Motor ČB – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 6:3 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:6 (0:3, 2:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 31.01.2021, 15:30 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Avšak to byla ještě velká šance na hostující straně! Conor Allen zakončoval přečíslení dva na jednoho, ale lapačka Jana Strmeně mu překazila brankovou radost!
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:03
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Miroslav Forman – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Kotala – 2 min., hrubost).
    49:32 Jan STRÁNSKÝ - 2:6
     
    49:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se po jednoduché akci prosazují! JAN STRÁNSKÝ si sjel na přihrávku z pravé strany a byl v dobré pozici. Proto se s tím nerozpakoval a táhlou střelou prostřelil Jana Strmeně. Asistence: Oscar Flynn.
     
    47:09
    Roman Přikryl je na ledě!
     
    45:38
    Mladá Boleslav ztratila kotouč a došlo k nepříjemné srážce Davida Šťastného, který se těžce zvedal. Následovala velká šance Víta Jonáka, jenže ten o kousek nedosáhl na puk!
     
    45:09
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., držení).
     
    39:20
    To byla velká šance na hostující straně! Pavel Kousal dostal skvělou přihrávku a mohl jet sám na gólmana. Nezvládl však zakončení, které poslal vysoko nad branku.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    36:08
    To byla zajímavá možnost na domácí straně! Gabin Ville sebral kotouč poslednímu hráči, ale při zakončení byl trochu rozhozen, a tak zakončil jenom do hrudi gólmana!
    31:53 Karel PLÁŠIL - 2:5
     
    31:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ale tohle byla pěkná akce, takže je to zase o tři branky! KAREL PLÁŠIL zachytil odražený kotouč na modré a vydal se mezi kruhy. Odtud vyslal parádní střelu, kterou nemohl Jan Růžička chytit. Asistence: Miroslav Holec a Daniel Voženílek.
    30:51 Jakub KOTALA - 1:5
     
    30:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je za námi trochu více než půlka utkání a domácí právě schytávají bůra! JAKUB KOTALA si sjel před branku, kam na něj nakonec mířila přihrávka. Kotalovi stačilo nastavit hokejku a mohl jít slavit. Asistence: David Cienciala a Joona Jääskeläinen.
     
    29:34
    Šimon Kubíček je na ledě!
     
    27:34
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Šimon Kubíček – 2 min., hákování).
    27:07 Daniel VOŽENÍLEK - 1:4
     
    27:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru a je to zase o tři branky! Zdeněk Doležal sice ještě gólmana nepřekonal, ale na hranici brankoviště byl agilní DANIEL VOŽENÍLEK, jenž byl tentokrát úspěšný. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., napadení).
    20:35 David ŠŤASTNÝ - 0:4
     
    20:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Trvalo to jenom třicet pět sekund a už je to o čtyři branky. Za střelce branky je označený DAVID ŠŤASTNÝ, ale kotouč do branky nejspíše dostal Martin Beránek. Asistence: Adam Zbořil a Marek Hrbas.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    16:25 Conor ALLEN - 0:3
     
    16:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Středočeši vedou už o tři branky! CONOR ALLEN se dostal k odraženému kotouči a trefil se naprosto přesně do růžku na levé tyči. Asistence: Adam Zbořil a Mário Lunter.
     
    15:56
    Ondřej Slováček vyslal dobrou pobídku od modré. do které ještě sáhl jeden ze spoluhráčů. Jan Růžička s potížemi kotouč vyrazil, načež Miroslav Holec netrefil odkrytou branku!
     
    13:45
    Přečíslení dva na jednoho v podání Jihočechů! To táhl Martin Beránek, kterému najížděl Pavel Novák. Ten byl přikrytý, tak to prvně jmenovaný zkusil sám, ale Jan Růžička vyráží. Právě Martin Beránek poté podjel a vyhodil branku z pozice.
    13:00 David BERNAD - 0:2
     
    13:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši ubránili oslabení a dostávají se do dvoubrankového vedení! DAVID BERNAD si z modré sjel do lepší pozice. Odtud vyzkoušel střelu na zadní tyč, kde vymetl skvělým způsobem pavouky! Asistence: Ondřej Dlapa a David Šťastný.
     
    11:59
    Ondřej Dlapa je na ledě!
     
    09:59
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., podrážení).
     
    09:48
    Jakub Strnad je na ledě!
    09:08 Jan STRÁNSKÝ - 0:1
     
    09:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velká chyba domácích znamená první branku v budějovické síti! Plášil nedostal ideální přihrávku na modrou. Tam si puk uzmul JAN STRÁNSKÝ, který si najel mezi kruhy a parádní ranou na zadní tyč rozvlnil síťku. Bez asistence.
     
    07:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Strnad – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:02
    A to už byla velká šance Motoru! Miroslav Forman zkusil vypálit z levého kruhu a za Růžičkou zazvonila tyčka! Velká škoda pro domácí.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 28. D. Voženílek (Z. Doležal), 32. Plášil (Holec, D. Voženílek) – 10. J. Stránský, 13. Bernad (Dlapa, Šťastný), 17. Allen (A. Zbořil, Lunter), 21. Šťastný (A. Zbořil, Hrbas), 31. Kotala (Cienciala, Jääskeläinen), 50. J. Stránský (Flynn)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Plášil, Slováček, Kubíček, Vydarený, Lytvynov, Štencel – Z. Doležal, Toman, Forman – Alderson, R. Přikryl, M. Novák – Holec, D. Voženílek, Jonák – Ville, P. Novák, Beránek.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc, Hrbas, Dlapa, Bernad, Allen, Šidlík, Moravec – Šťastný, A. Zbořil, Lunter – Kotala, Cienciala, Jääskeläinen – P. Kousal, Najman, Flynn – J. Stránský, Bičevskis, J. Strnad.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Komárek, Votrubec
    thejrc.org