Lipt. Mikuláš – HC Slovan 5:4 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 3:2 (kon.) | Detva – Poprad 2:3 (0:1 po s.n.)
Košice – Michalovce 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 7:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 29.01.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:02
    Zvolen dal gól!
    Domáci opäť využili presilovú hru, ale treba podotknúť že s obrovským šťastím. JURAJ MIKÚŠ tečoval puk, ale hral ďalej akoby gól nebol. Gajan však puk pri pravej tyčke neudržal a ten mu prepadol do siete – 4:2.
     
    43:07
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa ujímajú opäť vedenia. JURAJ MIKÚŠ sa z ničoho nič dostal k puku, ktorý hosťom vypichol Kelemen a švihom poslal puk medzi Gajanove betóny – 3:2.
    Asistoval Miloš Kelemen.
     
    29:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Rýchla kontra hostí a je vyrovnané. Bdžoch potiahol puk do tretiny a v prečíslení v dvoch na jedného prihral MICHALOVI KABÁČOVI a ten dostal puk do siete – 2:2.
    Asistencia Martin Bdžoch
     
    21:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj hostia využívajú presilovú hru. Ihnáčák prihral na stred medzi kruhy JAKUBOVI SUKEĽOVI a ten podobnou strelou ako Kelemen znižuje na 2:1.
    Asistencie Brian Ihnačák, Martin Faško-Rudáš.
     
    19:58
    Zvolen dal gól!
    Domáci len dve sekundy pred sirénou idú do dvojgólového vedenia. Obrovská chyba Mateja Gajana. Kotvan napálil puk spoza červenej čiary na bránu, Gajan puk neudržal a vypadol mu pred seba. Ako prvý bol pri puku Viedenský, ktorý zadovkou puk prenechal Pulišovi. Ten sa natlačil na bránu a z neprehľadnej situácie v bránkovisku sa nakoniec z dorážky presadil Fín MIKKO NUUTINEN – 2:0.
    Asistencie Radovan Puliš, Marek Viedenský.
     
    18:15
    Zvolen dal gól!
    Domáci v poradí štvrtú ponúknutú presilovú hru premieňajú. MILOŠ KELEMEN dostal spoza brány presnú prihrávku od Viedenksého ako na podnose pred bránu a strelou bez prípravy prestrelil lapačku Gajana – 1:0.
    Asistencie Marek Viedenský, Radovan Puliš.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 19. Kelemen (Viedenský, Puliš), 20. Nuutinen (Puliš, Viedenský), 44. J. Mikúš (Kelemen), 48. J. Mikúš (Kotvan, McPherson) – 22. J. Sukeľ (Ihnačák, Faško-Rudáš), 30. Kabáč (Bdžoch)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Kotvan, Meliško, Kubka, Hraško (A), Hatala, Nociar – R. Bondra, J. Mikúš, Kelemen – Nuutinen, Viedenský, Puliš (C) – McPherson, Zuzin (A), Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – M. Halama (tréner – P. Oremus)
    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (Belányi) – Breton, Crevier-Morin, Cardwell, Ďatelinka (C), Žiak, Bdžoch, Ganz – J. Sukeľ, Ihnačák, Faško-Rudáš – Vašaš, Mlynarovič, D´aoust – Kriška (A), Dvorský, Lamper – Kabáč (A), Tamáši, Výhonský – M. Sloboda (tréner – T. Poikonen)

    Rozhodčí: D. Konc st., Žák – D. Konc ml., J. Konc ml. (video – Gajan)
    bahis siteleri