Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
San Jose Sharks
Pátek 29.01.2021, 03:07 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Nazem KADRI - 3:0
     
    58:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI se do posledních deseti minut zápasu vyspal výborně, jelikož po prvním gólu dává i třetí. Makar vystřelil v útočném pásmu kousek před modrou a třicetiletý centr ztečoval puk do pravého horního růžku za záda Dubnyka, který neměl šanci reagovat. Bek Makar si tak připisuje v osmém zápasu již devátou asistenci. Asistence: Cale Makar, Nathan MacKinnon.
    51:53 André BURAKOVSKY - 2:0
     
    51:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Téměř padesát minut jsme čekali na branku a najednou vedou Laviny o dva zásahy. A znovu v tom měl prsty Nazem Kadri, jenž je po vstřelené brance při chuti. Z pravého kruhu viděl, jak mu před branku sjíždí ANDRÉ BURAKOVSKY. Naservíroval mu tak krásnou přihrávku a pětadvacetiletý rodák z Klagenfurtu jen nastavil hokejku, čímž zvedl puk před Dubnykem do horní části branky. Asistence: Nazem Kadri, Brandon Saad.
    49:55 Nazem KADRI - 1:0
     
    49:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se zaslouženě radují a v polovině třetí části jdou do vedení. Donskoi se snažil v předbrankovém prostoru dostat k puku, což se mu nepodařilo, ale aspoň způsobil před Dubnykem pořádný rozruch. Brent Burns ani Logan Couture nedokázali z tohoto prostoru odpálit puk, kterého se chopil Saad a od brusle Coutureho kotouč dostal k NAZEMU KADRIMU. Ten měl před sebou volnou klec a nezaváhal. Asistence: Brandon Saad, Joonas Donskoi.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 50. Kadri (Saad, Donskoi), 52. Burakovsky (Kadri, Saad), 59. Kadri (Makar, MacKinnon)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – D. Toews, Makar, Byram, Girard, Graves, E. Johnson (A) – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Compher, Donskoi – Jost, Bellemare, Sherwood.
    San Jose Sharks: Dubnyk (M. Jones) – Vlasic, Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, R. Šimek – Donato, Couture (C), Labanc – Meier, Hertl (A), E. Kane – Gregor, Gambrell, Nieto – Marleau (A), Sörensen, Noesen.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Jake Brenk – Travis Gawryletz, Travis Toomey
    thejrc.org