Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 1:3 (kon.) | Montreal – Calgary 4:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
Columbus – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Los Angeles 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 7:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 3:2 (kon.) | Colorado – San Jose 3:0 (kon.) | Edmonton – Toronto 3:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:4 (0:2, 1:0, 2:2)
Toronto Maple Leafs
Pátek 29.01.2021, 04:00 • Rogers Place, Edmonton, AB • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:36 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    53:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS uspěl střelou z levého kruhu pro vhazování. Jeho pátá branka v letošním ročníku! Gólmanovi prošel kotouč mezi lapačkou a betonem. Toronto znovu ve vedení! Asistence: TJ Brodie, Alexander Kerfoot.
    51:12 Zack KASSIAN - 3:3
     
    51:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    3:3! Pokus Kylea Turrise z mezikruží dorazil před bránou ZACK KASSIAN. Jeho první branka v letošním ročníku! Asistence: Kyle Turris, Adam Larsson.
    47:56 Wayne SIMMONDS - 2:3
     
    47:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď v podání Javorových listů! Střelu Mitchella Marnera z pravého kruhu tečoval před bránou WAYNE SIMMONDS. Jeho třetí branka v letošním ročníku! Asistence: Mitchell Marner, Morgan Rielly.
    47:00 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    47:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton dnes podruhé skóruje v přesilové hře! LEON DRAISAITL uspěl bekhendovou dorážkou z těsné blízkosti. Jeho druhá branka v dnešním utkání! Asistence: Connor McDavid, Tyson Barrie.
    38:11 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    38:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se dočkali v dvojnásobné početní výhodě! LEON DRAISAITL proměnil z pravého kruhu pro vhazování skvělou přihrávku Connora McDavida. (Chvíli předtím nastřelil brankovou konstrukci.) Jeho pátá branka v letošním ročníku! Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.
    18:22 William NYLANDER - 0:2
     
    18:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bekhendovou přihrávku Johna Tavarese proměnil WILLIAM NYLANDER, jenž číhal u levé tyče. Jeho třetí branka v letošním ročníku! Kyle Turris se zrovna vracel z trestné lavice na ledovou plochu. Asistence: John Tavares, Jason Spezza.
    09:29 Jason SPEZZA - 0:1
     
    09:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto v polovině desáté minuty otevírá skóre dnešního utkání! Špatnou rozehrávku edmontonského maskovaného muže potrestal bekhendovou střelou JASON SPEZZA. Jeho první branka v letošním ročníku! Asistence: Travis Boyd.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 39. Draisaitl (McDavid, Nurse), 47. Draisaitl (McDavid, Barrie), 52. Kassian (Turris, A. Larsson) – 10. Spezza (Boyd), 19. W. Nylander (Tavares, Spezza), 48. Simmonds (Marner, Rielly), 54. Matthews (Brodie, Kerfoot)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Nurse (A), Bear, Jones, A. Larsson, Koekkoek, Barrie – Nugent-Hopkins, McDavid (C), Puljujärvi – Kahun, Draisaitl (A), Yamamoto – Neal, Turris, Kassian – Nygärd, D. Shore, J. Archibald.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian – Hyman, Matthews, Marner (A) – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Vesey, Kerfoot, Simmonds – Barabanov, Boyd, Spezza.

    Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Cormier, Murchison
    thejrc.org