Třinec – Vítkovice 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:6 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 02.02.2021, 17:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla již ode mě poslední informace z tohoto utkání, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit, na počtenou! (19:15:04)
     
    Máme dobojováno! Sparťané ve třetí třetině skórovali dvakrát, když se prosadil Matúš Sukeľ a podruhé v tomto utkání Robert Říčka. Za hosty mířil do černého Petr Koblasa a Tomáš Vondráček, jenž svou trefou uzavřel gólový účet tohoto zápasu. Sparťané si připisují do tabulky další tři cenné body, Karlovarští pojedou domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Velká šance na závěr utkání! Kudrna inkasoval dobrou přihrávku na střed hřiště, ale slovenský forvard svou ranou přestřelil.
     
    59:09
    Utkání se pomalu chýlí ke svému konci. Pech bojoval o kotouč v rohu kluziště, ale sparťané se do další dobré střelecké pozice už nedostali.
     
    58:30
    Obránce Libor Zábranský nyní zahrál vysokou holí a rozhodčí znovu přerušují hru. Za malou chvíli se bude vhazovat po levici gólmana Vladislava Habala.
    58:10 Tomáš VONDRÁČEK - 5:2
     
    58:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A přeci jenom se hosté ještě prosazují! Skuhravý v dobré střelecké pozici vyšperkoval celou situaci na TOMÁŠE VONDRÁČKA, který už uklízel touš do prázdné branky. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    57:31
    Energetici se snaží útočit a zaznamenat druhý gól v tomto utkání. Brankář Matěj Machovský proti další karlovarské střele se rozhodl raději přerušit hru.
     
    56:58
    Na opačné straně kluziště musel dávat pozor brankář Matěj Machovský. Sparťanský gólman si pohlídal střelu jednoho z hostí, následně vyvezl puk Rousek.
     
    56:03
    Další nebezpečná akce Sparty! Andrej Kudrna útočil po pravé straně kluziště, ale mezeru mezi Habalovými betony nenašel.
    55:40 Robert ŘÍČKA - 5:1
     
    55:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    V hale zní "Pátá"! Buchtele ukázal svůj přehled ve hře, když naservíroval kotouč přesně na hokejku ROBERTA ŘÍČKY, jenž dává svůj druhý gól v tomto utkání. Asistence: Jan Buchtele, Jan Košťálek.
     
    54:48
    Tomáš Dvořák počkal na dostřídání sparťanských hokejistů a domácí opět zahrozili. Košťálkova střela od modré čáry byla ovšem zablokovaná.
     
    53:59
    Matúš Sukeľ se vrátil zpět do svého obranného pásma, aby pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Sparťané zatím kontrolují průběžný stav tohoto utkání.
     
    53:09
    Na druhé straně pro změnu útočil forvard Petr Koblasa, proti jehož ráně si brankář Machovský povyjel a zneškodnil ji. Následně komerční přestávka.
     
    52:35
    Velká příležitost pro Spartu! Robert Říčka ujel do samostatného úniku, ve kterém však Habala svou kličkou nepřekonal.
     
    52:18
    Michal Řepík udělal oblouk do vlastního obranného pásma a Ondřej Němec uklidnil hru za brankou Machovského. Sparťané v následném útoku neuspěli.
    51:22 Matúš SUKEĽ - 4:1
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 31. Říčka (Pech), 32. Tomášek (Košťálek, Rousek), 40. Horák (Forman, Němeček), 52. Sukeľ (Tomášek), 56. Říčka (Buchtele, Košťálek) – 50. Koblasa (Černoch, Kohout), 59. Vondráček (Skuhravý)


    HC Sparta Praha: Machovský (Salák) – Tomáš Dvořák, Jurčina (A), Košťálek, Němeček, O. Němec, Kalina, M. Jandus – Forman, Horák, Řepík (C) – Rousek, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Zikmund, Vitouch, Kudrna.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (F. Novotný) – D. Mikyska, Plutnar (A), Kowalczyk, Weinhold, Pulpán, Zábranský, Klejna – Hladonik, T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček – Koblasa, Černoch, Kohout – M. Zabloudil, Vildumetz, Osmík.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Pešek, Malý
    thejrc.org