Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 03.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:16 Jaroslav KOSOV - 5:3
     
    54:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    JAROSLAV KOSOV posunuje Čeljabinsk blíže vítězství. Do plné rychlosti mu nahrál Tělegin a útočník ujel do samostatného úniku, ten zakončil kličkou à la Peter Forsberg. Šel do forhendu, ale puk si ještě stáhl na bekhend a s hokejkou v jedné ruce poslal kotouč vedle betonu brankáře do brány. Asistenci si připisuje také Roman Will, jenž kotouč k Těleginovi vyrazil. Asistence: Sergej Tělegin a Roman Will.
    46:53 Gleb SEMJONOV - 4:3
     
    46:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Od modré čáry vystřelil GLEB SEMJONOV a Roman Will přes clonícího Bikmullina nic neviděl, touš spatřil až za zády. Asistence: Rafael Bikmullin a Alexej Volgin.
    32:58 Bulat ŠAFIGULLIN - 4:2
     
    32:58
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, hosté jsou zpět ve ztrátě dvou branek. BULAT ŠAFIGULLIN volil při přečíslení nahrávku na spoluhráče, kterou zblokoval Bailen. Jenže tak smolně, že hostující útočník dostal druhou příležitost a z velkého úhlu poslal puk za záda Willa, český gólman se nestihl přemístit poté, co reagoval na původně plánovanou nahrávku přesunem k druhé tyči. Asistence: Vladimir Galuzin.
    30:07 Vjačeslav OSNOVIN - 4:1
     
    30:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    VJAČESLAV OSNOVIN přibližuje Traktor vítězství! Mezi kruhy si najel na přihrávku Tomáše Hyky a střelou do levé šibenice nedal Ivannikovovi šanci. Asistence: Tomáš Hyka a Lukáš Sedlák.
    19:54 Lukáš SEDLÁK - 3:1
     
    19:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem úvodního dějství si Čeljabinsk bere zpět dvougólové vedení! Tomáš Hyka střílenou nahrávkou našel LUKÁŠE SEDLÁKA, který si zvládl zpracovat těžkou nahrávku a Ivannikova prostřelil mezi betony. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
    10:12 Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    10:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik bleskově snižuje! Semjonov mezi kruhy našel najetého Porjadina, jenž si ještě všiml na pravé straně lépe postaveného LIBORA HUDÁČKA. Slovenský útočník jen přiložil hůl k ledu a poslal černou gumu za bezmocného Willa. Asistence: Pavel Porjadin a Gleb Semjonov.
    08:19 Nick BAILEN - 2:0
     
    08:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Gatijatulina využívají přesilovku a odskakují do dvoubrankového náskoku! Střelu Tomáše Hyky vyrazil Korotajev za sebe a byl to NICK BAILEN, kdo ze vzduchu bez problémů sklepl kotouč do prázdné klece. Asistence: Tomáš Hyka a Lawrence Pilut.
    03:15 Jaroslav KOSOV - 1:0
     
    03:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají brzkého vedení! Člen čtvrté útočné formace JAROSLAV KOSOV se dokázal dostat za Brynceva a bekhendovým pokusem z pravého kruhu vystřelil na teploměr brankáře, který si nedokázal pohlídat mezeru mezi rukou a tělem. Asistence: Alexej Byvalcev.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Kosov (Byvalcev), 9. Bailen (Hyka, Pilut), 20. Sedlák (Hyka, Bailen), 31. Osnovin (Hyka, Sedlák), 55. Kosov (Tělegin, Will) – 11. L. Hudáček (Porjadin, Semjonov), 33. Šafigullin (Galuzin), 47. Semjonov (Bikmullin, Volgin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov – M. Majorov, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Osnovin – Šolochov, D. Iljin, Lukin – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (9. Ivannikov) – Bryncev, Rantakari, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov, Semjonov – Chajrullin, Linus Johansson, Enlund (A) – McMillan, L. Hudáček, Porjadin – Šiksatdarov, Šarifjanov, Bucajev – Bikmullin, Galuzin (C), Šafigullin – Čiviljov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrenťjev – Parikov, Stroganov

    Diváci: 4 168
    thejrc.org