Kometa Brno – Litvínov 3:4 (kon.)
odloženo
HC Oceláři Třinec
0:0 (-:-, -:-, -:-)
BK Mladá Boleslav
Sobota 30.01.2021, 18:00Juniorská liga akademií • 3. kolo
Partner:
     
    Tento zápas se z nespecifických důvodů na straně hostujícího celku odkládá. Náhradní termín zatím nebyl stanoven. (10:25:59)
     
    HC Oceláři Třinec

    Domácí Oceláři se po dvoutýdenní karanténě vrací znovu na led a před sebou mají velice nabitý program. V rozmezí deseti dnů budou muset odehrát celkem šest utkání, tři doma a tři venku. Hráči s drakem na prsou stihli před potvrzením pozitivních testů odehrát pouze jedno soutěžní utkání, a to proti Karlovým Varům, kterým na jejich ledě podlehli v poměru 2:4.
     
    BK Mladá Boleslav

    Jako první si představíme hostující Mladou Boleslav, která kvůli karanténním opatřením bude muset odehrát všechna utkání prvního hracího měsíce Juniorské ligy akademií mimo domácí kluziště. Bruslaři mají za sebou pět odehraných duelů z plánovaných šesti. Zápas, který měli Bruslaři odehrát doma proti Pardubicím byl odložen zcela úplně a poslední plánovaný zápas proti Hradci byl nahrazen utkáním hraném na ledě Chomutova, kde Boleslav vyhrála 3:1. Mladá Boleslav za odehraných pět zápasů dohromady posbírala celkem sedm bodů a v tabulce aktuálně sídlí na průběžné desáté pozici.
     
    Vítám všechny fanoušky juniorského hokeje! Oceláři Třinec dnes na svém ledě v rámci dohrávky třetího kola Juniorské ligy akademií budou hostit Bruslaře z Mladé Boleslavi. Utkání začíná úderem 18. hodiny.
    Branky a nahrávky:


    HC Oceláři Třinec:
    BK Mladá Boleslav:
    thejrc.org