Třinec – Vítkovice 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:6 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:1 (0:1, 5:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 02.02.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Další textový online přenos pro vás z třinecké Werk areny přineseme v neděli 7. února 2021, kdy se pod Javorovým od 15 hodin uskuteční utkání HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín. (19:08:46)
     
    I druhé moravskoslezské derby mezi Třincem a Vítkovicemi, které se odehrálo pod Javorovým, končí šestibrankovým rozdílem ve prospěch Ocelářů. Třetí třetina už na konečném rezultátu zápasu nic nezměnila. Domácí si pohlídali čtyřgólový náskok, který si vyrobili ve druhé třetině, naopak Špaček a Stránský ještě podtrhli domácí vítězství. Konečné skóre – Oceláři 7, Vítkovice 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Poslední sekundy zápasu, už se asi nic nestane.
     
    59:26
    Po rychlé výměně puku mezi třineckými hráči pálil nebezpečně z vrcholu pravého kruhu Adámek. Svoboda měl s touto střelou mnohem více práce.
     
    59:13
    Adámkovo nahození od pravého mantinelu Svoboda viděl a přerušil hru.
     
    59:08
    Špaček zatáhl hru do útočného pásma, následně Rodewald z pravé strany nedostal puk na Romana. Kotouč ale končí na icingu, bude se vhazovat před Svobodou.
     
    58:11
    Lakatoš centroval z levé strany před branku, Svačinovi byla ale v kritickém okamžiku zvednutá hůl.
     
    57:56
    Kotouč končí v síti, ale bylo to po přerušení. Stránský zatáhl hru do útočného pásma, poslal puk na stranu Růžičkovi. Třinecký křídelník následně vybídl ke střele Gernáta. Jeho bombu Svoboda odrazil a při nepřehledné situaci před vítkovickým obráncem rozhodčí přerušil hru. Až poté se kotouč došoural do branky.
     
    57:12
    Adámek nahrál do střelecké pozice na levý kruh Kurovskému, jeho pokus byl ale sražen.
     
    56:47
    Adámkovo nahození od modré odrazil Svoboda do rohu a Vítkovice následně puk přebírají a snaží se o útočnou tvorbu.
     
    56:36
    Zakázané uvolnění přesune hru na chvíli před Svobodu.
     
    56:09
    Krenželok natáhl puk před branku, kde byl Flick, jeho pokus byl ale trochu vychýlen a Kacetl nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    55:48
    Dravecký zatáhl puk dopředu, následně ale přes Malleta nepřihrál.
     
    55:24
    Lakatoš projel přes Gernáta, který v pozici posledního Oceláře zaváhal, a dostal se do samostatné akce proti Kacetlovi. S holí po forsbergovsku "na dlouho" se snažil zasunout puk za Kacetla, domácí brankář si situaci pohlídal.
     
    54:45
    Vítkovice jsou stále aktivní, domácí ale bez problémů odrážejí jejich aktivitu a bezstarostně vyrážejí do útočných akcí.
     
    53:45
    Milan Doudera dloubáčkem poslal dopředu Ondřeje Kovařčíka, ten ale v souboji v rohu za Svobodovou brankou skončil sražen Gewiesem.
     
    53:11
    Vítkovice se snaží ještě něco vymyslet, rozbíjí se ale buď už ve středním pásmu, nebo pak v útočné zóně o třinecký bránící blok.
     
    52:18
    Po komerční přestávce pokračuje hra vhazováním před Kacetlem.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 22. Roman (Špaček, Rodewald), 23. Hrňa (M. Kovařčík), 36. M. Kovařčík (M. Doudera, O. Kovařčík), 37. Roman (Freibergs, Špaček), 39. O. Kovařčík, 44. Špaček (Gernát), 53. M. Stránský (Martin Růžička) – 5. Mallet (Irgl)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Freibergs, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Rodewald, Špaček, M. Kovařčík – Kurovský, Marcinko, Hrehorčák – O. Kovařčík, Roman, Hrňa – Dravecký (A).
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (41. Mi. Svoboda) – Gewiese, Galvinš, L. Kovář, Pyrochta, L. Doudera, Koch, R. Černý – Lakatoš, Hruška (A), Svačina – Irgl (A), Flick, Mallet – Dej, Werbik, L. Krenželok (C) – Schleiss, Stach, Fridrich.

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Lhotský, J. Svoboda
    bahis siteleri