátit zpět Ceci, kterému se povedlo čistým způsobem obelstít protihráče, načež jsme sledovali přesnou nahrávku na Zuckera.
     
    04:15
    Pittsburgh velice dobře napadal rozehrávku soupeře, což vedlo k zisku kotouče. Crosbyho formace chvíli kombinovala, avšak k zakončení to ale nevedlo.
     
    03:01
    S pukem si zahrál také slovenský brankář Halák, kterému se u opačné modré čáry povedlo najít volného Lindholma, jenž se s pukem dostal za modrou.
     
    02:20
    Domácí chvíli kombinovali, jenomže poté nepřesně nahrával Bergeron, který v předbrankovém prostoru našel hokejku Marina, jenž vyvezl puk směrem vpřed.
     
    01:36
    Riskantní rozehrávka z vlastního obranného pásma sice skončila v tom opačném, jenomže se jednalo o ofsajd Bostonu a hra se stěhuje zpět do středu.
     
    01:13
    Bostonu se povedlo uspět na vhazování, což vedlo ke klasické kombinaci. Nakonec to nabídkou před branku zkoušel Krejčí, který našel hokejku protihráče.
     
    00:52
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jason Zucker – 2 min., podrážení).
     
    00:47
    Na opačné straně to od modré čáry zkoušel domácí Miller, který trefil před sebou stojícího protihráče. Hra se okamžitě otočila, avšak hosté si nic nevypracovali.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu vyznělo lépe pro Pittsburgh, který se okamžitě pokoušel o rozehrávku z vlastního pásma, která skončila až u Haláka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Lauzon, Carlo, Grzelcyk, K. Miller, J. Zbořil – C. Smith, Bergeron (C), Marchand (A) – Coyle, Krejčí (A), N. Ritchie – Studnicka, P. Lindholm, Frederic – Wagner, Kuraly, Bjork.

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Ceci, Marino, Ruhwedel, Czuczman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, McCann – Sceviour, Jankowski, O'Connor..
     
    Pittsburgh Penguins

    Na opačné straně stojí Pittsburgh Penguins, který je na tom bodově naprosto totožně, avšak v tabulce mu patří čtvrtá pozice. Tučňáci v minulém kole přišli o čtyřzápasovou sérii bez porážek, letošní třetí prohra totiž přišla v souboji proti již zmiňovanému Bostonu. Pittsburgh Penguins ovšem ze čtyř výher hned třikrát vyhrál po řádné hrací doby, pouze jediný zápas tak dokázal rozhodnout před koncem třetí třetiny. Bylo tomu tak proti New Yorku Rangers, a sice v samotném závěru. Pittsburgh Penguins v úvodu sezony hodně trápí obrana, navíc v kolonce skóre svítí záporná bilance 23:26.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Sidney Crosby
    – 7 bodů (3+4)
    2. Jake Guentzel – 5 bodů (2+3)
    3. Jared McCann – 5 bodů (2+3)
     
    Boston Bruins

    Hokejisté Bostonu mají za sebou šest zápasů a se ziskem devíti bodů okupují druhou pozici východní divize. Bruins ovšem nevstoupili do sezony nikterak oslnivě, v prvním duelu se jim sice povedlo zvítězit, avšak dva nadcházející pokaždé skončily porážkou. Boston přesto herně i výsledkově zabral, na svém kontě má hned tři výhry v řadě. Ta první přišla na domácím ledě proti Philadelphii, která nakonec prohrála na samostatné nájezdy. Druhé vzájemné utkání mělo o poznání hladší průběh, tentokráte se Bostonu povedlo vyhrát 6:1. Boston dokonce zvládl i první souboj proti Pittsburghu, a sice 3:2 po prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Brad Marchand
    – 9 bodů (4+5)
    2. Patrice Bergeron – 6 bodů (3+3)
    3. Nick Ritchie – 6 bodů (3+3)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Boston Bruins a Pittsburgh Penguins.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Wagner, 19. Kuraly (Bjork), 29. Bergeron (Grzelcyk, Coyle), 42. Bergeron (Marchand, McAvoy) – 16. Ceci (Rust, Blueger)


    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Lauzon, Carlo, Grzelcyk, K. Miller, J. Zbořil – C. Smith, Bergeron (C), Marchand (A) – Coyle, Krejčí (A), N. Ritchie – Studnicka, P. Lindholm, Frederic – Wagner, Kuraly, Bjork.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Ceci, Marino, Ruhwedel, Czuczman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, McCann – Sceviour, Jankowski, O'Connor.

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Daisy, Schrader
    bahis siteleri