Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
New York Rangers
Pátek 29.01.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Alexis LAFRENIERE - 2:3
     
    62:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté rozhodují toto utkání! Jack Eichel se dopustil velké chyby, když nepřesně přihrál na své polovině a New York se tak dostal do přečíslení 2 na 1, kdy se po přihrávce Colina Blackwella prosadil ALEXIS LAFRENIERE. Asistence: Colin Blackwell.
    44:47 Sam REINHART - 2:2
     
    44:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí už po dvaceti vteřinách přesilové hry dávají gól a srovnávají na 2:2! Jack Eichel z levé strany našel na druhé straně Victora Olofssona, který okamžitě poslal kotouč ke vzdálenější tyči, kde byl připraven SAM REINHART a ten zakončil do odkryté brány. Asistence: Taylor Hall a Victor Olofsson.
    36:10 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    36:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní už se hosté dočkali branky a jdou zpět do vedení! Ryan Strome se snažil z mezikruží nahodit kotouč na domácí bránu a puk chtěl odpálit Brandon Montour, ovšem tomu se zamotal po brusle, čehož posléze využil ARTĚMIJ PANARIN a trefil odkryté místo Ullmarkovy svatyně. Bez asistence.
    19:38 Jack EICHEL - 1:1
     
    19:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tohle je nečekaném, neboť po tlaku ze strany hostů je srovnáno na 1:1! Sam Reinhart z pravé strany skvělou přihrávku před bránou našel hůl JACKA EICHELA a ten překonal gólmana Igora Šesťorkina. Asistence: Sam Reinhart.
    09:44 Ryan STROME - 0:1
     
    09:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla skvěle sehraná akce New Yorku, který otevírá brankový účet tohoto utkání a vede 1:0! Artěmij Panarin zpoza brány před ní našel RYANA STROMEHO, který dokázal zakončit do odkryté klece k pravé tyči. Asistence: Artěmij Panarin a Pavel Bučněvič.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 20. Eichel (S. Reinhart), 45. S. Reinhart (Hall, Olofsson) – 10. R. Strome (Panarin, Bučněvič), 37. Panarin, 63. Lafreniere (Blackwell)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe (A), C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – S. Reinhart, Eichel (C), Hall – Cozens, E. Staal, Olofsson – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.
    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, DeAngelo, J. Johnson – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Di Giuseppe, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, B. Howden, Lafreniere – Rooney, Blackwell, Lemieux.

    Rozhodčí: Rank, Luxmore – Smith, Kováčik
    bahis siteleri