Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
New York Rangers
Pátek 29.01.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (03:44:01)
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Linus Ullmark (BUF) – 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,3%, odchytal 62:47
    Igor Šesťorkin (NYR) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92%, odchytal 62:47

    Česká a slovenská stopa
    Žádná

    Tři hvězdy utkání
    1. Artěmij Panarin (NYR) 1+1
    2. Linus Ullmark (BUF) 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,3%
    3. Alexis Lafreniere (NYR) 1+0
     
    Je konec. New York Rangers nakonec zvítězil nad Buffalem Sabres 3:2 po prodloužení.
    Hosté vlétli do tohoto utkání mnohem aktivněji, než soupeř a také byli odměněni, když se v 10. minutě prosadil Strome. Posléze to byl především New York, který se staral o tempo hry, ale dvacet dva vteřin před koncem periody dokázal srovnat Eichel. Také ve druhé periodě měli hosté více ze hry a dvakrát více střel. Na obou stranách byly dvě vyloučení, ale gól padl pouze jeden, který vstřelil ve 37. minutě Artěmij Panarin. Ve 45. minutě totiž dokázal srovnat stav utkání na 2:2 Sam Reinhart. Posléze si sice New York Rangers vytvořil velký tlak, který ale ani při přesilovce nedokázal zužitkovat ve svůj prospěch a šlo se do prodloužení, kde rozhodnul v 63. minutě Alexis Lafreniere.
     
    Konec zápasu.
    62:47 Alexis LAFRENIERE - 2:3
     
    62:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté rozhodují toto utkání! Jack Eichel se dopustil velké chyby, když nepřesně přihrál na své polovině a New York se tak dostal do přečíslení 2 na 1, kdy se po přihrávce Colina Blackwella prosadil ALEXIS LAFRENIERE. Asistence: Colin Blackwell.
     
    62:19
    Buffalo se dostalo do pásma soupeře, kde se snaží něco vykombinovat, ale nemají místo a nakonec tak s pukem vyjíždí pryč.
     
    61:46
    Pavel Bučněvič ale přišel o míč a do protiútoku se vrhl Victor Olofsson, ale jeho ránu dokázal vyrazit Igor Šesťorkin.
     
    61:12
    Posléze puk získal New York Rangers, kteří rovněž začínají svůj útok zpoza brány a nebudou chtít riskovat.
     
    60:36
    A po chybě Rangers se Sabres dostali do přečíslení 2 na 1, ale přihrávka Rasmuse Ristolainena z levé strany skončila jen na holi soupeře.
     
    60:09
    Kotouč po úvodním vhazování získalo domácí mužstvo, které se s pukem ale dostalo jen za svou svatyni a bude chtít založit postupný útok.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začne přibližně v 03:35.
     
    Základní hrací doba je sice u konce, ale o vítězi stále není rozhodnuto a následuje prodloužení. Ve 45. minutě totiž dokázal srovnat stav utkání na 2:2 Sam Reinhart. Posléze si sice New York Rangers vytvořil velký tlak, který ale ani při přesilovce nedokázal zužitkovat ve svůj prospěch.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    New Yorku se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma a Buffalo už nikam spěchat nebude. Dočkáme se tak prodloužení.
     
    59:42
    Rangers se nepodařilo vyhodit kotouč, ale následná přihrávka soupeře skončila zblokována v ochranné síti a následuje buly před bránou Igora Šesťorkina.
     
    59:11
    Buffalo Sabres začalo svoji útočnou akci v poslední minutě základní hrací doby zpoza své brány, ale nakonec se domácí provinili jen ofsajdem.
     
    58:27
    Jack Eichel se snažil obhodit obránce soupeře a posléze zakončit, ovšem to se mu nepodařilo a kotouč mu ujel. Chvíli poté se obtočil kolem brány Matt Irwin a zakončil, ale Igor Šesťorkin byl včas u své tyče.
     
    57:38
    Domácí hráč se sice dostal ke střele zpoza modré čáry, ale Igor Šesťorkin se nenechal překvapit a podržel svůj celek.
     
    57:04
    Posléze přišel tvrdý hit Rasmuse Dahlina na Kevina Rooneyho, kterému se to tedy ani trochu nelíbilo a chtěl si to vyřídit ručně, ovšem rozhodčí veškeré konfrontaci zabránili.
     
    56:39
    Ke konci utkání se také začaly dohrávat souboje u mantinelu, který se nyní třepe každou chvíli a k vidění je tak skvělý zápas nejlepší hokejové ligy světa.
     
    55:53
    Následně se bojovalo o puk v rohu kluziště na polovině domácího celku a právě Sabres se dostali ke kotouči.
     
    55:16
    Ovšem posléze se Buffalo Sabres dostalo do pásma soupeře, kde se snaží něco vymyslet a Igor Šesťorkin si připsal úspěšný zákrok po střele z pravé strany.
     
    54:46
    Hosté znovu velice vysoce a agresivně napadají soupeře při rozehrávce a nedarují jim ani trochu volného místa a času.
     
    54:01
    Následně musel být Linus Ullmark opět připravený a poradil si také se střeleckým pokusem z levého kraje. Domácí gólman čelil už 38 střelám! Následuje komerční přestávka.
     
    53:39
    Linus Ullmark se málem dopustil faulu na soupeře, když šel po kontaktu s ním hostující útočník k zemi, ale ke štěstí to rozhodčí neviděl.
     
    52:46
    Domácí v plném počtu.
     
    52:33
    Fantastický Linus Ullmark se roztáhl ve svém brankovišti a pravým betonem dokázal vyrazit kotouč po střele Mika Zibanejada z levé strany! Následně se domácím podařilo vyhodit puk a přečkali tuto těžkou šikanu ze strany New Yorku.
     
    51:59
    Linus Ullmark si už připsal minimálně pět zákroků, ale nadále drží svůj celek na vodou! Formace Sabres je naprosto vyčerpaná a nyní už pouze stojí a blokuje střely!
     
    51:29
    New York Rangers má velký nápor a obrana Buffala neví kam první skočit, ovšem stav skóre je nadále nerozhodný.
     
    50:46
    Oddechový čas pro domácí.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jeff Skinner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    50:30 Lafreniere ani Zibanejad nedokázali protlačit kotouč do brány.
     
    50:30
    Velký závar před domácí bránou, kde byl velmi aktivní Alexis Lafreniere a Mika Zibanejad, ale obrana Buffala se štěstím dokázala vyhodit puk do bezpečí.
     
    50:00
    Zbývá už pouze posledních deset minut základní hrací doby a stav je smírný 2:2. Ovšem jsou to především Rangers, kteří nechtějí jít do prodloužení a rozhodnout.
     
    49:28
    Linus Ullmark tentokrát musel jít na záda, jelikož se puk nacházel někde pod ním a raději ho tak přilehl, aby zabránil nešťastnému gólu soupeře.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:02
    Ovšem nakonec to byli opět Rangers, jenž si vypracovali další dvě příležitosti, ale střela Kaapa Kakka z pravého kruhu byla sražená a následná dorážka rovněž nic nepřinesla.
     
    48:28
    Buffalo se snažilo napadat rozehrávku soupeře vysunutým presinkem, což přineslo ovoce, jelikož Sabres získali kotouč na své hole a mohou něco vymyslet.
     
    47:19
    Posléze si opět hostující mužstvo vytvořilo souvislý tlak, ale tentokrát rána z pravé strany skončila v lapačce brankáře Ullmarka.
     
    46:16
    New York Rangers nyní dokázal sevřít soupeře a vytvořil si pár nebezpečných střel, ale Buffalu se nakonec povedlo vyhodit kotouč.
     
    45:40
    Artěmij Panarin se ocitl ve celkem dobré šanci, když dostal přihrávku zpoza brány, ale jeho následný pokus dokázal zblokovat Linus Ullmark.
    44:47 Sam REINHART - 2:2
     
    44:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí už po dvaceti vteřinách přesilové hry dávají gól a srovnávají na 2:2! Jack Eichel z levé strany našel na druhé straně Victora Olofssona, který okamžitě poslal kotouč ke vzdálenější tyči, kde byl připraven SAM REINHART a ten zakončil do odkryté brány. Asistence: Taylor Hall a Victor Olofsson.
     
    44:27
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., krosček).
     
    43:58
    Anthony DeAngelo dostal přihrávku z levé strany a následně pálil zápěstím od modré čáry, ale jeho pokus skončil bezpečně v lapačce Linuse Ullmarka.
     
    43:26
    Pavel Bučněvič se sice ve středním pásmu dostal k puku, ale nakonec ho pouze nahodil přesně do lapačky Linuse Ullmarka, aby mohla jeho formace vystřídat.
     
    42:50
    Krátce po buly přišla další střela ze strany domácího hráče, ale Igor Šesťorkin byl opět připraven a bez problémů chytil puk.
     
    42:47
    Victor Olofsson se sice dostal ke střele z levé strany, ale jeho pokus nakonec skončil v moci brankáře Rangers.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:48
    Buffalo Sabres vstoupilo do třetí třetiny velmi aktivně, ale následné zakončení z levé strany pouze minulo bránu Igora Šesťorkina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 02:52.
     
    Druhá dvacetiminutovka je u svého konce a New York Rangers vede nad Buffalem Sabres poměrem 2:1. Také ve druhé periodě měli hosté více ze hry a dvakrát více střel. Na obou stranách byly dvě vyloučení, ale gól padl pouze jeden, který vstřelil ve 37. minutě Artěmij Panarin.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Jake McCabe bojoval proti přesile na levé straně kluziště a nedokázal se procpat do pásma svého soupeře. Rangers tak jen nahodili kotouč do útočné třetiny a druhou třetinu si uhájí.
     
    39:11
    Hosté v plném počtu.
     
    38:39
    A znovu se musí Sabres pouze vracet pro kotouč až ke své svatyni, jelikož Rangers se opět povedlo vyhodit puk přes celé kluziště.
     
    38:12
    Posléze se dokonce Rangers dostali ke střele z pravé strany, kterou chytil Linus Ullmark do lapačky a snažil se rychle rozehrát, ale to už se ozvala píšťalka sudího.
     
    37:53
    Kevin Rooney dokázal získat puk na své polovině a následně ho vyhodit. Buffalu se tak zatím v přesilové hře nedaří vůbec nic vymyslet.
     
    37:11
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Strome – 2 min., sekání).
     
    37:06
    A New York Rangers rozhodně nekončí se svými útočnými akcemi a následně se hned dvakrát hosté dostali do nebezpečného zakončení, ale třetí gól nepřidali.
    36:10 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    36:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní už se hosté dočkali branky a jdou zpět do vedení! Ryan Strome se snažil z mezikruží nahodit kotouč na domácí bránu a puk chtěl odpálit Brandon Montour, ovšem tomu se zamotal po brusle, čehož posléze využil ARTĚMIJ PANARIN a trefil odkryté místo Ullmarkovy svatyně. Bez asistence.
    35:47 Ullmark skvěle vychytal střelu DeAngela!
     
    35:47
    Tentokrát už to ale volalo po gólu! Jacob Trouba před brankovištěm soupeře posunul kotouč trochu pod sebe do pravého kruhu na Anthonyho DeAngela, ale jeho pokus skvěle vyrazil Linus Ullmark!
     
    35:24
    Nyní se hraje 4 na 4, ale ani jeden celek se zatím nedostal do nějaké vážnější šance, ovšem nyní to po levé straně zkouší Rangers.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jake McCabe – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Colin Blackwell – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:14
    New York Rangers opět začíná svoji rozehrávku za svou bránou, kterou dnes střeží Igor Šesťorkin, ale po přechodu do útočného pásma hosté přišli o kotouč.
     
    32:11
    A hosté, kteří se dostali pod tlak nakonec vyhodili kotouč pouze na zakázané uvolnění a následovat tak bude další komerční přestávka.
     
    31:50
    Opět se hraje pár minut bez přerušení a Buffalo Sabres se snaží okamžitým presinkem a napadáním získat kotouč z holí Rangers.
     
    30:16
    Adam Fox se snažil před bránou soupeře stínovat a následně tečovat střelu od modré, ale to se mu nepodařilo podle představ.
     
    30:00
    Máme za sebou polovinu základní hrací doby a Buffalo Sabres hraje s New Yorkem Rangers smírně 1:1.
     
    29:39
    Cody Eakin navezl puk do pásma soupeře a z pravé strany našel přes šířku kluziště Dylana Cozense, který z první vypálil, ale Igor Šesťorkin si připsal úspěšný zákrok.
     
    28:56
    Igor Šesťorkin si připsal úspěšný zákrok proti střele Jeffa Skinnera, která byla nebezpečná a hostující gólman ji přes soupeřova hráče neviděl.
     
    28:18
    A znovu byl uprostřed veškerého dění Eric Staal, který pálil z mezikruží, ale jeho zakončení bylo zblokováno do zámezí a následuje komerční přestávka.
     
    27:49
    Poté přišel dobrý protiútok ze strany domácích, kdy ještě Eric Staal hledal před svatyni soupeře lépe postaveného spoluhráče, ale ten nedokázal puk tečovat.
     
    27:08
    Rangers se nepovedla přihrávka v útočném pásmu, což znamená jeho ztrátu, ale dlouho bez puku New York nezůstal a okamžitě jej vybojoval zpět.
     
    26:39
    Momentálně tak tohoto k vidění moc není, jelikož ani jeden celek nemá nějaký vážnější tlak a kotouč spíše cestuje z jedné strany na druhou.
     
    26:08
    Mika Zibanejad se snažil bekhendem z pravé strany nahodit kotouč na svatyni Linuse Ullmarka, ale obrana Sabres si poradila a vyhodila puk.
     
    25:34
    Pavel Bučněvič velmi dobře napadal rozehrávku soupeře za bránou a nakonec také získal kotouč pro svůj celek.
     
    24:37
    Tentokrát navíc přišel jen ofsajd ze strany domácího mužstva a následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    23:54
    Buffalo Sabres ale nedokázalo nějak využít toho, že hostující brankář přišel o hůl a domácí se nedostali opět ke střele.
     
    23:17
    Tvrdá střela Rasmuse Dahlina vyrazila Igoru Šesťorkinovi hůl z ruky!
     
    22:32
    Domácí v plném počtu.
     
    22:08
    Posléze už musel zasahovat Linus Ullmark a rozhodně to nebyl lehký zákrok.
     
    21:36
    Ale další nepřesná přihrávka Rangers a hosté tak opět přicházejí o své pásmo.
     
    21:09
    Domácím se po buly v pásmu podařilo vyhodit kotouč do bezpečí, ale Rangers se posléze opět dostali zpět.
     
    20:32
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Matt Irwin – 2 min., podrážení).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 02:01.
     
    První perioda je u svého konce a Buffalo Sabres zatím hraje s New Yorkem Rangers 1:1. Hosté vlétli do tohoto utkání mnohem aktivněji, než soupeř a také byli odměněni, když se v 10. minutě prosadil Strome. Posléze to byl především New York, který se staral o tempo hry, ale dvacet dva vteřin před koncem periody dokázal srovnat Eichel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:38 Jack EICHEL - 1:1
     
    19:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle je nečekaném, neboť po tlaku ze strany hostů je srovnáno na 1:1! Sam Reinhart z pravé strany skvělou přihrávku před bránou našel hůl JACKA EICHELA a ten překonal gólmana Igora Šesťorkina. Asistence: Sam Reinhart.
     
    19:04
    Tobias Rieder se snažil projít po pravém křídle, ale tam jej obránce soupeře nehodlal pustit.
     
    Střely: 4:15
     
    18:34
    Následně sice přišel protiútok Rangers, ale Anthony DeAngelo napálil puk jen do připravené lapačky Linuse Ullmarka.
     
    18:10
    Rasmus Ristolainen to posléze vzal na sebe, ale jeho pokus zamířil pouze vedle tyče soupeřovy svatyně.
     
    17:57
    Hosté v plném počtu.
     
    17:25
    Posléze už přišly hned dvě střely Sabres, ale Igor Šesťorkin nepropustil kotouč za svá záda.
     
    16:45
    Ani tentokrát to zatím nevypadá na nějakou dobrou přesilovku ze strany Buffala, jelikož hosté vyhodili kotouč bez problémů.
     
    15:57
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., držení hole).
     
    15:29
    Domácí měli velké problémy s rozehrávkou za svou bránou a opět jen vyhodili puk k holím soupeře.
     
    14:31
    Domácí v plném počtu.
     
    14:12
    Artěmij Panarin posléze zkoušel vystřelit zápěstím z mezikruží, ale trefil jen obránce před sebou.
     
    13:49
    Posléze se už ovšem Rangers opět dostali do tlaku v útočném pásmu, ale nához z pravé strany skončil na betonu Ullmarka.
     
    13:21
    Hostům se nepodařilo vystřelit na svatyni domácích a Buffalo vyhodilo kotouč daleko do bezpečí.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jack Eichel – 2 min., podrážení).
     
    12:17
    Tobias Rieder to tentokrát vzal na sebe, ale jeho pokus z levého křídla zblokoval soupeř.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:39
    Rangers ale pokračují v nátlaku a drží kotouč v útočném pásmu. Nakonec se na levé straně pokusil poslat New York do dvoubrankového vedení Brendan Lemieux, ale Ullmark chytil kotouč do lapačky a následuje tak komerční přestávka.
     
    10:26
    Hosté se posléze dostali opět do zakončení, ale rána K'Andrewa Millera skončila na zákroku Linuse Ullmarka.
    09:44 Ryan STROME - 0:1
     
    09:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla skvěle sehraná akce New Yorku, který otevírá brankový účet tohoto utkání a vede 1:0! Artěmij Panarin zpoza brány před ní našel RYANA STROMEHO, který dokázal zakončit do odkryté klece k pravé tyči. Asistence: Artěmij Panarin a Pavel Bučněvič.
     
    08:26
    Sabres tentokrát pouze vyhodili kotouč ze svého pásma a musí se opět bránit útok New Yorku.
     
    07:35
    Buffalo se dostalo do zajímavé šance z levého kruhu, ovšem Igor Šesťorkin si dokázal poradit.
     
    06:54
    Ovšem New York Rangers se následně dopustil ofsajdu a následovat bude vhazování ve středním pásmu.
     
    06:48
    Linus Ullmark musel být opět připraven, tentokrát ho totiž zkoušel propálit Kaapo Kakko.
     
    06:24
    Nyní skončil kotouč jen v zámezí a následuje tak komerční přestávka.
     
    05:50
    Hosté v plném počtu.
     
    05:40
    A posléze se hned dvakrát podařilo New Yorku vyhodit puk pryč ze svého obranného pásma a tato přesilovka se Buffalo vůbec nepodařila.
     
    04:36
    Tentokrát už jsou Sabres natlačeni v pásmu soupeře, ale hostům se povedlo vyhodit puk do bezpečí.
     
    04:10
    Domácí celek sice má přesilovou hru, ale ta zatím nic moc nepřináší, neboť Rangers získali kotouč.
     
    03:50
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Lemieux – 2 min., krosček).
     
    03:19
    Kevin Rooney se na druhé straně sice prodral středem kluziště ke střele, ale Linus Ullmark si poradil bez vážnějších problémů.
     
    02:36
    Zatím jsou první minuty tohoto utkání velice vyrovnané, ale střela po buly v pásmu hostů nebyla nebezpečná.
     
    02:03
    Následně se Sabres dostali do protiútoku a také Igor Šesťorkin musel být připraven, neboť jej prozkoušel z levého kruhu Eric Staal.
     
    01:46
    Krátce po vhazování se opřel do kotouče Kaapo Kakko, ale pouze provětral výstroj brankáře.
     
    01:33
    Posléze si Linus Ullmark připsal úspěšný zákrok a následuje vhazování před svatyni Buffala.
     
    00:55
    Hosté nyní drží puk v útočném pásmu a snaží se něco vymyslet, ovšem střela od modré skončila vedle brány.
     
    00:09
    Už krátce po začátku začátku utkání je hra přerušená a následuje tak buly v pásmu Rangers.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – S. Reinhart, Eichel (C), Hall – Cozens, E. Staal, Olofsson – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.

    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, DeAngelo, J. Johnson – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Di Giuseppe, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, B. Howden, Lafreniere – Rooney, Blackwell, Lemieux.

    Rozhodčí: Rank, Luxmore – Smith, Kováčik.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Buffalo Sabres je momentálně ve Východní divizi na 6. místě se 7 body a skóre 21:21. Vstup se Sabres nepovedl, neboť si připsal čtyři prohry z pěti, ale poslední dva zápasy skončily výhrou.
    New York Rangers je aktuálně na posledním 8. místě se 3 body a skóre 15:18. Pro Rangers je to zatím velká katastrofa, neboť má na kontě jednu jedinou výhru a to vysokou 5:0 nad NY Islanders. Zbytek skončil prohrou, ale bod získali proti zápasu s Pittsburghem.
     
    V dalším zápase NHL se proti sobě utkají týmy Buffalo Sabres a New York Rangers. Naposled se spolu tato mužstva utkala před dvěma dny na ledě Buffala, které zvítězilo těsně 3:2. Dnes se bude opět hrát v KeyBank Centeru v Buffalu. Úvodní buly je naplánováno na 01:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 20. Eichel (S. Reinhart), 45. S. Reinhart (Hall, Olofsson) – 10. R. Strome (Panarin, Bučněvič), 37. Panarin, 63. Lafreniere (Blackwell)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – S. Reinhart, Eichel (C), Hall – Cozens, E. Staal, Olofsson – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.
    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, DeAngelo, J. Johnson – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Di Giuseppe, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, B. Howden, Lafreniere – Rooney, Blackwell, Lemieux.

    Rozhodčí: Rank, Luxmore – Smith, Kováčik
    thejrc.org